Ухвала
від 15.10.2019 по справі 810/4494/18
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 810/4494/18

УХВАЛА

15 жовтня 2019 року м. Київ

Колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Ганечко О.М. та суддів Василенка Я.М., Шурка О.І., перевіривши матеріали апеляційної скарги Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на рішення Київського окружного адміністративного суду від 30 листопада 2018 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ``Торговий Дім`` Машбудпостач`` до Державної фіскальної служби України, Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області, третя особа: Приватне підприємство ``Довіра`` про визнання протиправним та скасування рішення,-

В С Т А Н О В И Л А :

Рішенням Київського окружного адміністративного суду від 30 листопада 2018 року позов задоволено.

Не погоджуючись з даним рішенням Головне управління ДФС у Київські й області подало апеляційну скаргу.

Частиною 1 ст. 300 КАС України, передбачено, що за відсутності підстав для залишення апеляційної скарги без руху, повернення апеляційної скарги чи відмови у відкритті апеляційного провадження суд апеляційної інстанції постановляє ухвалу про відкриття апеляційного провадження у справі.

Згідно п. 3 ч. 1 ст. 299 КАС України, суд апеляційної інстанції відмовляє у відкритті апеляційного провадження у справі, якщо є постанова про залишення апеляційної скарги цієї самої особи без задоволення або ухвала про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою цієї особи на це саме судове рішення.

З матеріалів справи встановлено, що ухвалою судді Шостого апеляційного адміністративного суду від 23 квітня 2019 року відмовлено у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на рішення Київського окружного адміністративного суду від 30 листопада 2018 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ``Торговий Дім`` Машбудпостач`` до Державної фіскальної служби України, Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області, третя особа: Приватне підприємство ``Довіра`` про визнання протиправним та скасування рішення.

09 вересня 2019 року Головне управління Державної служби у Київській області повторно подало апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення Київського окружного адміністративного суду від 30 листопада 2018 року та ухвалити рішення, яким у задоволенні адміністративного позову відмовити повністю.

Зважаючи на наявність в матеріалах справи ухвали Шостого апеляційного адміністративного суду від 23 квітня 2019 року про відмову у відкритті апеляційного провадження, застосуванню підлягає п.3 ч.1 ст.299 КАС України, згідно якого суд апеляційної інстанції відмовляє у відкритті апеляційного провадження, якщо є ухвала про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою.

Керуючись ст.ст. 243, 248, 299, 300, 328 КАС України, -

У Х В А Л И Л А :

У відкритті апеляційного провадження у справі за апеляційною скаргою Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на рішення Київського окружного адміністративного суду від 30 листопада 2018 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ``Торговий Дім`` Машбудпостач`` до Державної фіскальної служби України, Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області, третя особа: Приватне підприємство ``Довіра`` про визнання протиправним та скасування рішення - відмовити.

Апеляційну скаргу разом із доданими до неї матеріалами повернути Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена протягом тридцяти днів шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду.

Суддя-доповідач Ганечко О.М.

Судді Василенко Я.М.

Шурко О.І.

СудШостий апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.10.2019
Оприлюднено18.10.2019
Номер документу84952765
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/4494/18

Ухвала від 30.06.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Усенко Є.А.

Ухвала від 15.10.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Ганечко Олена Миколаївна

Ухвала від 30.05.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Усенко Є.А.

Ухвала від 23.04.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Собків Ярослав Мар'янович

Ухвала від 27.02.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Собків Ярослав Мар'янович

Рішення від 30.11.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

Ухвала від 08.10.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

Ухвала від 03.09.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні