Ухвала
від 15.05.2019 по справі 509/2534/15-ц
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 509/2534/15-ц

Провадження № 2во/522/105/19

УХВАЛА

15 травня 2019 року Приморський районний суд м. Одеси

головуючого - судді Шенцевої О.П.,

при секретарі - Соболевій О.М.,

розглянувши у судовому засіданні заяву ОСОБА_1 про виправлення описки в тексті ухвали суду від 12.03.2019 року по справі за заявою ОСОБА_1 про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, за участю стягувача Публічне акціонерне товариство МТБ БАНК , зацікавлена особа Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Приморського районного суду м. Одеси перебувала заява ОСОБА_1 про скасування тимчасової заборони у виїзді за межі України - Ковальову ОСОБА_2 , встановленою ухвалою Приморського районного суду м. Одеси від 08.11.2018 року по справі № 509/2534/14-ц. .

Від ОСОБА_1 надійшла заява про виправлення описки в ухвалі суду від 12.03.2019 року, в якій посилається на те судом було допущено технічну помилку, а саме вказано, що Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області звернувся до суду із заявою про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, замість вірного ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України

Ухвалою Приморського районного суду від 12.03.2019 року скасовано обмеження у праві виїзду за межі України боржника ОСОБА_1 (ІПН НОМЕР_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ), вжите відповідно до ухвали Приморського районного суду м. Одеси від 08.11.2018 року, у цивільній справі №509/2534/15ц.

Сторони у судове засідання не з`явились, хоча про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Відповідно до ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень. Заява про внесення виправлень розглядається протягом десяти днів після її надходження. Ухвала про внесення виправлень надсилається всім особам, яким видавалося чи надсилалося судове рішення, що містить описки чи арифметичні помилки.

З огляду на вищевикладене суд вважає за необхідне виправити допущену описку.

Керуючись ч. 1 ст. 269 ЦПК України , суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 - задовольнити

Виправити описку в тексті ухвали Приморського районного суду м.Одеси від 12.03.2019 року за заявою ОСОБА_1 про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, за участю стягувача Публічне акціонерне товариство МТБ БАНК , зацікавлена особа Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області.

Викласти перший абзац резолютивної частини ухвали в наступній редакції: розглянувши у судовому засіданні в м. Одесі заяву ОСОБА_1 про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, за участю стягувача Публічне акціонерне товариство МТБ БАНК , зацікавлена особа Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області. .

Викласти перший абзац описової частини ухвали в наступній редакції: До Приморського районного суду м. Одеси звернувся представник ОСОБА_1 про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, за участю стягувача Публічне акціонерне товариство МТБ БАНК , зацікавлена особа Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області. .

Викласти восьмий абзац мотивувальної частини ухвали в наступній редакції: На підставі вищевикладеного суд, вважає за можливе заяву ОСОБА_1 про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України задовольнити. .

Викласти перший абзац резолютивної частини ухвали в наступній редакції: Заяву ОСОБА_1 про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, за участю стягувача Публічне акціонерне товариство МТБ БАНК , зацікавлена особа Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області -задовольнити.. .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного суду, шляхом подачі апеляційної скарги в 15-денний строк з дня проголошення ухвали.

Суддя

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення15.05.2019
Оприлюднено19.05.2019
Номер документу81803564
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —509/2534/15-ц

Ухвала від 03.11.2022

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 04.11.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 03.06.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 15.05.2019

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 16.04.2019

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Черевко П. М.

Ухвала від 12.03.2019

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 06.03.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 15.01.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 27.12.2018

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Заїкін А. П.

Ухвала від 13.12.2018

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні