Ухвала
від 17.05.2019 по справі 360/3947/18
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

17 травня 2019 року СєвєродонецькСправа № 360/3947/18

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Смішлива Т.В., перевіривши матеріали заяви управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області про поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого листа до виконання у справі № 360/3947/18 за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області до управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження,

ВСТАНОВИВ:

До Луганського окружного адміністративного суду надійшла заява управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області про поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого листа до виконання у справі № 360/3947/18 за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області до управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження.

Відповідно до частини першої статті 376 Кодексу адміністративного судочинства України стягувачам, які пропустили строк для пред`явлення виконавчого листа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено.

Суд розглядає заяву про поновлення пропущеного строку в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду (частина третя статті 376 Кодексу адміністративного судочинства України).

Керуючись статтями 243, 248, 256, 376 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області про поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого листа до виконання у справі № 360/3947/18 за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Луганської області до управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження, призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні на 27 травня 2019 року о 08 год. 50 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Сєвєродонецьк, просп. Космонавтів, 18, І поверх, зала судових засідань № 3.

Запропонувати боржникам у строк до 27 травня 2019 року надати відзив на заяву про поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого листа до виконання.

Заява розглядатиметься суддею Смішливою Т.В. одноособово.

Сторонам направити копію ухвали про призначення до розгляду заяви про поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого листа до виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Т.В. Смішлива

Дата ухвалення рішення17.05.2019
Оприлюднено20.05.2019
Номер документу81790338
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —360/3947/18

Ухвала від 27.05.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 17.05.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Рішення від 20.12.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 13.12.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 03.12.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні