Ухвала
від 12.01.2010 по справі 2а-75/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                Категорія статобліку 6.13

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі і

призначення справи до судового розгляду

12 січня 2010 року                                                                                     Справа № 2а-75/10/0870

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Стрельнікова Наталя Вікторівна,   розглянувши матеріали адміністративного

позову:     Управлення Пенсійного фонду України в Заводському районі м. Запоріжжя,

м. Запоріжжя

до:       Корпорації «Технобудінжиніринг»,

м. Запоріжжя

про:       стягнення заборгованості по страховим внескам на загальнообов’язкове

державне пенсійне страхування,

ВСТАНОВИВ:

11 січня 2010 до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Управління Пенсіонного фонду України в Заводському районі м. Запоріжжя до Корпорації «Технобудінжиніринг», в якому позивач просить стягнути з відповідача суму заборгованості по страховим внескам на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування у розмірі 14551 грн. 64 коп.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Адміністративний позов подано з додержанням  вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з’ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які  необхідно встановити для вирішення спору тощо.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження  і  призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121  КАС України суддя,

УХВАЛИВ:

1.   Відкрити провадження у Запорізькому окружному адміністративному суді  за адміністративним позовом Управління Пенсіонного фонду України в Заводському районі м. Запоріжжя до Корпорації «Технобудінжиніринг» про стягнення суми заборгованості по страховим внескам на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування у розмірі 14551 грн. 64 коп.

2.   Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на               28 січня 2010 року об 10 год. 00 хв., яке буде проводитися суддею Стрельніковою Н.В. одноособово, в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65 в.

3.   Зобов’язати сторони надати в судове засідання довіреності на представників, всі наявні документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. Належним чином засвідчені копії витребуваних документів –  у справу, оригінали – суду для огляду. Відповідачу у разі невизнання адміністративного позову надати письмові заперечення на позов та документи на обґрунтування заперечень.

4.   Копії ухвали про відкриття провадження надіслати особам, які беруть участь у справі  разом з інформацією про їхні процесуальні права  і обов’язки.

5.   Відповідачу направити копію позову з копіями доданих до нього документів та запропонувати відповідачу надати письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими  вони обґрунтовуються до 28 січня 2010 року.

6.   Роз’яснити сторонам положення ч. 3 ст. 122 КАС України відповідно до якого особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                      (підпис)                 Н.В. Стрельнікова

Суддя                                           Н.В. Стрельнікова

Пам’ятка  про права та обов’язки осіб, які  беруть участь у справі

Права та обов’язки осіб, які беруть участь у справі (ст.49 КАС України)

1. Особи, які беруть участь у   справі,  мають  рівні процесуальні права і обов'язки.

          2. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися  належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

          3. Особи, які беруть участь у справі, мають право:

          1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення,  які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів;

        2) знайомитися з матеріалами справи;

          3) заявляти клопотання і відводи;

          4) давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення;

          5) подавати докази, брати участь у дослідженні доказів;

          6) висловлювати свою думку з питань, які виникають  під  час розгляду справи,  задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам;

          7) подавати заперечення проти клопотань,  доводів і міркувань інших осіб;

          8) знайомитися  з  технічним  записом  та  журналом  судового засідання і подавати письмові зауваження до них;

          9) робити із  матеріалів  справи  виписки,  знімати  копії  з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень;

          10) оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів;

          11) користуватися іншими процесуальними правами,  наданими їм цим Кодексом.

          4. Особи,  які  беруть  участь  у  справі,  можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати  в  суді  засвідчені  копії документів і витяги з них.

Права та обов'язки сторін (стаття 51 КАС України)

     1. Крім прав та обов'язків,  визначених  у  статті  49  цього Кодексу, позивач має право змінити підставу або предмет адміністративного позову,  збільшити або зменшити розмір  позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову в будь-який час до закінчення судового розгляду. Позивач має право відмовитися від адміністративного  позову й у суді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відповідно  апеляційного  чи  касаційного розгляду.

     2. Крім прав та  обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, відповідач має  право  визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

     3. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу, що є підставою для закриття провадження в адміністративній справі.

     4. Суд не приймає відмови позивача від адміністративного позову, визнання адміністративного позову відповідачем і не визнає умов  примирення  сторін,  якщо  ці  дії  суперечать закону  або порушують чиї - небудь права, свободи чи інтереси.

Дата ухвалення рішення12.01.2010
Оприлюднено25.03.2010
Номер документу8380233
СудочинствоАдміністративне
Суть:       стягнення заборгованості по страховим внескам на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування

Судовий реєстр по справі —2а-75/10/0870

Постанова від 17.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Постанова від 17.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 12.01.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталія Вікторівна

Постанова від 17.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталія Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні