Ухвала
від 09.10.2019 по справі 200/9357/19-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відмову в ухваленні додаткового рішення

09 жовтня 2019 р. Справа №200/9357/19-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді - Зеленова А.С., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Головного управління ДПС у Донецькій області про ухвалення додаткового рішення в адміністративній справі №200/9357/19-а за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до Приватного підприємства «ДОНБАССТРАНС-ЛОГІСТІК» про стягнення коштів з рахунків у банківських установах в рахунок погашення податкового боргу на загальну суму 271314,92грн,

В С Т А Н О В И В:

3 жовтня 2019 року Головне управління ДПС у Донецькій області, звернулося до суду із заявою про ухвалення додаткового рішення в адміністративній справі №200/9357/19-а за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до Приватного підприємства «ДОНБАССТРАНС-ЛОГІСТІК» про стягнення коштів з рахунків у банківських установах в рахунок погашення податкового боргу на загальну суму 271314,92грн.

В доводах заяви вказує на те, що судом при ухваленні рішення не вирішено питання щодо стягнення судового збору.

Просить суд ухвалити додаткове рішення у справі №200/9357/19-а за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до Приватного підприємства «ДОНБАССТРАНС-ЛОГІСТІК» про стягнення коштів з рахунків у банківських установах в рахунок погашення податкового боргу на загальну суму 271314,92грн в частині вирішення питання стягнення судового збору.

Представники сторін у судове засідання не з`явились, про день, час та місце судового розгляду повідомлені належним чином, заяв про відкладення розгляду справи суду не надавали. Позивач надав заяву про розгляд справи у письмовому провадженні.

Ознайомившись із доводами заяви та матеріалами адміністративної справи, судом встановлено наступне.

Рішенням суду від 23 вересня 2019 року позов Головного управління ДПС у Донецькій області до Приватного підприємства «ДОНБАССТРАНС-ЛОГІСТІК» про стягнення коштів з рахунків у банківських установах в рахунок погашення податкового боргу на загальну суму 271314,92грн - задоволено. Стягнуто кошти з рахунків у банківських установах, які обслуговують Приватне підприємство «ДОНБАССТРАНС-ЛОГІСТІК» в рахунок погашення податкового боргу на загальну суму 271314,92грн.

Згідно ст.252 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, що ухвалив судове рішення, може за заявою учасника справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо:1) щодо однієї із позовних вимог, з приводу якої досліджувалися докази, чи одного з клопотань не ухвалено рішення; 2) суд, вирішивши питання про право, не визначив способу виконання судового рішення; 3) судом не вирішено питання про судові витрати.

Заяву про ухвалення додаткового судового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання судового рішення.

Суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів з дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення. У разі необхідності суд може розглянути питання ухвалення додаткового судового рішення в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

Про відмову в ухваленні додаткового рішення суд постановляє ухвалу.

Додаткове рішення або ухвала про відмову у прийнятті додаткового рішення можуть бути оскаржені.

Як вбачається з рішення суду від 23 вересня 2019 року, судом вирішено всі позовні вимоги та вирішено питання про судові витрати.

Тобто, з урахуванням приписів ст. 252 Кодексу адміністративного судочинства України відсутні підстави для ухвалення додаткового рішення.

Враховуючи викладене та керуючись статями 160,243,252, 256, 253,297, підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII «Перехідні положення» Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

У задоволенні заяви Головного управління ДПС у Донецькій області про ухвалення додаткового рішення в адміністративній справі №200/9357/19-а за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до Приватного підприємства «ДОНБАССТРАНС-ЛОГІСТІК» про стягнення коштів з рахунків у банківських установах в рахунок погашення податкового боргу на загальну суму 271314,92грн - відмовити.

Ухвала постановлена в нарадчій кімнаті в порядку письмового провадження 9 жовтня 2019 року.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Першого апеляційного адміністративного суду або через Донецький окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Суддя А.С. Зеленов

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.10.2019
Оприлюднено15.10.2019
Номер документу84852027
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —200/9357/19-а

Ухвала від 09.10.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

Ухвала від 09.10.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

Ухвала від 23.09.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

Ухвала від 23.09.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

Ухвала від 23.09.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

Рішення від 23.09.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

Ухвала від 29.07.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні