Ухвала
від 11.05.2019 по справі 288/473/17
ПОПІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа F 288/473/17

Провадження F 2/288/68/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 травня 2019 року. смт. Попільня

Попільнянський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді - Рудника М. І.,

з участю секретаря судових засідань - ОСОБА_1,

Позивача - ОСОБА_2,

представника Позивача - ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт.Попільня Житомирської області цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_4 про визнання незаконним та скасування рішення,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Попільнянського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_4 про визнання незаконним та скасування рішення.

Представник позивача в судовому засіданні заявив клопотання про витребування доказів, в якому він просить витребувати в КамFянській сільській раді Попільнянського району Житомирської області (13504 с.КамFянка вул.Шкільна,3 Попільнянського району Житомирської області): - протокол засідання тринадцятої сесії VІ скликання КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області від 25 листопада 2016 року; - копії заяви ОСОБА_5 та інші документи щодо надання йому земельної ділянки; - регулятивний акт КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про порядок надання і вилучення земельних ділянок громадян (аналіз та проект).

Позивач підтримала заявлене клопотання про витребування доказів.

Відповідач в судове засідання не зFявився, про час і місце розгляду справи був належним чином повідомлений, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення 06 квітня 2019 року, про причини неявки суд не повідомив.

Суд, вислухавши Позивача та його представника, дослідивши подану заяву, вивчивши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

Згідно частини першої статті 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу.

Таким чином, з метою забезпечення повного, всебічного та обFєктивного розгляду справи, клопотання про витребування доказів підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 83, 84, 258- 261 ЦПК України, суд F

УХВАЛИВ:

Клопотання представник Позивача F ОСОБА_3 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати в КамFянській сільській раді Попільнянського району Житомирської області (13504 с.КамFянка вул.Шкільна,3 Попільнянського району Житомирської області):

- протокол засідання тринадцятої сесії VІ скликання КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області від 25 листопада 2016 року;

- копії заяви ОСОБА_5 та інші документи щодо надання йому земельної ділянки;

- регулятивний акт КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про порядок надання і вилучення земельних ділянок громадян (аналіз та проект).

РозFяснити, що :

- згідно частини сьомої статті 84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобовFязані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом пFяти днів з дня вручення ухвали;

- згідно частини восьмої статті 84 ЦПК України, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом;

- згідно частини девFятої статті 84 ЦПК України, притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обовFязку подати витребувані судом докази.

Строк виконання ухвали до 17 червня 2019 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Попільнянського

районного суду ОСОБА_6

СудПопільнянський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення11.05.2019
Оприлюднено15.05.2019
Номер документу81700591
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —288/473/17

Рішення від 26.11.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Рішення від 26.11.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 11.05.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 11.05.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 23.01.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 24.04.2017

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Зайченко Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні