Ухвала
від 18.06.2019 по справі 2-854/12
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-854/12

Провадження №2-в/369/6/19

УХВАЛА

18.06.2019 м. Київ

Суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Медведський М.Д., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Дніпрофінансгруп , зацікавлена особа: ПАТ КБ Експобанк , ОСОБА_1 про заміну сторони стягувача у виконавчому листі, поновлення строків пред`явлення виконавчого документа до виконання та видачу дублікату виконавчого документа, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Києво-Святошинського районного суду Київської області від 29.05. 2019 року постановлено ухвалу про відновлення втраченого судового провадження у справі за позовом Публічного акціонерного товариства Експобанк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості.

Згідно архівної довідки, яка видана Києво-Святошинським районним судом Київської області від 28.05. 2019 року цивільна справа № 2-854/12 за позовом Публічного акціонерного товариства Експобанк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості, знищена по закінченню строку зберігання.

Суддя, дослідивши матеріали заяви з додатками, вважає за необхідне відновити знищене провадження справи за позовом Публічного акціонерного товариства Експобанк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості, оскільки за відсутності вказаної справи, розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Дніпрофінансгруп , зацікавлена особа: ПАТ КБ Експобанк , ОСОБА_1 про заміну сторони стягувача у виконавчому листі, поновлення строків пред`явлення виконавчого документа до виконання та видачу дублікату виконавчого документа, проводити не можливо.

Відповідно до ст. 488 ЦПК України відновлення втраченого повністю або частково судового провадження в цивільній справі закінченій ухваленням судового рішення або у якій провадження закрито, проводиться у порядку, встановленому цим Кодексом.

Згідно зі ст. 489 ЦПК України втрачене судове провадження у цивільній справі може бути відновлене за заявою учасника справи або за ініціативою суду.

Згідно з ч. 3 ст. 493 ЦПК України розгляд заяви про відновлення втраченого судового провадження здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи з урахуванням особливостей, передбачених цим розділом, протягом тридцяти днів з дня надходження заяви до суду.

До розгляду питання про можливість відновлення втраченого провадження, розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Дніпрофінансгруп , зацікавлена особа: ПАТ КБ Експобанк , ОСОБА_1 про заміну сторони стягувача у виконавчому листі, поновлення строків пред`явлення виконавчого документа до виконання та видачу дублікату виконавчого документа, підлягає зупиненню.

Керуючись ст. 258-260 , 488 , 490 , 491 , 493, ЦПК України , суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Виділити в окреме провадження відновлення втраченого судового провадження у справі за позовом Публічного акціонерного товариства Експобанк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості.

Зупинити розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Дніпрофінансгруп , зацікавлена особа: ПАТ КБ Експобанк , ОСОБА_1 про заміну сторони стягувача у виконавчому листі, поновлення строків пред`явлення виконавчого документа до виконання та видачу дублікату виконавчого документа до вирішення питання про відновлення втраченого провадження у цивільній за позовом Публічного акціонерного товариства Експобанк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості, на підставі п. 6 ст. 251 ЦПК України.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання по справі за позовом Публічного акціонерного товариства Експобанк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості на 08 жовтня 2019 року о 09:30 годині у приміщенні Києво-Святошинського районного суду Київської області, за адресою: м. Київ, вул. Мельниченка, 1.

Про дату, час та місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Особам, які брали участь у справі, пропонується подати до суду документи та матеріали, що збереглися, для точного відновлення втраченого судового провадження.

Відповідно до ч. 1 ст. 493 ЦПК України , при розгляді заяви про відновлення втраченого судового провадження суд бере до уваги частину справи, яка збереглася (окремі томи, жетони, матеріали з архіву суду тощо), документи, надіслані (видані) судом учасникам судового процесу та іншим особам до втрати справи, копії таких документів, матеріали виконавчого провадження, якщо воно здійснювалося за результатами розгляду справи, будь-які інші документи і матеріали, подані учасниками судового процесу, за умови, що такі документи і матеріали є достатніми для відновлення справи, відомості з Єдиного державного реєстру судових рішень, дані, що містяться в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі, будь-які інші відомості, документи тощо, отримані у законний спосіб з інших офіційних джерел.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://ks.ko.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання шляхом подачі апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України , в редакції Закону України від 03.10.2017 року, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Суддя: М.Д. Медведський

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення18.06.2019
Оприлюднено09.09.2019
Номер документу84077618
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-854/12

Ухвала від 24.03.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Янченко А. В.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Янченко А. В.

Ухвала від 30.12.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 30.12.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 21.08.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 02.06.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Пінкевич Н. С.

Ухвала від 17.02.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 17.02.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 18.06.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 29.05.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні