Ухвала
від 08.08.2019 по справі 360/2950/19
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

08 серпня 2019 рокуСєвєродонецькСправа № 360/2950/19

Луганський окружний адміністративний суд у складі

головуючого судді - Басової Н.М.,

при секретарі судового засіданні - Таращенко О.В.,

без участі представників сторін,

розглянувши у судовому засіданні клопотання прокурора Кудіної Тетяни Анатоліївни та представника відповідача ОСОБА_1 про зупинення провадження у справі за адміністративним позовом Керівника Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до Відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, комунальний заклад Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості Новопсковської районної ради Луганської області , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Новопсковська районна рада Новопсковського району Луганської області про визнання протиправною бездіяльність та зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Луганського окружного адміністративного суду перебуває справа за позовом Керівника Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до Відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, комунальний заклад Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості Новопсковської районної ради Луганської області , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Новопсковська районна рада Новопсковського району Луганської області про визнання протиправною бездіяльність та зобов`язання вчинити певні дії.

Представники сторін в судове засідання призначене на 08.08.2019 не прибули, про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлені належним чином, до канцелярії суду надали клопотання, в яких просили зупинити провадження у справі строком на два місяці для надання часу на примирення, також просили судове засідання 08.08.2019 проводити без участі представників (а.с.229,232).

Розглянувши заявлені клопотання представників сторін, дослідивши матеріали справи, суд вважає за можливе задовольнити їх, виходячи з наступного.

Відповідно до п.4 ч.1 ст.236 Кодексу адміністративного судочинства України (далі КАС України), суд має право зупинити провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про необхідність зупинення провадження у справі для надання можливості вирішення спору мирним шляхом, у зв`язку з чим заявлені клопотання про зупинення провадження по справі слід задовольнити.

Керуючись ст.ст.236, 241-250, 256, пунктом 15.5 Розділу VII Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора Кудіної Тетяни Анатоліївни та представника відповідача ОСОБА_1 про зупинення провадження у справі №360/2950/19 - задовольнити.

Зупинити провадження у справі №360/2950/19 за адміністративним позовом Керівника Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до Відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, комунальний заклад Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості Новопсковської районної ради Луганської області , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Новопсковська районна рада Новопсковського району Луганської області про визнання протиправною бездіяльність та зобов`язання вчинити певні дії до 08 жовтня 2019 року.

Судове засідання призначити на 08 жовтня 2019 року о 13 год. 00 хв.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

СуддяН.М. Басова

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.08.2019
Оприлюднено09.08.2019
Номер документу83510481
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —360/2950/19

Рішення від 08.10.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Рішення від 08.10.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 08.10.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 08.08.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 11.07.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні