Ухвала
від 23.10.2019 по справі 569/23634/18
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/23634/18

1-кс/569/8875/19

УХВАЛА

23 жовтня 2019 року м. Рівне

Слідчий суддя Рівненського міського суду Рівненської області ОСОБА_1 , з участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого СВ Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в м. Рівне клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого відділення Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_4 (далі слідчий), погоджене прокурором Рівненської місцевої прокуратури ОСОБА_5 , в рамках кримінального провадження №12018180010006299 від 19.10.2018, за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.197-1 КК України (далі це ж кримінальне провадження) про проведення огляду,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчий, у клопотанні просить надати дозвіл на проведення огляду території (місцевості), та розміщених на ній об`єктів нерухомого майна, за адресою: АДРЕСА_1 , з метою виявлення та фіксації відомостей, щодо незаконного будівництва та функціонування автомобільних заправних станцій, автомобільних запраних газових станцій, а також встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

З клопотання слідує, що досудове розслідування кримінального провадження розпочато на підставі матеріалів УЗЕ в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України по факту функціонування незаконних АЗС та АГЗС на території м. Рівне, які грубо порушують законодавство України, а саме функціонують на самовільно зайнятих земельних ділянках та самовільно збудовані на них.

Слідчий вказує, що наведене підтверджується також рапортом старшого оперуповноваженого УЗЕ в Рівненській області майора поліції ОСОБА_6 про те, що незважаючи на вжиті заходи на території м. Рівне продовжують функціонувати незаконні АЗС та АГЗС. Зокрема, за адресою м. Рівне, вул. Гагаріна 16, а саме, за будівлею ТЦ «Чайка» наявні металеві вагончики із наявними всередині них автозаправними модулями та іншим обладнанням, з яких невідомі особи здійснюють реалізацію паливно-мастильних матеріалів без відповідних дозвільних документів.

Покликаючись на наведене, а також з метою фіксації відомостей про обставини, що мають значення для кримінального провадження, слідчий вказує на необхідність у проведенні огляду території (місцевості), за адресою: м. Рівне, вул. Гагаріна, 16, а також розташованих на ній об`єктів нерухомого майна, які є предметами злочину у кримінальному провадженні, тому потребують детальної фіксації, що відповідає положенню ст. 237 КПК України.

Земельна ділянка на якій розташовані об`єкти нерухомого майна, що підлягають огляду в м. Рівне, по вул. Гагаріна, 16, згідно інформаційної довідки №185529688 належить на праві власності наступним власникам у відповідних частках, а саме: ДЕРЖАВА УКРАЇНА В ОСОБІ РЕГІОНАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 13989432, країна реєстрації: Україна; ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ "РІВНЕСПЕЦБУДІНВЕСТ", код ЄДРПОУ: 36349821; ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЧАЙКА ДЕВЕЛОПМЕНТ", код ЄДРПОУ: 37896866, країна реєстрації: Україна; ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКТОРНЕТ УКРАЇНА X», код ЄДРПОУ: 37896866, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04080, м. Київ, вул. Новокостянтинівська, буд. 13/10; Товариство з обмеженою відповідальністю "Управляюча компанія "Рівнеспецбудінвест", код ЄДРПОУ: 36349821, адреса: Україна, Рівненська обл., м. Рівне, вулиця Гагаріна, будинок 16.

Ознайомившись з матеріалами клопотання, заслухавши слідчого СВ Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_3 , який просив клопотання задоволити, приходжу до наступного висновку.

Згідно ч.ч. 1, 2 ст. 237 КПК України, з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, прокурор проводять огляд місцевості, приміщення, речей та документів. Огляд житла чи іншого володіння особи здійснюється згідно з правилами цього Кодексу, передбаченими для обшуку житла чи іншого володіння особи.

Відповідно доч.1ст.234КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Оцінюючи клопотання, яке відповідає вимогам встановленим ч. 3 ст. 234 КПК України, так само доведені слідчим підстави передбачені ч.5 ст. 234 КПК України та надані до клопотання матеріали, в тому числі показання свідка ОСОБА_7 , слідчий суддя вважає їх достатніми для проведення огляду місцевості за адресою м. рівне. вул. Гагаріна, 16, та розміщених на ній об`єктів нерухомого майна, що розташовані за вищевказаною адресою, з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 237, 309 КПК України,слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання задоволити .

Надати начальнику відділення слідчого відділу Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_8 , слідчому Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_4 , старшому слідчому Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_9 , слідчому Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_10 , слідчому Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області ОСОБА_3 , дозвіл на проведення огляду території (місцевості), та розміщених на ній об`єктів нерухомого майна, а саме, металевих вагончиків із наявними всередині них автозаправних модулів та іншого обладнання, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , (земельна ділянка на якій розташовані об`єкти нерухомого майна, що підлягають огляду згідно інформаційної довідки №185529688 належить на праві власності наступним власникам у відповідних частках, а саме: ДЕРЖАВА УКРАЇНА В ОСОБІ РЕГІОНАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ; ТОВ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ "РІВНЕСПЕЦБУДІНВЕСТ"; ТОВ «ЧАЙКА ДЕВЕЛОПМЕНТ»; ТОВ «ЕКТОРНЕТ УКРАЇНА X»; ТОВ "Управляюча компанія "Рівнеспецбудінвест"), з метою виявлення та фіксації відомостей, щодо незаконного будівництва та функціонування автомобільних заправних станцій, автомобільних запраних газових станцій, а також встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Строк дії ухвали 15 днів з моменту її постановлення.

Ухвала в апеляційному порядку оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення23.10.2019
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу85155468
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення огляду

Судовий реєстр по справі —569/23634/18

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 05.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 05.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 05.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 05.11.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 23.10.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 21.10.2019

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні