Ухвала
від 09.07.2019 по справі 816/1981/18
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

09 липня 2019 року м. ПолтаваСправа № 816/1981/18

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Головко А.Б., розглянувши заяву Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області про відстрочення виконання рішення суду від 10.10.2018 по справі за адміністративним позовом Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області до Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), -

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Полтавського окружного адміністративного суду від 10.10.2018 адміністративний позов Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області до Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) задоволено. Застосувано до Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації будівлі загальноосвітньої школи за адресою: Полтавська область, Великобагачанський район, смт. Гоголеве, вул. Горєва, 6. Встановлено порядок і спосіб виконання судового рішення шляхом відключення від електропостачання будівлі Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області та заборони Гоголівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області здійснювати користування за призначенням будівлею загальноосвітньої школи за адресою: Полтавська область, Великобагачанський район, смт. Гоголеве, вул. Горєва, 6, - до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної безпеки, встановлених в акті перевірки додержання (виконання) вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки, цивільного захисту, контролю за діяльністю аварійно-рятувальних служб Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області Великобагачанський районний сектор від 23.04.2018 № 18.

05 липня 2019 року до суду надійшла заява відповідача про відстрочення виконання рішення суду.

Відповідно до частинам першої та другої статті 378 Кодексу адміністративного судочинства України за заявою сторони суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, може відстрочити або розстрочити виконання рішення, а за заявою стягувача чи виконавця (у випадках, встановлених законом), - встановити чи змінити спосіб або порядок його виконання. Питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення може бути розглянуто також за ініціативою суду.

Заява про встановлення або зміну способу або порядку виконання, відстрочення чи розстрочення виконання судового рішення розглядається у десятиденний строк з дня її надходження у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне призначити Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області про відстрочення виконання судового рішення в адміністративній справі №816/1981/18 в судове засідання, викликавши сторін, які брали участь у справі.

На підставі наведеного, керуючись частиною 1, 2 статті 378 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Призначити до розгляду заяву Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великобагачанської районної ради Полтавської області про відстрочення виконання судового рішення в адміністративній справі №816/1981/18 у судовому засіданні на 15 липня 2019 року об 16:00 у приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду (за адресою: м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26).

Про дату, час та місце судового засідання повідомити учасників справи, надіславши їм копію ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя А.Б. Головко

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.07.2019
Оприлюднено12.07.2019
Номер документу82931337
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/1981/18

Ухвала від 02.08.2019

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

А.Б. Головко

Ухвала від 09.07.2019

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

А.Б. Головко

Ухвала від 26.04.2019

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

Ухвала від 26.04.2019

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

Ухвала від 19.04.2019

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

Ухвала від 18.02.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Григоров А.М.

Ухвала від 26.11.2018

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Калитка О.М.

Рішення від 10.10.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Т.С. Канигіна

Ухвала від 13.09.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Т.С. Канигіна

Ухвала від 22.08.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Т.С. Канигіна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні