Ухвала
від 06.09.2019 по справі 657/1595/19
КАЛАНЧАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 657/1595/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

та призначення підготовчого судового засідання

06.09.2019 року

Суддя Каланчацького районного суду Херсонської області Скригун В.В., розглянувши позовну заяву Приватного акціонерного товариства Каланчацький комбінат хлібопродуктів , юридична адреса: смт. Мирне Каланчацького району Херсонської області вул. Елеваторна, 5, до ОСОБА_1 , проживаючого в АДРЕСА_1 , про стягнення заборгованості,

в с т а н о в и л а :

Позивач звернулася до суду з позовом в якому просить стягнути з відповідача на користь товариства заборгованість за дні відпустки, що були надані в рахунок невідпрацьованої частини 2019 робочого року у розмірі 2 681,05 грн.

Позовну заяву подано з додержанням вимог, викладених у статтях 175-177 ЦПК України. Судовий збір сплачено у відповідності до вимог Закону України Про судовий збір .

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення та відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

На підставі ст. 27 ЦПК України , справа підсудна Каланчацькому районному суду Херсонської області.

Розгляд вказаної справи доцільно здійснювати за правилами загального позовного провадження, оскільки позивачем не заявлено клопотання про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Тому справу слід прийняти до провадження, з метою виконання вимог передбачених ч. 1 ст. 189 ЦПК України розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

Від позивача будь-яких клопотань не надходило.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 187, 189, 190 ЦПК України,

Постановила:

Відкрити провадження у справі за позов Приватного акціонерного товариства Каланчацький комбінат хлібопродуктів , юридична адреса: смт. Мирне Каланчацького району Херсонської області вул. Елеваторна, 5, до ОСОБА_1 , проживаючого в АДРЕСА_1 , про стягнення заборгованості.

Призначити по справі підготовче засідання о 11-00 годині 24.10.2019 року в приміщенні Каланчацького районного суду Херсонської області за адресою смт. Каланчак Херсонської області вул. Херсонська, 26 з повідомленням учасників справи.

Направити відповідачеві копію ухвали про відкриття провадження, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 24.10.2019 року відзив на позов та докази, що підтверджують заперечення проти позову, якщо такі докази не надані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Роз`яснити, що у разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач протягом п"яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 ЦПК України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її вручення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Херсонського апеляційного суду, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - kl.ks.court.gov.ua.

Суддя: Скригун В. В.

СудКаланчацький районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення06.09.2019
Оприлюднено20.09.2019
Номер документу84352993
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —657/1595/19

Ухвала від 12.05.2020

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Рішення від 03.03.2020

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Рішення від 03.03.2020

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Ухвала від 04.02.2020

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Ухвала від 06.09.2019

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні