Ухвала
від 16.08.2019 по справі 591/1639/19
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 591/1639/19

Провадження № 2/591/1673/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 серпня 2019 року Зарічний районний суду м. Суми в складі:

головуючого - судді Сидоренко А.П.

з участю секретаря судового засідання - Майбороди А.О.

представника позивача - ОСОБА_1

представника відповідача - ОСОБА_2 М.

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю РТМ-Україна , Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради про визнання договору частково недійсним, визнання недійсним рішення, -

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом та просить визнати частково недійсним договір № 5/15 тимчасового користування місцями, що знаходяться в комунальній власності для розташування рекламних засобів, укладений між Департаментом містобудування та земельних відносин Сумської міської ради, правонаступником якого є Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, та ТОВ РТМ-Україна у частині місць розташування об`єктів зовнішньої реклами (біг-борд) під пунктом 2 та підпунктом 11 додатку № 1 до договору, а саме вул. Червонозоряна (в р-ні обл. лікарні) та пр-т М.Лушпи (в р-ні адміністрації); визнати недійсним рішення Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради, правонаступником якого є Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, про переоформлення дозволів на об`єкти зовнішньої реклами № 297/13 на біг-борд по пр. М.Лушпи біля Еко Маркету ТРЦ Атрум та дозвіл № 329/12 на біг-борд по вул. Червонозоряній (школа № 19).

Ухвалою Зарічного районного суду м. Суми від 09 квітня 2019 року відкрите провадження у справі за вказаним позовом, вирішено розглядати справу за правилами загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання.

Ухвалою Зарічного районного суду м. Суми від 03 липня 2019 року залучено до участі у справі за зазначеним позовом як співвідповідача Департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради.

В підготовче судове засідання з`явилися представник позивача Пономаренко ОСОБА_4 . ОСОБА_5 , який підтримав заявлений позов, та представник відповідача ТОВ РТМ-Україна Пікуза С.М., який заперечував проти задоволення позовних вимог.

Інші учасники справи, належним чином повідомлені, в підготовче засідання не з`явилися.

Від представника відповідача Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради надійшла письмова заява про проведення засідання за його відсутності.

Під час підготовчого засідання з`ясовано, що бажання укласти мирову угоду сторони не висловили, відсутні звернення до суду для проведення врегулювання спору за участю судді, клопотань про витребування доказів від сторін не надійшло.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

Підстави для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні відсутні.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З огляду на вказане, підготовче провадження підлягає закриттю та справу необхідно призначити до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю РТМ-Україна , Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради про визнання договору частково недійсним, визнання недійсним рішення.

Призначити дану справу до судового розгляду по суті на 13 год. 30 хв. 03 грудня 2019 року з викликом сторін у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на вказану ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А.П.Сидоренко

Дата ухвалення рішення16.08.2019
Оприлюднено18.08.2019
Номер документу83683538
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору частково недійсним, визнання недійсним рішення

Судовий реєстр по справі —591/1639/19

Рішення від 03.02.2020

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 24.01.2020

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 03.12.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 08.10.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 16.08.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 03.07.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 03.07.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 09.04.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 28.03.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні