Ухвала
від 20.08.2019 по справі 344/6908/19
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/6908/19

Провадження № 2/344/2940/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

20 серпня 2019 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області в складі:

головуючого судді Шамотайла О.В.,

секретаря Устинської Н.С.,

з уч. позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м. Івано-Франківську цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма Надія про визнання укладеного договору виконаним між сторонами та покладання на відповідача додаткових зобов`язань,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернувся з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма Надія про визнання укладеного договору виконаним між сторонами та покладання на відповідача додаткових зобов`язань.

Ухвалою Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 15.05.2019 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

В підготовчому судовому засіданні сторони просили про закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду по суті. Крім того представник відповідача явив клопотання про виклик в судове засідання та допитати в якості свідків: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , явку яких зобов`язався забезпечити.

Позивач заперечував щодо задоволення заявленого клопотання вважаючи його безпідставним.

Інших клопотань не поступило.

Заслухавши сторін, дослідивши та оцінивши в сукупності матеріали цивільної справи, суд дійшов до наступного висновку.

Частиною 1 статті 200 ЦПК України встановлено, що у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст.13 ЦПК України учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Відповідно до ч.1 ст.76 ЦПК України доказами є будь - які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Ці дані встановлюються такими засобами: письмовими, речовими і електронними доказами; висновками експертів; показаннями свідків.

Виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи (ч.1 ст.91 ЦПК України). Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного провадження, - до початку першого судового засідання.

З огляду на зазначене, оцінивши в сукупності всі обставини справи, з метою повного, об`єктивного та всебічного її розгляду приходжу до висновку про задоволення клопотання представника відповідача про виклик та допит в судовому засіданні свідків, яке з виконанням вимог статті 91 ЦПК України подано під час підготовчого судового засідання.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті (п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України).

На підставі вище викладеного, суд в силу положень статті 200 ЦПК України прийшов до висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті з участю сторін (їх представників).

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма Надія про визнання укладеного договору виконаним між сторонами та покладання на відповідача додаткових зобов`язань, та призначити справу до судового розгляду по суті на 19.09.2019 року в 11 год. 00 хв. в приміщенні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області (вул. Грюнвальдська 11, зал № 15).

В судове засідання викликати сторони.

Клопотання представника відповідача про виклик до суду для допиту свідків: : ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 задоволити та викликати в судове засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://ifm.if.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя Шамотайло О.В.

СудІвано-Франківський міський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення20.08.2019
Оприлюднено12.09.2019
Номер документу84182352
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —344/6908/19

Постанова від 18.11.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Постанова від 17.12.2019

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Максюта І. О.

Постанова від 17.12.2019

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Максюта І. О.

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Максюта І. О.

Ухвала від 26.11.2019

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Максюта І. О.

Рішення від 30.10.2019

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Шамотайло О. В.

Рішення від 24.10.2019

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Шамотайло О. В.

Ухвала від 20.08.2019

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Шамотайло О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні