Ухвала
від 02.10.2019 по справі 2-а-688/10
КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-а-688/10

Провадження №6-а/157/246/19

У Х В А Л А

02 жовтня 2019 рокумісто Камінь-Каширський

Суддя Камінь-Каширського районного суду Волинської області Антонюк О.В., вивчивши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи - Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області, Камінь-Каширський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області, про заміну сторони виконавчого провадження,

встановив:

Заявниця ОСОБА_1 звернулася до суду із заявою, в якій просить замінити стягувача ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , нею як його правонаступником у справі № 2-а-688/10.

Згідно з п. 2 ч. 5 ст. 160 ЦПК України в позовній заяві зазначаються, повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб); поштовий індекс; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України); реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості відомі позивачу), відомі номери засобів зв`язку, офіційна електронна адреса або адреса електронної пошти.

Частиною 2 ст. 9 КАС України передбачено, що суд розглядає адміністративні справи не інакше як за заявою, поданою відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених вимог.

Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області, код ЄДРПОУ №20128713, яке зазначено заявницею у заяві як заінтересована особа, не існує, зняте з державної реєстрації, як юридична особа 28 ІНФОРМАЦІЯ_2 2018 року.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року №628 Про деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України реорганізовано шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду у Волинській області, у зв`язку з чим заявниці потрібно вказати в заяві належну заінтересовану особу.

За таких обставин, доходжу висновку, що подана ОСОБА_1 заява не відповідає вимогам, передбаченим Кодексу адміністративного судочинства України, у зв`язку з чим її належить залишити без руху.

Згідно з ч. 2 ст. 169 КАС України в ухвалі про залишення заяви без руху зазначаються недоліки заяви, спосіб та строк їх усунення, який не може перевищувати 10 днів з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

Для виправлення зазначених недоліків заявниці належить встановити строк два дні з дня отримання ухвали про залишення її заяви без руху.

Керуючись ст. ст. 9, 169 КАС України, -

постановив:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи - Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області, Камінь-Каширський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області, про заміну сторони виконавчого провадження, залишити без руху.

Встановити заявниці строк для усунення недоліків заяви два дні з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

Роз`яснити, що у випадку неусунення у встановлений строк недоліків, заява вважатиметься неподаною та буде повернута заявниці.

Ухвалу про залишення заяви без руху надіслати заявниці ОСОБА_1 .

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: О. В. Антонюк

СудКамінь-Каширський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення02.10.2019
Оприлюднено04.10.2019
Номер документу84700786
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-688/10

Постанова від 27.12.2010

Адміністративне

Глобинський районний суд Полтавської області

Левицька Т. В.

Ухвала від 16.10.2019

Адміністративне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

Ухвала від 09.10.2019

Адміністративне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

Ухвала від 02.10.2019

Адміністративне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

Ухвала від 15.03.2010

Адміністративне

Новогродівський міський суд Донецької області

Пархоменко О. Ф.

Постанова від 12.04.2010

Адміністративне

Новогродівський міський суд Донецької області

Пархоменко О. Ф.

Ухвала від 01.03.2010

Адміністративне

Новогродівський міський суд Донецької області

Пархоменко О. Ф.

Ухвала від 18.10.2010

Адміністративне

Балаклійський районний суд Харківської області

Носов Г. С.

Ухвала від 04.10.2010

Адміністративне

Балаклійський районний суд Харківської області

Носов Г. С.

Постанова від 17.11.2010

Адміністративне

Красилівський районний суд Хмельницької області

ЧОРНА Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні