Ухвала
від 17.09.2019 по справі 279/2524/19
КОРОСТЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

провадження №2/279/1271/19

Справа № 279/2524/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

"17" вересня 2019 р.

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

в складі: головуючого - судді Коваленко В.П.

з участю секретаря Комарової О.В.

розглянувши на підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі Горщиківської сільської ради Територіальної громади в особі Горщиківської сільської ради про визнання права власності на спадкові земельні ділянки за законом в порядку спадкування ,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до Горщиківської сільської ради про визнання права власності на спадкові земельні ділянки за законом в порядку спадкування .

Ухвалою Коростенського міськроайонного суду Житомирської області від 19.08.2019 року провадження у зазначеній справі було відкрито, та справу призначено до підготовчого засідання.

Сторони в підготовче судове засідання не з"явились. Від представника позивача Вигівського ОСОБА_2 Є ОСОБА_3 надійшла заява про розгляд справи у його відсутність, позовні вимоги підтримує, просить їх задоволити. Відповідач належним чином повідомлений про день та час розгляду справи, відзиву не надав у засідання не з"явився.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно.

Відповідно до ч.3 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі Горщиківської сільської ради Територіальної громади в особі Горщиківської сільської ради про визнання права власності на спадкові земельні ділянки за законом в порядку спадкування та призначити справу до судового розгляду по суті на 16 жовтня 2019 року о 11:00 год .

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Роз"яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява, відзив на позовну заяву, заперечення, пояснення є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує спрву за наявними матеріалами.

В порядку з"ясування обставин справи та дослідження доказів заслухати вступне слово, дослідити письмові докази.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: В.П. Коваленко

СудКоростенський міськрайонний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення17.09.2019
Оприлюднено19.09.2019
Номер документу84332683
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —279/2524/19

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Моголівець І. А.

Ухвала від 23.01.2020

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Моголівець І. А.

Рішення від 16.10.2019

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Коваленко В. П.

Ухвала від 17.09.2019

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Коваленко В. П.

Ухвала від 19.08.2019

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Коваленко В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні