Ухвала
від 09.07.2019 по справі 552/1598/18
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/1598/18

Провадження № 1-кс/552/2681/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09.07.2019 Слідчий суддя Київського районного суду м. Полтави ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2

слідчого ОСОБА_3

розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Полтавській області підполковник податкової міліції ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Полтавській області підполковник податкової міліції ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді з клопотанням, погодженим прокурором прокуратури Полтавської області ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку нежитлових будівель, підсобних приміщень а також контейнерів, які розміщені на земельній ділянці з кадастровим номером 5310136400:10:004:0389 та використовуються ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438), з метою виявлення та вилучення оригіналів, а у разі їх відсутності копій фінансово-господарських та бухгалтерських документів, у т.ч. договорів та додатків до них, додаткових угод та додатків до них, документів, що стосуються проведення конкурсних торгів, тендерної документації, технічної документації, специфікацій, сертифікатів, рахунків, рахунків-фактур, накладних, у т.ч. податкових накладних, видаткових накладних, товарно-транспортних накладних; актів, у т.ч. приймання-здачі виконаних робіт (послуг), актів звірки; довіреностей, у т.ч. на отримання товарно-матеріальних цінностей, декларацій, у т.ч. вантажно-митних, платіжних доручень, касових ордерів та платіжних квитанцій до них, документів бухгалтерського обліку, головних книг, журналів-ордерів, оборотно-сальдових відомостей, відомостей по бухгалтерським рахункам, виписок по рахункам в установах банків, реєстрів бухгалтерського обліку, карток складського обліку, журналів складського обліку, журналів виїзду та в`їзду автотранспорту, складських книг, документів про відвантаження продукції, переміщення, реалізацію та використання товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг), документів листування, матеріалів експертиз, досліджень, а також інших документів і предметів, які стосуються господарської діяльності ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438) за 2018-2019 рік, а також вилученні незаконно виготовлених, ввезених товарів вищезазначеним підприємством, та відібрання з них зразків для експертного дослідження, вилучення обладнання на якому здійснюється або здійснювалося незаконне виробництво та пакування незаконно виготовленої, ввезеної продукції, засобів та знарядь вчинення кримінального правопорушення, предметів, документів, речей та цінностей, грошових коштів, отриманих від здійснення незаконної діяльності в тому числі в іноземній валюті, , інших документів підприємств, комп`ютерної та оргтехніки, магнітні носії інформації, USB флеш-накопичувачі інформації, мобільні термінали систем зв`язку, печаток, штампів, бланків документів з реквізитами підприємств, що мають ознаки фіктивності, чорнових записів щодо такої діяльності, засобів вчинення та знарядь кримінального правопорушення, які мають значення речових доказів у кримінальному провадженні, а також інших документів, предметів та речей, які підтверджують ведення незаконної господарської діяльності ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438) та мають значення для досудового розслідування.

Послався на те, що слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження №32017170000000044 від 28.11.2017 за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.212, ч.3 ст.212 КК України. Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється Прокуратурою Полтавської області.

Згідно матеріалів кримінального провадження встановлено, що у період з 01.01.2014 року по теперішній час невстановлені досудовим розслідуванням службові особи суб`єктів підприємницької діяльності, у т.ч. ТОВ «Елплат» (код 36984783), ПП «КРЕЗ» (код 24827477), ТОВ «Спецінформ» (код 40412024), ТОВ «АМ-Транс» (код ЄДРПОУ 36903306) з метою незаконного зменшення податку на додану вартість та одержання готівки, штучно занижуючи суму податкового зобов`язання та збільшуючи податковий кредит із податку на додану вартість, а також занижуючи валові доходи та завищуючи валові витрати з податку на прибуток, умисно ухилились від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, шляхом документального оформлення за завідомо підробленими офіційними документами фінансово-господарських операцій із ТОВ «Строй Комплекс Груп» (код ЄДРПОУ 39165161), ТОВ «Фавор Бізнес Групп» (код ЄДРПОУ 39916412), ТОВ «Ентерс» (код ЄДРПОУ 39870153), ТОВ «Антарес Продакт» (код ЄДРПОУ 40056750), ТОВ «Адвайн» (код ЄДРПОУ 40415360), ТОВ «Кредсі» (код ЄДРПОУ 40377556), ТОВ «Магніт - Трейд» (код 39481917) та іншими фіктивними підприємствами. При цьому, фактично указані угоди із фіктивними підприємствами є удаваними, а фінансово-господарські операції, у тому числі перерахування грошових коштів у безготівковій формі на розрахункові рахунки фіктивних підприємств, є безпідставними та спрямованими на ухилення суб`єктами господарської діяльності від сплати від сплати податків, що призвело до ненадходження до бюджету коштів у особливо великих розмірах.

Досудовим розслідуванням вищезазначеного кримінального провадження встановлено, що одні й ті ж саме особи для прикриття незаконної діяльності з метою ухилення від сплати податків, використовують ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438, м. Полтава, вул.. Маршала Бірюзова, 51-б) шляхом не відображення операцій по реалізації робіт (послуг), придбання товарно-матеріальних цінностей, а також організували нелегальне виготовлення та реалізацію підробленими препаратами медичного та косметологічного призначення.

Згідно баз даних ДФС України керівником, головним бухгалтером

ПП «Фазенда» являється ОСОБА_5 , і.п.н. НОМЕР_1 , який також являється приватним підприємцем. Також отримано інформацію, що посадові особи ПП «Фазенда», з метою прикриття незаконної діяльності, не в повній мірі звітуються до фіскальних органів про обсяги товарних операцій. Так аналізом баз даних ДФС України АІС «Архів електронної звітності» податкових накладних ПП «Фазенда» встановлено придбання в основному електроенергії, природного газу та послуг від ПАТ «Полтавагаз». Основними послугами ПП «Фазенда», являється надання в оренду власних приміщень.

В ході проведення аналізу всесвітньої мережі «Інтернет» встановлено, велику кількість скарг від клієнтів, які вказують, що ОСОБА_5 організував діяльність інтернет магазинів з постачання неякісних та фальсифіковані товарів в тому числі, які мають медичне та косметологічне призначення.

Проведеним моніторингом офіційного сайту Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками перевірено адресу м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 51-Б та встановлено, що за даною адресою офіційне виробництво, оптова та роздрібна торгівля лікарськими та косметичними засобами не здійснюється.

В ході досудового розслідування встановлено, що за будівлею по вул. Маршала Бірюзова, 51-Б в. м. Полтаві розміщена двоповерхова цегляна будівля, яку в своїй діяльності також використовує ПП «Фазенда».

При використанні публічної кадастрової карти України встановлено, що вищезазначена будівля має кадастровий номер 5310136400:10:0040389.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна щодо суб`єкта за №172646237 від 04.07.2019, земельна ділянка за кадастровим номером 5310136400:10:0040389 належить Територіальній громаді м. Полтави в особі Полтавської міської ради (код ЄДРПОУ 24388285) та перебуває в оренді ПП «Фазенда».

В будівлі, підсобних приміщеннях, контейнерах, які знаходяться на земельній ділянці з кадастровим номером 5310136400:10:0040389, що належить Територіальній громаді м. Полтави в особі Полтавської міської ради (код ЄДРПОУ 24388285) та перебуває в оренді ПП «Фазенда», за адресою м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 51-Б, знаходяться незаконно виготовлені та підроблені препарати медичного призначення, косметологічні засоби та незаконно ввезені на територію України товари повсякденного вжитку, а також предмети і речі, які вказують на порушення законодавства, являються речовими доказами та можуть бути використані як докази під час досудового розслідування і суду у кримінальному провадженні та мають значення для забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування.

Згідно ст.98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставини, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом.

У зв`язку з вищевикладеним на даний час виникла необхідність у вилученні оригіналів, а у разі їх відсутності копій фінансово-господарських та бухгалтерських документів, у т.ч. договорів та додатків до них, додаткових угод та додатків до них, документів, що стосуються проведення конкурсних торгів, тендерної документації, технічної документації, специфікацій, сертифікатів, рахунків, рахунків-фактур, накладних, у т.ч. податкових накладних, видаткових накладних, товарно-транспортних накладних; актів, у т.ч. приймання-здачі виконаних робіт (послуг), актів звірки; довіреностей, у т.ч. на отримання товарно-матеріальних цінностей, декларацій, у т.ч. вантажно-митних, платіжних доручень, касових ордерів та платіжних квитанцій до них, документів бухгалтерського обліку, головних книг, журналів-ордерів, оборотно-сальдових відомостей, відомостей по бухгалтерським рахункам, виписок по рахункам в установах банків, реєстрів бухгалтерського обліку, карток складського обліку, журналів складського обліку, журналів виїзду та в`їзду автотранспорту, складських книг, документів про відвантаження продукції, переміщення, реалізацію та використання товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг), документів листування, матеріалів експертиз, досліджень, а також інших документів і предметів, які стосуються господарської діяльності ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438), а також вилученні незаконно виготовлених, ввезених товарів вищезазначеним підприємством, та відібрання з них зразків для експертного дослідження, обладнання на якому здійснюється або здійснювалося незаконне виробництво та пакування незаконно виготовленої , ввезеної продукції, засобів та знарядь вчинення кримінального правопорушення, предметів, документів, речей та цінностей, грошових коштів, отриманих від здійснення незаконної діяльності в тому числі в іноземній валюті, а також печаток, штампів, предметів, документів, речей та цінностей, які мають значення для досудового розслідування та можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні, крім того мобільних телефонів, комп`ютерної техніки, електронних носіїв інформації, жорстких дисків, що є знаряддям злочину та в подальшому будуть використані для проведення комп`ютерно-технічних експертиз, оскільки інформація, що міститься на них має доказове значення у кримінальному проваджені.

Незаконно виготовлені товари необхідні для проведення криміналістичних експертиз щодо їх відповідності ДСТУ, ТУ і будуть використані як докази у кримінальному провадженні.

Мобільні телефони, документи, чорнові записи щодо придбання, зберігання та реалізації незаконно виготовлених виробів дадуть змогу слідству встановити повний перелік постачальників, покупців, та осіб, причетних до злочинної діяльності, певні контакти та дані щодо перемовин з фактичними постачальниками, покупцями незаконно виготовлених фальсифікованих товарів. Доступ до них може бути обмежений їх власниками, володільцями, утримувачами та пов`язаний з подоланням системи логічного захисту. Крім цього, мобільні телефони, документи та чорнові записи будуть необхідні для проведення експертиз.

Грошові кошти являються речовим доказом, оскільки набуті кримінально протиправним шляхом та підлягають вилученню з метою забезпечення збереження речових доказів.

Вилучення саме оригіналів документів, а не їх копій, необхідно як для проведення судово-почеркознавчої експертизи, адже у більшості випадків проведення зазначеної експертизи по копіям не здійснюється. Так, при наданні висновку за копіями документів експерт може прийти до невірного висновку або неможливості надання висновку, що призведе до безпідставного витрачання бюджетних коштів на проведення експертизи, у той час, як фактично існуватимуть оригінали зазначених документів.

Спроба вилучення вищезазначених документів, незаконно виготовлених товарів та предметів у спосіб, відмінний від обшуку, може призвести до їх знищення або переховування. Зокрема, за наявною оперативною інформацією зазначені речі та предмети можуть бути вивезені на інші адреси та приховані або знищені.

Перевіривши надані матеріали клопотання, дослідивши докази по даних матеріалах та заслухавши обґрунтування слідчого ОСОБА_3 , слідчий суддя приходить до наступних висновків.

Згідно зі ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно ч.5 ст.234 КПК України слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про обшук, якщо прокурор, слідчий не доведе наявність достатніх підстав вважати, що:

1) було вчинено кримінальне правопорушення;

2) відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування;

3) відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду;

4) відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи;

5) за встановлених обставин обшук є найбільш доцільним та ефективним способом відшукання та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб, а також заходом, пропорційним втручанню в особисте і сімейне життя особи.

Надані до слідчого судді матеріали містять дані, які дають достатні підстави вважати, щодо Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 32017170000000044 від 28.11.2017 року внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2, ч.3 ст.212 КК України ( а.с.7,8).

Згідно матеріалів клопотання, встановлено, що у період з 01.01.2014 року по теперішній час невстановлені досудовим розслідуванням службові особи суб`єктів підприємницької діяльності, з метою незаконного зменшення податку на додану вартість та одержання готівки, штучно занижуючи суму податкового зобов`язання та збільшуючи податковий кредит із податку на додану вартість, а також занижуючи валові доходи та завищуючи валові витрати з податку на прибуток, умисно ухилились від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, шляхом документального оформлення за завідомо підробленими офіційними документами фінансово-господарських операцій. Зокрема встановлено, що одні й ті ж саме особи для прикриття незаконної діяльності з метою ухилення від сплати податків, використовують ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438, м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 51-б) шляхом не відображення операцій по реалізації робіт (послуг), придбання товарно-матеріальних цінностей, а також організували нелегальне виготовлення та реалізацію підробленими препаратами медичного та косметологічного призначення.

Згідно баз даних ДФС України, керівником, головним бухгалтером

ПП «Фазенда» являється ОСОБА_5 , і.п.н. НОМЕР_1 , який також являється приватним підприємцем. Встановлено, що посадові особи ПП «Фазенда», з метою прикриття незаконної діяльності, не в повній мірі звітуються до фіскальних органів про обсяги товарних операцій. Аналізом баз даних ДФС України АІС «Архів електронної звітності» податкових накладних ПП «Фазенда» встановлено придбання в основному електроенергії, природного газу та послуг від ПАТ «Полтавагаз». Основними послугами ПП «Фазенда», являється надання в оренду власних приміщень ( а.с.9-13,32-39).

В ході проведення аналізу всесвітньої мережі «Інтернет» встановлено, велику кількість скарг від клієнтів, які вказують, що ОСОБА_5 організував діяльність інтернет магазинів з постачання неякісних та фальсифіковані товарів в тому числі, які мають медичне та косметологічне призначення ( а.с.30,31,40-42).

В ході проведення моніторингу офіційного сайту Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками перевірено адресу м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 51-Б та встановлено, що за даною адресою офіційне виробництво, оптова та роздрібна торгівля лікарськими та косметичними засобами не здійснюється ( а.с.10).

В ході досудового розслідування встановлено, що за будівлею по вул. Маршала Бірюзова, 51-Б в. м. Полтаві розміщена двоповерхова цегляна будівля, яку в своїй діяльності також використовує ПП «Фазенда» ( а.с. 18-29).

При використанні публічної кадастрової карти України встановлено, що вищезазначена будівля має кадастровий номер 5310136400:10:0040389 ( а.с.19).

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна щодо суб`єкта за №172646237 від 04.07.2019, земельна ділянка за кадастровим номером 5310136400:10:0040389 належить Територіальній громаді м. Полтави в особі Полтавської міської ради (код ЄДРПОУ 24388285) та перебуває в оренді ПП «Фазенда» ( а.с.14-17).

Таким чином, матеріалами клопотання обґрунтовано ту обставину, що відшукані документи та речі мають значення для встановлення істини по справі, необхідні для проведення експертиз, будуть використані як докази, і без оригіналів документів неможливо іншим способом встановити обставини, які передбачається дослідити у кримінальному провадженні.

Спроба вилучення вищезазначених документів та майна у спосіб, відмінний від обшуку може призвести до їх знищення, переховування або втрати.

Тому клопотання є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Крім того, враховуючи конкретні обставини, викладені в клопотанні, обґрунтування слідчого в необхідності доступу та вилучення документів, великий обсяг та складність кримінального провадження, вважаю достатнім визначити строк дії ухвали 15 днів.

Керуючись ст.234 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку нежитлових будівель, підсобних приміщень а також контейнерів, які розміщені на земельній ділянці з кадастровим номером 5310136400:10:004:0389 та використовуються ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438), з метою виявлення та вилучення оригіналів, а у разі їх відсутності копій фінансово-господарських та бухгалтерських документів, у т.ч. договорів та додатків до них, додаткових угод та додатків до них, документів, що стосуються проведення конкурсних торгів, тендерної документації, технічної документації, специфікацій, сертифікатів, рахунків, рахунків-фактур, накладних, у т.ч. податкових накладних, видаткових накладних, товарно-транспортних накладних; актів, у т.ч. приймання-здачі виконаних робіт (послуг), актів звірки; довіреностей, у т.ч. на отримання товарно-матеріальних цінностей, декларацій, у т.ч. вантажно-митних, платіжних доручень, касових ордерів та платіжних квитанцій до них, документів бухгалтерського обліку, головних книг, журналів-ордерів, оборотно-сальдових відомостей, відомостей по бухгалтерським рахункам, виписок по рахункам в установах банків, реєстрів бухгалтерського обліку, карток складського обліку, журналів складського обліку, журналів виїзду та в`їзду автотранспорту, складських книг, документів про відвантаження продукції, переміщення, реалізацію та використання товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг), документів листування, матеріалів експертиз, досліджень, а також інших документів і предметів, які стосуються господарської діяльності ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438) за 2018-2019 рік, а також вилученні незаконно виготовлених, ввезених товарів вищезазначеним підприємством, та відібрання з них зразків для експертного дослідження, вилучення обладнання на якому здійснюється або здійснювалося незаконне виробництво та пакування незаконно виготовленої, ввезеної продукції, засобів та знарядь вчинення кримінального правопорушення, предметів, документів, речей та цінностей, грошових коштів, отриманих від здійснення незаконної діяльності в тому числі в іноземній валюті, , інших документів підприємств, комп`ютерної та оргтехніки, магнітні носії інформації, USB флеш-накопичувачі інформації, мобільні термінали систем зв`язку, печаток, штампів, бланків документів з реквізитами підприємств, що мають ознаки фіктивності, чорнових записів щодо такої діяльності, засобів вчинення та знарядь кримінального правопорушення, які мають значення речових доказів у кримінальному провадженні, а також інших документів, предметів та речей, які підтверджують ведення незаконної господарської діяльності ПП «Фазенда» (код ЄДРПОУ 30285438) та мають значення для досудового розслідування.

Виконання ухвали доручити старшому слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_3 старшому слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Полтавській області капітану податкової міліції ОСОБА_6 , заступнику начальника управління начальнику першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області полковнику податкової міліції ОСОБА_7 ; заступнику начальника першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_8 ; старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_9 ; старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_10 ; начальнику другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області полковнику податкової міліції ОСОБА_11 ; заступнику начальника другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_12 ; старшому слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області капітану податкової міліції ОСОБА_13 ; слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області капітану податкової міліції ОСОБА_14 ; начальнику третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області майору податкової міліції ОСОБА_15 ; заступнику начальника третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області старшому лейтенанту податкової міліції ОСОБА_16 ; старшому слідчому з ОВС третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області лейтенанту податкової міліції ОСОБА_17 ; старшому слідчому з ОВС третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області лейтенанту податкової міліції ОСОБА_18 ; старшому слідчому з ОВС третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_19 ; заступнику начальника управління начальнику відділу організації досудового розслідування слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області полковнику податкової міліції ОСОБА_20 ; заступнику начальника відділу організації досудового розслідування слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_21 ; старшому слідчому з ОВС відділу організації досудового розслідування слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області полковнику податкової міліції ОСОБА_22 ; старшому слідчому з ОВС відділу організації досудового розслідування слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області капітану податкової міліції ОСОБА_23 ; прокурорам відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні, аналізу інформації та координації правоохоронної діяльності прокуратури Полтавської області ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , із залученням співробітників оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області, понятих та спеціалістів.

Строк дії ухвали 15 днів з дня її ухвалення.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення09.07.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу82903225
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —552/1598/18

Ухвала від 03.07.2020

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Полтавський апеляційний суд

Рябішин А. О.

Ухвала від 19.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 19.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 19.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 11.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 11.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 11.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 02.12.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 29.11.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні