Ухвала
від 10.10.2019 по справі 142/256/19
ПІЩАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

іменем України

142/256/19

2/142/261/19

"10" жовтня 2019 р. смт. Піщанка

Піщанський районний суд Вінницької області

в складі:

головуючого судді Гринишиної А. А.

за участі секретаря Курасевич В.В.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Піщанка Вінницької області в порядку позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Селянського фермерського господарства "ВИД" про скасування державної реєстрації договору оренди землі, визнання договору оренди недійсним та повернення земельної ділянки власнику , -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Піщанського районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом за позовом ОСОБА_3 до Селянського фермерського господарства "ВИД" про скасування державної реєстрації договору оренди землі, визнання договору оренди недійсним та повернення земельної ділянки власнику.

Ухвалою суду від 11 липня 2019 року було витребувано у комунального підприємства "Піщанська центральна лікарня" виписку з амбулаторної картки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканки с.Кукули Піщанського району Вінницької області.Судове засідання було призначено на 13 годину 30 хвилин 18 вересня 2019 року. Однак ухвалу суду виконано не було, витребувані документи на адресу суду не направлені.

До початку судового засідання до суду надійшла телефонограма від заступника головного лікаря КП "Піщанська центральна лікарня" про те, амбулаторна картка знаходиться в КП "Піщанський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги" Піщанської районної ради.

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 заявив клопотання про відкладення судового засідання та витребувати виписку з амбулаторної картки ОСОБА_3 .

Представник відповідача ОСОБА_2 в судовому засіданні не заперечував проти відкладення розгляду справи.

Суд, дослідивши позовну заяву та додані до неї матеріали, приходить до висновку, що спір, розгляд якого по суті розпочато, не може бути вирішено в даному судовому засіданні враховуючи, що вимоги ухвали суду від 11 липня 2019 року виконанні не були та витребувана інформація суду надана не була, відповідно до положень ч.7ст.81ЦПК України, з метою винесення у справі обґрунтованого рішення, ухваленого на підставі повноі всебічно з`ясованих обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, підтверджених тими доказами, які були досліджені в судовому засіданні, витребувати виписку з амбулаторної картки ОСОБА_3 .

На підставі викладеного, відповідно до ч. 2 ст. 240 ЦПК України, у судовому засіданні слід оголосити перерву до отримання вказаних документів.

Керуючись ст. ст. 13, 43, 48, 49, 81, 84, 127, 240, ч. 2 ст. 247, 259-261 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

В цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Селянського фермерського господарства "ВИД" про скасування державної реєстрації договору оренди землі, визнання договору оренди недійсним та повернення земельної ділянки власнику оголосити перерву в судовому засіданні до 10 години 00 хвилин 1листопада 2019 року.

Витребувати у КП "Піщанський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги" Піщанської районної ради виписку з амбулаторної картки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканки с.Кукули Піщанського району Вінницької області.

Витребувані документи направити до Піщанського районного суду Вінницької області за адресою: смт. Піщанка Вінницької області, вул. Вишнева, 5, до початку наступного засідання , а саме : до 1 листопада 2019 року.

Копію ухвали направити головному лікарю комунального підприємства "Піщанський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги" Піщанської районної ради, для виконання.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин, протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

У разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для з`ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

Дата ухвалення рішення10.10.2019
Оприлюднено18.10.2019
Номер документу84992456
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування державної реєстрації договору оренди землі, визнання договору оренди недійсним та повернення земельної ділянки власнику

Судовий реєстр по справі —142/256/19

Ухвала від 15.06.2021

Цивільне

Піщанський районний суд Вінницької області

Гринишина А. А.

Ухвала від 10.10.2019

Цивільне

Піщанський районний суд Вінницької області

Гринишина А. А.

Ухвала від 11.07.2019

Цивільне

Піщанський районний суд Вінницької області

Гринишина А. А.

Ухвала від 19.06.2019

Цивільне

Піщанський районний суд Вінницької області

Гринишина А. А.

Ухвала від 22.05.2019

Цивільне

Піщанський районний суд Вінницької області

Гринишина А. А.

Ухвала від 26.03.2019

Цивільне

Піщанський районний суд Вінницької області

Гринишина А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні