Ухвала
від 29.05.2019 по справі 204/9435/18
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 204/9435/18

Провадження № 2о/200/11/19

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

29 травня 2019 року. Суддя Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська Томаш В.І., ознайомившись з заявою представника Товариства з обмеженою відповідальністю Порше Мобіліті - адвоката Іванюка Віктора Ігоровича, що здійснює адвокатську діяльність у складі Адвокатського об`єднання КПД Консалтинг про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Порше Мобіліті , заінтересовані особи: Територіальна громада в особі Дніпровської міської ради, Третя Дніпровська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області про визнання спадщини відумерлою , -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська знаходиться цивільна справа Товариства з обмеженою відповідальністю Порше Мобіліті , заінтересовані особи: Територіальна громада в особі Дніпровської міської ради, Третя Дніпровська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області про визнання спадщини відумерлою .

До Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська надійшло клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю Порше Мобіліті - адвоката Іванюка Віктора Ігоровича, що здійснює адвокатську діяльність у складі Адвокатського об`єднання КПД Консалтинг про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з приводу його участі, як представника сторони у справі, який знаходиться в м. Київ та у зв`язку з значним віддаленням між містами Дніпра та Київ не може з`явитися до Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська для участі у справі. Найближчий суд, до якого представник заявника може з`явитись для участі в судовому засіданні, це є Північний апеляційний господарський суд ( 04116, м.Київ, вул.Шолуденка, 1, літ.А).

Відповідно ч.1,4,5,7 ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення.

На підставі викладеного, дослідивши матеріали справи, приходжу до висновку про задоволення клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю Порше Мобіліті - адвоката Іванюка Віктора Ігоровича, що здійснює адвокатську діяльність у складі Адвокатського об`єднання КПД Консалтинг про проведення судового засідання в режимі відеоконференції та доручити Північному апеляційному господарському суду проведення такого судового засідання 26.06.2019 року о 15.00 год.

На підставі викладеного, керуючись ст.212, 260 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Призначити судове засідання по цивільній справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Порше Мобіліті , заінтересовані особи: Територіальна громада в особі Дніпровської міської ради, Третя Дніпровська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області про визнання спадщини відумерлою - в режимі відеоконференції.

Здійснювати в режимі відеоконференції у приміщення Північного апеляційного господарського суду (04116, м.Київ, вул.Шолуденка, 1, літ.А) та у приміщенні Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська (49000 м.Дніпро, пр.Дмитра Яворницького, 57) судове засідання, призначене на 26 червня 2019 року о 15.00 год., для забезпечення участі представника заявника Товариства з обмеженою відповідальністю Порше Мобіліті - адвоката Іванюка Віктора Ігоровича, як сторони у справі, у режимі відеоконференції.

Доручити відповідній особі Північного апеляційного господарського суду перевірити документи, що посвідчують особу, яка представляє інтереси заявника в суді.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Бабушкінського районного

Суду м. Дніпропетровська В.І. Томаш

Дата ухвалення рішення29.05.2019
Оприлюднено30.05.2019
Номер документу82058105
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —204/9435/18

Ухвала від 15.02.2023

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 25.08.2022

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 03.10.2022

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 29.10.2019

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Женеску Е. В.

Ухвала від 27.08.2019

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Томаш В. І.

Ухвала від 29.05.2019

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Томаш В. І.

Ухвала від 18.04.2019

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Томаш В. І.

Ухвала від 01.04.2019

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Томаш В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні