Ухвала
від 11.05.2019 по справі 288/473/17
ПОПІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа F 288/473/17

Провадження F 2/288/68/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 травня 2019 року. смт. Попільня

Попільнянський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді - Рудника М. І.,

з участю секретаря судових засідань - ОСОБА_1,

Позивача - ОСОБА_2,

представника Позивача - ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт.Попільня Житомирської області цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про визнання незаконним та скасування рішення,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Попільнянського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про визнання незаконним та скасування рішення.

Представник позивача в судовому засіданні заявив клопотання про залучення до участі у справі, як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ОСОБА_4.

Позивач підтримала заявлене клопотання про залучення третьої особи.

Відповідач в судове засідання не зFявився, про час і місце розгляду справи був належним чином повідомлений, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення 06 квітня 2019 року, про причини неявки суд не повідомив.

Суд, вислухавши Позивача та його представника, дослідивши подану заяву, вивчивши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

Відповідно до частини третьої статті 53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обовFязки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обовFязки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі. (частина пFята статті 53 ЦПК України)

На підставі вищевикладеного, суд приходить до висновку про задоволення заяви представника Позивача про залучення ОСОБА_5, до участі у справі як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, оскільки рішення суду у справі вплине на його права та обовFязки, як особи, якій надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, рішення Відповідача щодо якої є предметом позову у даній справі.

Керуючись статтями 53, 258-261 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання представника Позивача F ОСОБА_3 про залучення третьої особи.

Залучити до участі в цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до КамFянської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про визнання незаконним та скасування рішення, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - ОСОБА_5, жителя ІНФОРМАЦІЯ_1Fянка вул.Народицька,3 Попільнянського району Житомирської області.

Третій особі направити копію ухвали та позовної заяви з додатками.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Попільнянського

районного суду ОСОБА_6

СудПопільнянський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення11.05.2019
Оприлюднено15.05.2019
Номер документу81700692
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —288/473/17

Рішення від 26.11.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Рішення від 26.11.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 11.05.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 11.05.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 23.01.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 24.04.2017

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Зайченко Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні