Ухвала
від 29.08.2019 по справі 127/22375/19
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/22375/19

У Х В А Л А

29 серпня 2019 р.м.Вінниця

Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Антонюк В.В. ознайомившись із позовною заявою Малого підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю Слов`янка в особі адвоката Шиманського Віталія Миколайовича до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Амаст , Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради, Приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Скутельник Інни Анатоліївни про визнання протиправними та скасування рішень,-

ВСТАНОВИВ :

Мале підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю Слов`янка в особі адвоката Шиманського В.М. звернулося до суду з позовною заявою до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Амаст , Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради, Приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Скутельник І.А. про визнання протиправними та скасування рішень.

Позовна заява подана і оформлена з додержанням вимог ст. 175,177 ЦПК України .

Справа підсудна Вінницькому міському суду Вінницької області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, або її повернення немає.

Визначено, що справа буде розглядатися за загальними правилами позовного провадження.

Заяв та клопотань, які розглядаються без виклику сторін суду не надходили.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175-181, 187, 197 ЦПК України ,-

УХВАЛИВ :

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Малого підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю Слов`янка в особі адвоката Шиманського Віталія Миколайовича до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Амаст , Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради, Приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Скутельник Інни Анатоліївни про визнання протиправними та скасування рішень.

Призначити підготовче засідання на 30.09.2019 року - 10.00 год. у залі судових засідань Вінницького міського суду Вінницької області, зал судових засідань № 26.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих документів та запропонувати подати протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі письмовий відзив проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються. Відзив разом з доданими документами надсилається учасникам судового процесу разом з надсиланням відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважної причини, суд вирішує справу на підставі наданих матеріалів.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на офіційному веб порталі http://court.gov.ua/sud0232/ .

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення29.08.2019
Оприлюднено01.09.2019
Номер документу83932137
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправними та скасування рішень

Судовий реєстр по справі —127/22375/19

Ухвала від 12.11.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

Рішення від 06.11.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

Рішення від 06.11.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

Ухвала від 16.10.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

Ухвала від 29.08.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні