Ухвала
від 23.10.2019 по справі 540/746/19
П'ЯТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

П`ЯТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про продовження строку на усунення недоліків

23 жовтня 2019 р.м.ОдесаСправа № 540/746/19

Суддя-доповідач П`ятого апеляційного адміністративного суду Шеметенко Л.П., розглянувши клопотання Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 31 липня 2019 року по справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю АТІС до Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Приватне підприємство А-Оптторгсервіс , Приватне підприємство КСД - Геліум , Товариство з обмеженою відповідальністю Чест - Компані , Приватне підприємство Херсонбудстар , Приватне підприємство Херсонбудресурси , Товариство з обмеженою відповідальністю Дайрект Про , Приватне підприємство Україна - Сервіс , про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень - рішень, -

В С Т А Н О В И В :

Рішенням Херсонського окружного адміністративного суду від 31 липня 2019 року задоволено адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю АТІС до Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастопол, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, Приватне підприємство А-Оптторгсервіс , Приватне підприємство КСД - Геліум , Товариство з обмеженою відповідальністю Чест - Компані , Приватне підприємство Херсонбудстар , Приватне підприємство Херсонбудресурси , Товариство з обмеженою відповідальністю Дайрект Про , Приватне підприємство Україна - Сервіс , про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень - рішень.

Не погодившись із прийнятим рішенням, відповідач подав апеляційну скаргу.

Ухвалою судді-доповідача П`ятого апеляційного адміністративного суду Шеметенко Л.П. від 26 вересня 2019 року вказану апеляційну скаргу залишено без руху із наданням апелянту десятиденного строку для направлення на адресу суду: заяви про поновлення строку на апеляційне оскарження та документу про сплату судового збору у розмірі 9174 грн. 87 коп.

21 жовтня 2019 року, на виконання вимог ухвали, від скаржника надійшли: заява про поновлення строку на апеляційне оскарження та клопотання про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги в частині сплати судового збору.

Розглянувши вказане клопотання, суддя-доповідач зазначає наступне.

Згідно ч.ч. 2, 3 ст. 121 КАС України встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

Якщо інше не встановлено законом, заява про поновлення процесуального строку розглядається судом, у якому належить вчинити процесуальну дію, стосовно якої пропущено строк, а заява про продовження процесуального строку, встановленого судом, - судом, який встановив строк, у письмовому провадженні.

На підставі наведеного у сукупності, вважаю за можливе задовольнити подане апелянтом клопотання та продовжити йому строк для усунення виявлених недоліків поданої апеляційної скарги, оскільки із заявленого апелянтом клопотання вбачається, що строк встановлений для усунення недоліків поданої апеляційної скарги є недостатнім.

Керуючись ст.ст. 121, 243, 248, 321, 325, 328 КАС України, суддя-доповідач, -

У Х В А Л И В :

Клопотання Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про продовження строку для усунення недоліків - задовольнити.

Продовжити Головному управлінню ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі строк для усунення недоліків апеляційної скарги, визначений ухвалою П`ятого апеляційного адміністративного суду від 26 вересня 2019 року, в частині надання документу про сплату судового збору у розмірі 9174 грн. 87 коп., на десять днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач Л.П. Шеметенко

Дата ухвалення рішення23.10.2019
Оприлюднено25.10.2019
Номер документу85121087
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними та скасування податкових повідомлень - рішень

Судовий реєстр по справі —540/746/19

Ухвала від 20.10.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Бойко А.В.

Ухвала від 05.08.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Блажівська Н.Є.

Ухвала від 22.06.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Бойко А.В.

Ухвала від 30.03.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

Ухвала від 19.02.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

Ухвала від 13.11.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

Ухвала від 23.10.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

Ухвала від 26.09.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

Рішення від 31.07.2019

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Дубровна В.А.

Рішення від 31.07.2019

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Дубровна В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні