Рішення
від 06.03.2019 по справі 452/1176/18
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/1176/18

ДОДАТКОВЕ РІШЕННЯ

Іменем України

"06" березня 2019 р. м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області у складі судді Кравціва В.І.,

секретар судового засідання Макаревич Л.Р.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду питання щодо ухвалення додаткового рішення у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня про поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

за участю позивача ОСОБА_1 ,

та представника відповідача Павелкевич І.В. ,

встановив:

ОСОБА_1 пред`явила до комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня (далі КЗ Самбірської ЦРЛ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача - виконувач обов`язків головного лікаря КЗ Самбірська ЦРЛ Скірин С.І., позов про визнання частково незаконним та скасування наказу від 11.01.2018 № 11, визнання незаконним та скасування наказу від 18.03.2018 № 83-К, поновлення її, позивача, на посаді молодшої медичної сестри палатної психіатричного відділення Самбірської ЦРЛ та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Рішенням Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 29 листопада 2018 року відмовлено за недоведеністю позовних вимог у позові ОСОБА_1 до комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня про визнання незаконним та скасування наказу комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня від 18 березня 2018 року № 83-К про звільнення ОСОБА_1 з посади молодшої медичної сестри палатної психіатричного відділення с. Міжгайці комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня , поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Щодо вимоги позивача про визнання незаконним та скасування наказу від 11 січня 2018 року № 11 Про реструктуризацію та оптимізацію місцевої мережі КЗ Самбірська ЦРЛ, зокрема ліквідація психіатричного відділення та переведення наркологічного відділення в частині проведення ліквідації психіатричного відділення зі 100 % скороченням штату та чисельності працівників рішення не ухвалено.

Вислухавши думку учасників справи, які з`явилися у судове засідання, з`ясувавши всі обставини питання про ухвалення додаткового рішення, суд дійшов висновку про необхідність ухвалення додаткового рішення з таких підстав.

Відповідно до п. 1) ч. 1 ст. 270 ЦПК України суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, зокрема, якщо стосовно певної позовної вимоги, з приводу якої сторони подавали докази і давали пояснення, не ухвалено рішення.

Із матеріалів справи та зазначеного рішення суду видно, що з приводу вимог позивача щодо визнання незаконним та скасування наказу від 11 січня 2018 року № 11 Про реструктуризацію та оптимізацію місцевої мережі КЗ Самбірська ЦРЛ, зокрема ліквідація психіатричного відділення та переведення наркологічного відділення учасники справи давали усні та письмові пояснення, досліджувалися докази, подані у підтримання та заперечення зазначених позовних вимог і суд у мотивувальній частині рішення висловився про відсутність підстав для задоволення цих позовних вимог за недоведеністю, але у резолютивній частині рішення суду не зазначено про їх вирішення.

Ураховуючи наведене, необхідно ухвалити додаткове рішення про відмову за недоведеністю позовних вимог у задоволенні позову про визнання незаконним та скасування наказу комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня від 11 січня 2018 року № 11 Про реструктуризацію та оптимізацію місцевої мережі КЗ Самбірська ЦРЛ, зокрема ліквідація психіатричного відділення та переведення наркологічного відділення в частині проведення ліквідації психіатричного відділення зі 100 % скороченням штату та чисельності працівників.

Керуючись ст.ст. 258, 259, 263-265, 270 ЦПК України, суд

ухвалив:

Ухвалити додаткове рішення у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня про поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Відмовити за недоведеністю позовних вимог у задоволенні позову про визнання незаконним та скасування наказу комунального закладу Самбірська центральна районна лікарня від 11 січня 2018 року № 11 Про реструктуризацію та оптимізацію місцевої мережі КЗ Самбірська ЦРЛ, зокрема ліквідація психіатричного відділення та переведення наркологічного відділення в частині проведення ліквідації психіатричного відділення зі 100 % скороченням штату та чисельності працівників.

Додаткове рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не буде подано, і може бути оскаржено в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги через суд першої інстанції, який ухвалив додаткове рішення, протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

У разі подання апеляційної скарги додаткове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя

Дата ухвалення рішення06.03.2019
Оприлюднено09.10.2019
Номер документу84808739
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —452/1176/18

Постанова від 07.02.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ванівський О. М.

Ухвала від 08.01.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ванівський О. М.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ванівський О. М.

Рішення від 29.11.2018

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Рішення від 06.03.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Рішення від 29.11.2018

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 18.05.2018

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні