Ухвала
від 19.07.2019 по справі 328/1549/19
ТОКМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

328/1549/19

19.07.2019

2/328/704/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

19 липня 2019 року м.Токмак

Токмацький районний суд Запорізької області у складі головуючого судді Коваленка П.Л., за участю секретаря судового засідання Баздирь О.Л., розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовною ОСОБА_1 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу Мирний треті особи, які не заявлять самостійних вимог щодо предмету спору: товарна біржа Українська та ОСОБА_2 , про визнання дійсним договору купівлі-продажу та визнання право власності на нерухоме майно,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до СВК Мирний , треті особи, які не заявлять самостійних вимог щодо предмету спору: товарна біржа Українська та ОСОБА_2 , про визнання дійсним договору купівлі-продажу та визнання право власності на нерухоме майно.

Підготовче засідання призначено на 19 липня 2019 року, сторони по справі та учасники справи в підготовче засідання не з`явилися, про час, дату та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином. Відзив та письмові пояснення по справі не надано.

Позивач та її представник ОСОБА_3 надали заяви про проведення підготовчого засідання без їх участі, та призначення справи до розгляду по суті, позовні вимоги підтримують в повному обсязі.

ОСОБА_2 надав письмову заяву, в якій просив справу розглянути без його участі, так як за станом здоров`я не має можливості з`явитися до суду. Проти позовних вимог не заперечує.

У відповідності до ч.2 ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Підстав для відкладення розгляду підготовчого засідання, передбачених ч.2 ст.198 та ч.2 ст.223 ЦПК України, не має.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульовано.

В ході підготовчого провадження проведено підготовчі дії, а саме визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню.

Вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Згідно з п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином, оскільки судом встановлено, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, а тому слід закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197 , 200 ЦПК України , суд,

постановив:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу Мирний треті особи, які не заявлять самостійних вимог щодо предмету спору: товарна біржа Українська та ОСОБА_2 , про визнання дійсним договору купівлі-продажу та визнання право власності на нерухоме майно .

Призначити справу до розгляду по суті на 15.08.2019 о 11 годині 00 хвилин в приміщенні Токмацького районного суду Запорізької області за адресою: вулиця Володимирська, 28, в місті Токмак Запорізької області.

На розгляд справи в судове засідання сторін по справі.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя:

Дата ухвалення рішення19.07.2019
Оприлюднено21.07.2019
Номер документу83124563
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —328/1549/19

Рішення від 13.12.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 11.10.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 03.10.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 19.07.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 21.06.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 19.06.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Гавілей М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні