Ухвала
від 04.06.2019 по справі 520/10835/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 520/10835/19

Провадження № 1-кс/520/6439/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04.06.2019 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , представника Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області адвоката ОСОБА_4 , розглянувши у судовому засіданні в м. Одесі клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , яке погоджено прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_5 про арешт майна в рамках кримінального провадження №12018160000000428 від 30.05.2018 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Як вбачається з клопотання сторони обвинувачення про арешт майна, відділом розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управлінням ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12018160000000428 відомості про яке 30.05.2018 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочаті за матеріалами перевірки УСБУ в Одеській області відносно службових осіб комунального підприємства, що діє на території Одеської області, які за попередньою змовою між собою, протягом тривалого часу привласнюють бюджетні кошти, що виділяються з місцевого бюджету на потреби вказаного комунального підприємства, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

В ході проведення досудового розслідування, встановлено, що директор комунального підприємства «Великодолинське» ОСОБА_6 , перебуваючи у змові з головним бухгалтером вказаного комунального підприємства ОСОБА_7 , шляхом використання свого службового становища, шляхом створення та використання злочинних схем розтрати та привласнення в особливо великих розмірах бюджетних коштів, що виділяються с місцевого бюджету, в тому числі шляхом нарахування заробітної плати на осіб, які фактично ніколи не були працевлаштовані та шляхом укладення угод з підконтрольними підприємствами, через які виводяться та привласнюються бюджетні кошти.

Впровадження протиправних механізмів розтрати та привласнення бюджетних коштів та контролюються головою Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_8 .

Так, встановлено, що однією із схем привласнення бюджетних коштів є оформлення директором КП «Великодолинське» ОСОБА_6 та бухгалтером вказаного підприємства ОСОБА_7 ряду осіб (так звані «мертві душі»), які фактично ніколи не працювали на вказаному підприємстві, ніяких робіт не виконували, про те на них нараховуються кошти виділені з місцевого бюджету. Встановлено, що протягом 2018 року вищевказані службові особи, керуючись корисливим наміром, з метою особистої наживи, підготували документи та зарахували до роботи на вказане комунальне підприємство 43 особи, які ніколи не працювали на вказаному підприємстві, а грошові кошти нараховані в якості заробітної плати присвоюються посадовими особами вказаного підприємства.

Іншою протиправною схемою привласнення бюджетних коштів, яку використовуються службові особи КП «Великодолинське» та службові особи Великодолинської селищної ради є створення та залучення підконтрольних підприємств для укладення договорів на виконання підрядних робіт на території Великодолинської селищної ради.

Встановлено, що ОСОБА_8 , перебуваючи на посаді голови Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, керуючись злочинним умислом направленим на привласнення бюджетними коштами, постійно укладає договори на виконання підрядних робіт на підконтрольні підприємства:

-ДП «Комунгосп» ПП «ЗІМ-2007» код ЄДРПОУ 22509744, в період з жовтня 2017 року по листопад 2018 року укладено 18 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3569261,21 грн.;

-ТОВ «БК ТАТРІУС» код ЄДРПОУ 40762788. В період з листопада 2016 року по листопад 2017 року укладено 13 угод з Великодолинською селищною радою на суму 4513340 грн.;

-ПП «Фард» код ЄДРПОУ 35749702. В період з жовтня 2016 року по грудень 2018 року укладено 12 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3793513 грн.;

-ФОП ОСОБА_9 , ІПН НОМЕР_1 . В період з вересня 2016 року по березень 2019 року уклав 9 угод з Великодолинською селищною радою на суму 1404 499 грн.;

-ФОП « ОСОБА_10 », ІПН НОМЕР_2 . В період з березня 2017 року по січень 2019 року укладено 28 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3173613 грн.;

-ФОП « ОСОБА_11 », ІПН НОМЕР_3 . В період з жовтня 2016 року по лютий 2019 року укладено 3 угоди з Великодолинською селищною радою на суму 1770883, 80 грн.;

-ФОП « ОСОБА_12 », ІПН НОМЕР_4 . В грудні 2017 року уклав угоду з Великодолинською селищною радою на суму 99976 грн.

-ФОП ОСОБА_13 , ІПН НОМЕР_5 . В період з жовтня 2016 по березень 2019 року ФОП ОСОБА_13 укладено 21 угода з Великодолинською селищною радою на суму 3581114 грн.;

В ході досудового розслідування зібрано докази, які підтверджують що вказані підприємства мають ознаки фіктивності та підконтрольні ОСОБА_13 , ОСОБА_6 , ОСОБА_8 , а бухгалтерський облік та бухгалтерський контроль вказаних підприємств, комунального підприємства та селищної ради здійснює ОСОБА_7 .

Крім того, до СУ ГУНП в Одеській області з УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НПУ надійшли матеріали щодо фактів привласнення бюджетних коштів посадовими особами Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області під час проведення державних закупівель «Поточного ремонту (утеплення будівлі) ДНЗ Теремок в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» на загальну суму 108229 грн. Відповідно до вказаних матеріалів вбачається, що для виконання вказаних робіт Великодолинська селищна рада уклала договір з ФОП « ОСОБА_13 , та в подальшому йому було перераховано бюджетні кошти в розмірі 108229 грн. З матеріалів перевірки вбачається, що вказані роботи взагалі не проводились, але акти виконаних робіт були складені та підписані, що свідчить про умисле на заволодіння бюджетними коштами та невиконання робіт відповідно до укладеного договору.

Таким чином, службові особи Великодолинської селищної ради та КП «Великодолинське» використовуються протиправний механізм розтрати та привласнення бюджетних коштів, шляхом залучення підконтрольних фізичних та юридичних осіб, через які освоюються бюджетні кошти. В подальшому отримані кошти переводяться в готівку яка привласнюється та розподіляться між ОСОБА_8 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_13

28.05.2019 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду міста Одеси від 17.05.2019 проведено обшук за місцем фактичного розташування Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області код 04379410, а саме обшук за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, селище міського типу Великодолинське, вулиця Соборна, (колишня назва Карла Маркса), будинок 1А, в ході проведення якого було виявлено та вилучено зазначені у клопотанні документи.

З метою досягнення дієвості кримінального провадження, враховуючи, що вилучені речі та документи мають значення речових доказів по кримінальному провадженню, а також з метою запобігання їх приховування, втрати та знищення, слідчий, за погодженням з прокурором звертається до слідчого судді з клопотанням про арешт майна.

Слідчий в судовому засіданні вимоги поданого клопотання підтримав у повному обсязі, клопотання просив задовольнити.

Представник Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області в судовому засіданні заперечувала проти задоволення клопотання, вказавши, що клопотання було подано з порушенням процесуального строку, оскільки було вилучено документи, які не входили до переліку, які містяться в ухвалі слідчого судді. Зокрема, було вилучено документи, які жодного відношення до розслідуваного кримінального провадження не мають. Клопотання слідчого, погодженого прокурором є безпідставним, необґрунтованим, складеним з грубим порушенням вимог КПК України, а тому в його задоволенні просила відмовити.

Вивчивши клопотання та матеріали, які обґрунтовують доводи клопотання, вислухавши думку учасників судового засідання, слідчий суддя приходить до наступного переконання.

Стаття 41 Конституції Українизакріплює положення про те, що кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності. Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

Згідно зКонституцієюУкраїнитаЗаконом України «Про міжнародні договори і угоди», чинні міжнародні договори, згода на обовязковість яких надана Верховною Радою України, є частиною національного законодавстваУкраїни і підлягає застосуванню поряд з національним законодавством України.

До основних стандартів у сфері правового регулювання відносин власності належить Загальнадекларація прав людини (1948 р.) та Європейська конвенція про захист прав людини та основних свобод (1950 р.), учасником яких є Україна.

Статтею 1 Протоколу №1 (1952 р.) до Конвенції встановлено, що кожна фізична або юридична особамаєправомирноволодіти своїм майном, ніхто не може бути позбавлений свого майна,інакше як в інтересах суспільства іна умовах,передбачених законом або загальними принципами міжнародного права.

Як свідчить практика Європейського суду з прав людини (далі ЄСПЛ), найчастіше втручання в право власності фізичних та юридичних осіб відбувається з боку державних органів, зокрема, органів виконавчої влади, іноді органів законодавчої й судової влади, шляхом прийняття законодавчих актів чи при винесенні незаконного рішення суду, тоді як ст.1 Першого Протоколу доЄвропейської конвенції з прав людинизабороняє будь-яке невиправдане втручання державних органів.

Практика ЄСПЛ визначає, що стаття 1 Протоколу 1, яка спрямована на захист особи (юридичної особи) від будь-якого посягання держави на право володіти своїм майном, також зобов`язує державу вживати необхідні заходи, спрямовані на захист права власності (рішення по справі «Броньовський (Broniowski) проти Польші» від 22.06.2004р.).

У своїх висновках ЄСПЛ неодноразово нагадував, що перша та найважливіша вимога статті 1 Протоколу 1 полягає в тому, що будь-яке втручання публічної влади в право на мирне володіння майном має бути законним: друге речення п. 1 дозволяє позбавлення власності лише «на умовах, передбачених законом», а п. 2 визначає, що держави мають право здійснювати контроль за користуванням майном шляхом введення в дію «законів». Більше того, верховенство права, один з фундаментальних принципів демократичного суспільства, є наскрізним принципом усіх статей конвенції (рішення у справах «Амюр проти Франції», «Колишній король Греції та інші проти Греції» та «Малама проти Греції»).

Згідно з ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи.

При цьому, у відповідності до ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправних шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Як вбачаєтьсяз клопотаннята долученихдо ньогоматеріалів,досудове розслідуванняв рамкахкримінального провадження№12018160000000428 від 30.05.2018 року здійснюється за фактом можливого вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, а саме за фактом можливого, протягом тривалого часу привласнення службовими особами комунального підприємства за попередньою змовою між собою бюджетних коштів, що виділяються з місцевого бюджету на потреби вказаного комунального підприємства.

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що впровадження механізмів розтрати та привласнення бюджетних коштів контролюється головою Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_8 . Зокрема, в ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_8 , перебуваючи на посаді голови Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, керуючись злочинним умислом направленим на привласнення бюджетними коштами, постійно укладає договори на виконання підрядних робіт на підконтрольні підприємства, серед яких: ДП «Комунгосп», ТОВ «БК ТАТРІУС», ПП «Фард», ФОП ОСОБА_9 , ФОП « ОСОБА_10 », ФОП « ОСОБА_11 », ФОП « ОСОБА_12 », ФОП « ОСОБА_13 ».

Враховуючи, що в ході проведення 28.05.2019 року на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 17.05.2019 року обшуку було вилучено документи, які стосуються договорів з вищевказаними фізичними та юридичними особами ДП «Комунгосп», ТОВ «БК ТАТРІУС», ПП «Фард», ФОП ОСОБА_9 , ФОП « ОСОБА_10 », ФОП « ОСОБА_11 », ФОП « ОСОБА_12 », ФОП « ОСОБА_13 », на теперішній час існує необхідність в підтвердженні або спростуванні фактів виконання підрядних робіт та власне встановлення їх обсягів, слідчий суддя приходить до переконання про відповідність таких документів критеріям речових доказів, що свідчить про наявність необхідності в забезпеченні їх збереження.

В частині решти вилученого майна, з огляду на те, що до можливого вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України за обставинами даного кримінального провадження можуть бути причетні посадові особи Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, слідчий суддя приходить до переконання, що вилучені документи також можуть містити відомості про обставини вчинення вказаного кримінального правопорушення, а відтак, наявна необхідність в накладенні арешту й на такі документи.

Слідчий суддя зазначає, що згідно ч. 3 ст. 100 КПК України, у разі необхідності, за клопотанням володільця документа слідчий, прокурор, суд можуть видати копії цього документа, за необхідності - його оригінал, долучивши замість них до кримінального провадження завірені копії.

Крім того, згідно клопотання вбачається, що службовим особам, з метою забезпечення подальшого здійснення господарської діяльності, надана можливість під час обшуку скопіювати документи та копії документів залишено їм.

З урахуванням викладеного, слідчий суддя приходить до переконання, що захід забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна в повній мірі відповідатиме потребам досудового розслідування та не призведе до зупинення господарської діяльності зазначених у клопотанні осіб, й буде розумним та співрозмірним заходом, який в повній мірі відповідатиме завданням кримінального провадження.

На підставі викладеного, враховуючи обґрунтованість поданого клопотання, слідчий суддя приходить до переконання про необхідність задоволення такого клопотання.

Керуючись ст. ст. 170, 171, 172, 173, 309, 395 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , яке погоджено прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_5 про арешт майна в рамках кримінального провадження №12018160000000428 від 30.05.2018 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України задовольнити.

Накласти арешт на речі та документи, які 28.05.2019 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду міста Одеси від 17.05.2019 виявлені та вилучені в ході проведення обшуку за місцем фактичного розташування Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області код 04379410, що за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, селище міського типу Великодолинське, вулиця Соборна, (колишня назва Карла Маркса), будинок 1А, а саме накласти арешт на:

-паперова папка «Протокол засідання 2 сесії 7 скликання і рішення ради, прийняті сесією № 4-8 від 02.11.2015 р.» із документами на 38 аркушах;

-рішення Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області № 93-VII від 18.03.2016 та та регламент Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області на 10 арк.;

-паперова папка «Протокол засідання 21 сесії 7 скликання і рішення ради прийняті сесією № 313-317 від 30 січня 2017 р.» з документами на 25 арк;

-копія проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «Великодолинське» для будівництва багатоквартирних жилих будинків за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Великодолинське, вул. Центральна, 89 на 35 арк.

-особова справа ОСОБА_14 на 78 арк.;

-особова справа ОСОБА_8 на 80 арк.;

-особова справа ОСОБА_15 (інспектор ВОБ) на 17 арк.;

-особова справа ОСОБА_15 (головний бухгалтер) на 133арк.;

-паперова папка «Протокол засідання 26 сесії 6 скликання і рішення Ради прийняті сесією № 536-540 від 21.09.2012» з документами на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «СФЄРА ЛТД» №Л10 від 27.02.2013 на 33 арк.;

-проект «Сводный сметный расчет вторая очередь строительства ТОМ 16» на 13 арк.;

-декларація про готовність до експлуатації об`єкта №ОД 1431706613167 від 07.03.2017 з супровідним листом №10 від 16.03.2018 на 8 арк.;

-аркуш паперу з надрукованим текстом рішення виконкому Великодолинської селищної ради №113 від 20.12.2013 без підпису та печатки на 1 арк.;

-угода від 09.10.2015 про часткову зміну сторони у договорі № л10 від 27.02.2013 про пайову участь на 1 арк.;

-роздруківка виписок з рахунку за сплату пайової участі в розвитку інфраструктури населеного пункту на 6 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «Монтажна компанія «ТІТАН» № 98.12М-18 від 10.12.2018 на 72 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «Хмельницьк Антисептик - БМУ» № 2 від 14.03.2019 на 22 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «Хмельницьк Антисептик - БМУ» № 92 від 02.05.2019 на 30 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп» ПП «ЗІМ-2007» № 58 від 08.05.2018 на 29 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 45 від 26.04.2018 на 33 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 36 від 13.04.2018 на 29 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп»№ 168 від 13.11.2017 на 39 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп»№ 162 від 30.10.2017 на 32 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 59 від 15.05.2019 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 61 від 15.05.2019 на 18 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 60 від 15.05.2019 на 18 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп»№ 173 від 20.11.2017 на 38 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 81 від 14.06.2018 на 34 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 121 від 25.09.2018 на 34арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 72 від 04.06.2018 на 28арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 119 від 19.09.2018 на 30 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 133 від 18.10.2018 на 28 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 152 від 26.11.2018 на 30 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 128 від 09.10.2018 на 23 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 131 від 09.10.2018 на 26 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 141 від 09.11.2018 на 24 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 142 від 09.11.2018 на 25 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп»№ 167 від 13.11.2017 на 39арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 109 від 22.08.2018 на 34 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 116 від 05.09.2018 на 29арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ДП «Комунгосп`ПП «ЗІМ-2007» № 95 від 31.07.2018 на 25 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 161 від 06.12.2018 на 30 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 98 від 07.08.2018 на 25 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 163 від 06.12.2018 на 30 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 159 від 06.12.2018 на 37 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 61 від 21.05.2018 на 35 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 28 від 13.03.2018 на 58 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 198 від 22.12.2017 на 27 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 21 від 13.02.2018 на 34 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 22 від 08.02.2017 на 24 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 24 від 05.03.2019 на 20 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 87 від 02.07.2018 на 29 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 13 від 20.02.2019 на 24арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_13 » № 189 від 13.12.2017 на 47арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 144 від 09.11.2018 на 32 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 90 від 11.05.2017 на 36 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 52 від 07.05.2018 на 30 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 93 від 19.05.2017 на 18 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 97 від 02.06.2017 на 31 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 78 від 03.05.2017 на 40 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 82 від 14.06.2018 на 61 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 103 від 12.06.2017 на 69 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 83 від 05.05.2017 на 44 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 84 від 05.05.2017 на 29 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ФАРД» № 136 від 24.10.2018 на 23 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 108 від 03.07.2017 на 35 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 113 від 19.07.2017 на 79 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 115 від 27.07.2017 на 38арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 129 від 22.08.2017 на 38 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 121 від 04.08.2017 на 30 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 127 від 22.08.2017 на 35 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 128 від 22.08.2017 на 31 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «БК «ТАТРІУС»» № 145 від 18.09.2017 на 38 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_12 » № 200 від 22.12.2017 на 45арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ПП «ЮТА» № 06/15 від 02.08.2018 на 28 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_9 » № 12 від 20.02.2019 на 24 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_9 » № 78 від 05.06.2018 на 22 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 123 від 03.08.2017 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 132 від 23.08.2017 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 124 від 15.08.2017 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 109 від 03.07.2017 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 120 від 03.08.2017 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 60 від 17.03.2017 на 17 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 101 від 01.06.2017 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 138 від 12.09.2017 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 154 від 10.10.2017 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 150 від 03.10.2017 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 151 від 03.10.2017 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 149 від 03.10.2017 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 61 від 17.03.2017 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 193 від 14.12.2017 на 17арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 179 від 30.11.2017 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 166 від 13.11.2017 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 147 від 02.10.2017 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 136 від 04.09.2017 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 6 від 29.01.2019 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 32 від 15.03.2019 на 18 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 48 від 12.04.2019 на 13 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 49 від 12.04.2019 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 149 від 13.11.2018 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 148 від 13.11.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 75 від 05.06.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 76 від 05.06.2018 на 21 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 79 від 12.06.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 77 від 05.06.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 65 від 23.05.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 64 від 23.05.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 51 від 07.05.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 49 від 02.05.2018 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 50 від 02.05.2018 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 48 від 02.05.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 47 від 27.04.2018 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 43 від 26.04.2018 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 40 від 18.04.2018 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 39 від 17.04.2018 на 21 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 14 від 09.02.2018 на 16 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 18 від 09.02.2018 на 14арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 8 від 22.01.2018 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 9 від 22.01.2018 на 14 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_10 » № 4 від 18.01.2018 на 15 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ТОВ «Овілайт» № 02/09/01 від 09.02.2018 на 14 арк.;

-договірВеликодолинської селищної ради з ТОВ Промислова монтажна компанія «ТІТАН» № 01П/10-18 від 26.10.2018 з додатками на 13 арк.;

-договір Великодолинської селищної ради з ПП «Олімп-Юг» № 63-17м від 22.03.2017 з додатками на 6 арк.;

-оригінали актів виконаних робіт до вищевказаних договорів на 219 арк.;

-рішення Великодолинської селищної ради № 238-VII від 07.10.2016 на 30 арк.;

-рішення Великодолинської селищної ради № 480-VII від 05.12.2017 на 1арк.;

-рішення Великодолинської селищної ради № 463-VII від 09.11.2017 на 1 арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_11 » № 197 від 22.12.2017 на 36арк.;

-папка-скоросшивач з документами по договору Великодолинської селищної ради з ФОП « ОСОБА_11 » № 112 від 14.07.2017 на 42арк.;

-копія проекту договору підряду між Великодолинською селищною радою з ФОП « ОСОБА_11 » про покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи ДК 021:2015-45260000-7 ДНЗ «Рябінушка» з додатками на 34 аркушах.

Виконання ухвали покласти на старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 .

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п`яти днів з дня її оголошення до Одеського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення04.06.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу82170424
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —520/10835/19

Постанова від 01.12.2021

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Кононенко З.О.

Ухвала від 17.11.2021

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Кононенко З.О.

Ухвала від 22.07.2020

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 17.07.2020

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 24.06.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Кононенко З.О.

Ухвала від 25.05.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 25.05.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 27.05.2020

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 22.05.2020

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 22.05.2020

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні