Рішення
від 08.10.2019 по справі 360/2950/19
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

08 жовтня 2019 рокуСєвєродонецькСправа № 360/2950/19

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Басової Н.М.

при секретарі судового засідання: Бутенко К.В.,

за участю:

прокурора Кудіної Т.А.,

представника відповідача: Коростельова О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження справу за адміністративним позовом Керівника Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до Відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, комунальний заклад Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості Новопсковської районної ради Луганської області , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Новопсковська районна рада Новопсковського району Луганської області про визнання протиправною бездіяльність та зобов`язання вчинити певні дії,

ВИРІШИВ:

Адміністративний позов Керівника Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до Відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, комунальний заклад Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості Новопсковської районної ради Луганської області , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Новопсковська районна рада Новопсковського району Луганської області про визнання протиправною бездіяльність та зобов`язання вчинити певні дії задовольнити частково.

Зобов`язати відділ освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області (код ЄДРПОУ: 02142081, адреса місцезнаходження: 92303, смт.Новопсковськ, Луганська область, пров.Історичний,26) вжити заходи щодо оформлення права постійного користування земельною ділянкою та державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою під будівлею комунального закладу Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості Новопсковської районної ради Луганської області та під будівлею відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області.

В іншій частині у задоволенні позовних вимог Керівнику Старобільської місцевої прокуратури Луганської області відмовити.

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається до Першого апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Текст повного судового рішення буде складено 11 жовтня 2019 року.

Суддя Н.М. Басова

Дата ухвалення рішення08.10.2019
Оприлюднено10.10.2019
Номер документу84800106
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною бездіяльність та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —360/2950/19

Рішення від 08.10.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Рішення від 08.10.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 08.10.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 08.08.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 11.07.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні