Ухвала
від 30.10.2019 по справі 760/25191/19
ВИЩИЙ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД

Справа № 760/25191/19

Провадження1-кс/991/1680/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 жовтня 2019 року м.Київ

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , детектива ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі судових засідань у приміщенні Вищого антикорупційного суду клопотання детектива Національного бюро П`ятого відділу детективів Третього підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України ОСОБА_3 , погодженого з прокурором четвертого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , про накладення арешту на речові докази в межах кримінального провадження № 52019000000000105 від 06.02.2019, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України,

установив:

До Вищого антикорупційного суду надійшло вказане клопотання, в якому детектив просить накласти арешт на речові докази, що вилучені 28.08.2019 в ході проведення огляду місцевості за адресою: вул. Незалежності, 50, смт. Золочів та автомобіля «Тойота Ланд Крузер 200», д.н.з. НОМЕР_1 , шляхом заборони користування та розпорядження ними.

В обґрунтування клопотання детектив зазначає, що Національним антикорупційним бюро України здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні № 52019000000000105 від 06.02.2019 за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, за фактом зловживання службовими особами Державного підприємства «Гутянське лісове господарство» своїм службовим становищем, а саме протиправного відчуження з 2018 року значних обсягів необлікованого майна підприємства у вигляді деревини та продаж лісоматеріалів за заниженими цінами на користь підконтрольних директору державного підприємства приватних суб`єктів господарювання ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп», що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.

Органом досудового розслідування шляхом аналізу Єдиного реєстру податкових накладних за період з 01.01.2018 по 31.12.2018 встановлено, що ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Профіт Доп», ТОВ «Стеклосервіс» реалізовують придбані у ДП «Гутянське лісове господарство» та деяких інших підприємствах товарно матеріальні цінності у вигляді половника дубу, техсировини дубу, в розмірі який перевищує об`єм офіційно придбаних лісоматеріалів. При цьому, обсяг деревини ТОВ «Стеклосервіс» в подальшому реалізовано як дошки дубові, що мають значно вищу ціну.

Зазначене, за твердженням детектива, свідчить про те, що ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп» отримують від державних підприємств необліковану деревину та в подальшому здійснюють її реалізацію.

Вказані підприємства, згідно проведеного аналізу Єдиного реєстру податкових накладних за період з 01.01.2018 по 31.12.2018 є покупцями пиловника, іншої необробленої деревини, техсировини, тобто найбільш ліквідної продукції на ринку. Крім того, ДП «Гутянське лісове господарство» має ряд договорів оренди з вказаними суб`єктами господарювання, тобто вони систематично використовують у своїй діяльності активи державного підприємства.

Тобто керівництвом ДП «Гутянське лісове господарство» надаються переваги ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп» в порівнянні з іншими суб`єктами ринку лісопродукції, в тому числі може впливати на дохідність та фінансовий стан ДП «Гутянське лісове господарство».

Окрім того, в ході досудового розслідування встановлено, що вказана діяльність ДП «Гутянське лісове господарство» із постачання ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп» необлікованої деревини станом на теперішній час активно продовжується.

Шляхом аналізузвітностіТОВ«Атлантіс С»,ТОВ«Стеклосервіс»та ТОВ«ПрофітДоп»за формою1-ДФпротягом2018-2019років,встановлено,щопідприємстваоплачують значнікоштизапостачання товаріввизначеномуколуфізичних осібпідприємців, які фактично такі послуги не надають.

Більшість фізичних осіб-підприємців зареєстровані протягом 2018 року та при реєстрації вказували контактний номер телефону НОМЕР_2 , який фактично є у постійному користуванні ОСОБА_5 , яка є рідною сестрою директора ДП «Гутянське лісове господарство» ОСОБА_6 .

Крім того, згідно Єдиного реєстру податкових накладних більшість фізичних осіб-підприємців подавали податкову звітність з тих самих ІР-адрес, що і ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп».

Додатково органом досудового розслідування встановлено, що відповідно до даних Єдиного реєстру податкових накладних ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп» реалізують придбану у державного підприємства «Гутянське лісове господарство» продукцію у вигляді лісоматеріалів дубу за цінами, які в 4-5 разів є вищими, ніж ціни, за якими такі товарно-матеріальні цінності придбано, що може свідчити про зловживання службовими особами державного підприємства своїми службовими повноваженнями в інтересах зазначених юридичних осіб, так як директор ДП «Гутянське лісове господарство» ОСОБА_6 має особисту зацікавленість в реалізації продукції державного підприємства підконтрольним йому суб`єктам господарювання ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп» за заниженими цінами.

Так, житлове приміщення, за яким зареєстровано ТОВ «Атлантіс С», належить на праві приватної власності дружині директора ДП «Гутянське лісове господарство» ОСОБА_6 - ОСОБА_7 .

Відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань під час реєстрації ТОВ «Атлантіс С» 12.09.2016 єдиним його засновником, керівником та підписантом значився саме ОСОБА_6 . Теперішній керівник ТОВ «Атлантіс С» ОСОБА_8 , який є двоюрідним братом ОСОБА_6 , протягом 2012-2013 років отримував відображений у податковій звітності дохід від матері ОСОБА_6 - ОСОБА_9 , а протягом 2016-2018 років - від ТОВ «Стеклосервіс».

Житлове приміщення, за яким зареєстровано ТОВ «Стеклосервіс», належить на праві приватної власності дружині ОСОБА_6 - ОСОБА_7 .

Відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань під час реєстрації ТОВ «Стеклосервіс» 10.01.2013 єдиним його засновником, керівником та підписантом значився ОСОБА_6 .

Також, відповідно до даних Державного реєстру актів цивільного стану громадян, теперішній керівник, засновник, підписант та головний бухгалтер ТОВ «Стеклосервіс» ОСОБА_5 , є рідною сестрою директора ДП «Гутянське лісове господарство» ОСОБА_6 .

Окрім того, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань засновником та керівником ТОВ «Профіт Доп» є ОСОБА_10 , що є особою, наближеною до ОСОБА_8 .

У ході досудового розслідування встановлено, що починаючи з червня 2019 року ДП «Гутянське лісове господарство», окрім вищевказаних суб`єктів господарювання, здійснює продаж лісоматеріалів у значних об`ємах за заниженими цінами на користь новоствореного підконтрольного директору державного підприємства ОСОБА_7 ТОВ «САП 2020», засновником та керівником якого є ОСОБА_11 , що є особою, наближеною до ОСОБА_8 та ОСОБА_5 .

Детектив зазначає, що вказані відомості можуть свідчити про умисну діяльність службових осіб ДП «Гутянське лісове господарство», направлену на протиправне відчуження протягом 2018 року значних обсягів необлікованого майна підприємства у вигляді деревини та продаж лісоматеріалів за заниженими цінами на користь підконтрольних директору державного підприємства приватних суб`єктів господарювання, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.

28.08.2019 на підставі ухвали слідчого судді Солом`янського районного суду м. Києва від 15.08.2019 у справі №760/23230/19 проведено обшук у домоволодінні за місцем фактичного проживання ОСОБА_6 , який є директором ДП «Гутянське лісове господарство». Після завершення вказаної слідчої дії на території домоволодіння в автомобілі «Тойота Ленд Крузер 200» д.н.з. НОМЕР_1 , знаходились документи, дозвіл на вилучення яких, надано ухвалою слідчого судді про проведення обшуку.

Однак у вказаній ухвалі не надано дозволу на обшук в автомобілі «Тойота Ленд Крузер 200» д.н.з. НОМЕР_1 , а тому у зв`язку з невідкладністю та з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, можливістю знищення майна, що знаходиться в автомобілі, детективами прийнято рішення про проведення невідкладного огляду місцевості за адресою: смт. Золочів, вул. Незалежності, 50 та автомобіля «Тойота Ленд Крузер 200» д.н.з. НОМЕР_1 , який на ній знаходиться.

Адвокат ОСОБА_12 , за уповноваженням власника майна ОСОБА_13 , відімкнув автомобіль «Тойота Ленд Крузер 200» д.н.з. НОМЕР_1 та надав детективам документи та речі, що знаходилися в автомобілі для огляду. В подальшому, адвокат із салону та багажника транспортного засобу дістав речі та документи, що у ньому знаходились. При цьому, детективи до автомобіля не проникали. Детективи поверхнево оглянули речі та документи, що були викладені адвокатом поруч з автомобілем «Тойота Ленд Крузер 200» д.н.з. НОМЕР_1 та відібрали ті, які потрібно було детально оглянути, а інші повернуто адвокату, який в свою чергу поклав їх в автомобіль.

29.08.2019 постановою детектива Національного бюро оглянуті та вилучені копії документів визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Вилучення та арешт вказаних документів надасть можливість стороні обвинувачення встановити обставини зловживання службовими особами ДП «Гутянське лісове господарство» своїм службовим становищем в інтересах ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс», ТОВ «Профіт Доп» та ТОВ «САП 2020», встановити інших причетних до вказаного злочину осіб та є доказом причетності директора ДП «Гутянське лісове господарство» до діяльності вказаних суб`єктів господарської діяльності.

Окрім того, не накладення арешту на вказані документи може призвести по їх приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати чи знищення директором ДП «Гутянське лісове господарство».

В зв`язку з чим, керуючись ст. 98 КПК України детектив звернулася до слідчого судді з даним клопотанням.

Детектив ОСОБА_3 в судовому засіданні клопотання підтримала, з підстав викладених в ньому, просила задовольнити.

Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши пояснення детектива, слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню з таких підстав.

Так, відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Частиною 3 ст. 132 КПК України встановлено, що застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що: 1) існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження; 2) потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора; 3) може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Вимогами пункту 1 ч. 2 ст.170КПК України визначено, що арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

У випадку, передбаченому пунктом 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98цього Кодексу (ч. 3 ст. 170 КПК України).

Згідно статті 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя повинен враховувати, зокрема, правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Відповідно до ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті (ч. 2 ст. 98 КПК України).

При цьому, арешт майна з підстав, передбачених ч. 2 ст. 170 КПК України, по суті являє собою форму забезпечення речових доказів та на відміну від інших правових підстав, не вимагає оголошення підозри у кримінальному провадженні та не пов`язує особу підозрюваного з можливістю арешту такого майна.

В ході розгляду клопотання встановлено, що Національним антикорупційним бюро України здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні № 52019000000000105від 06.02.2019за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, за фактом зловживання службовими особами Державного підприємства «Гутянське лісове господарство» своїм службовим становищем, а саме протиправного відчуження з 2018 року значних обсягів необлікованого майна підприємства у вигляді деревини та продаж лісоматеріалів за заниженими цінами на користь підконтрольних директору державного підприємства приватних суб`єктів господарювання ТОВ «Атлантіс С», ТОВ «Стеклосервіс» та ТОВ «Профіт Доп», ТОВ «САП-2020», що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.

Ухвалою слідчого судді Солом`янського районного суду міста Києва від 15.08.2019 у справі №760/23230/19 надано детективам НАБУ дозвіл на проведення обшуку за місцем фактичного проживання ОСОБА_6 в домоволодінні, розташованому за адресою: АДРЕСА_1 , яке на праві власності зареєстровано за ОСОБА_7 , з метою відшукання документів.

В судовому засіданні також встановлено, що 28.08.2019 в день проведення обшуку на підставі ухвали від 15.08.2019 на території домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , проведено огляд одного з автомобілів, який перебував на подвір`ї, а саме: «Тойота Ленд Крузер 200» д.н.з. НОМЕР_1 , без проникнення до нього, через бокове скло виявлено документи, а саме товаро-транспортні накладні та інші документи на деревину. При проведенні слідчої дії був присутній адвокат ОСОБА_12 , який представляв інтереси власника цього автомобіля - ОСОБА_13 , та з дозволу власника транспортного засобу добровільно відкрив автомобіль та надав детективам речі та документи, що знаходилися у ньому для огляду, під час якого виготовлено копії цих документів. Дані обставини підтверджуються копією протоколу огляду від 28.08.2019.

За версією слідства вилучені в ході огляду 28.08.2019 речі копії документів мають значення речових доказів у кримінальному провадженні, так як містять в собі відомості, які можуть бути використані як доказ фактів та обставин, що встановлюються під час досудового розслідування, тому постановою детектива П`ятого відділу детективів Третього підрозділу детективів Головного підрозділу детективів НАБУ від 29.08.2019 вилучене майно визнано речовим доказом у кримінальному провадженні.

З огляду на викладене, враховуючи, що копії документів, які визнано речовими доказами у кримінальному провадженні та на які просить детектив накласти арешт, можуть мати суттєве значення для встановлення важливих обставин у даному кримінальному провадженні та з метою збереження речових доказів, слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання детектива підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 2, 7, 170-173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя

постановив:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на майно, вилучене 28.08.2019 в ході проведення огляду місцевості за адресою: вул. Незалежності, 50, смт. Золочів, Харківська область, та автомобіля «Тойота Ланд Крузер 200», д.н.з. НОМЕР_1 , шляхом заборони користування та розпорядження ним, а саме:

1)Список працівників станом на 01.07.2019 які працюють за ЦПД на 2 арк.;

2)Список працівників станом на 01.07.2019 які працюють за ЦПД на 2 арк.;

3)Список працівників станом на 01.07.2019 які працюють за ЦПД на З арк.;

4)Список працівників станом на 01.07.2019 які працюють за ЦПД на 2 арк.;

5)Список працівників станом на 01.07.2019 які працюють за ЦПД на 4 арк.;

6)Надходження лісу за період з 12.08.2019 на 2 арк.;

7)Надходження лісу за період з 29.07.2019 на 1 арк.;

8)Надходження лісу за період з 05.08.2019 на 1 арк.;

9)Перелік лісових ділянок, відведених для заготівлі деревини в порядку рубок головного користування, рубок формування та оздоровлення лісів та інших рубок, пов`язаних і не пов`язаних з веденням лісового господарства у 2018 році на 6 арк.;

10)Перелік лісових ділянок, відведених для заготівлі деревини в порядку рубок головного користування, рубок формування та оздоровлення лісів та інших рубок, пов`язаних і не пов`язаних з веденням лісового господарства у 2019 році на 6 арк.;

11)Відомість реалізації за період з 25.07.2019 на 1 арк.;

12)Відомість реалізації «Шарівське» за період з 25.07.2019 на 2 арк.;

13)Відомість реалізації «Володимирське» за період з 25.07.2019 на 1 арк.;

14)Відомість реалізації «Гутянське» за період з 25.07.2019 на 1 арк.;

15)Відомість реалізації «Краснокурське» за період з 25.07.2019 на 2 арк.;

16)Відомість реалізації «Лісопромисловий цех» за період з 25.07.2019 на 1 арк.;

17)Відомість вивезення за період з 25.07.2019 на 1 арк.;

18)Відомість переміщень за період з 25.07.2019 на 3 арк.;

19)Додаткова угода від 16.04.2019 до контракту від 14.06.2018 на 1 арк.;

20)Наказ №196-к від 16.04.2019 на 1 арк.;

21)Зведена інформація по реалізації «Експортний договір» за період з 01.07.2019-31.07.2019 на 2 арк.;

22)Зведена інформація по реалізації за період з 01.07.2019 - 31.07.2019 на 16 арк.;

23)Залишки деревини на верхніх складах лісу «Гутянське» за 01.08.2019 на 1 арк.;

24)Залишки деревини на верхніх складах лісу «Гутянське» за 01.08.2019 на 1 арк.;

25)Залишки деревини на верхніх складах лісу «Гутянське» за 01.08.2019 на 1 арк.;

26)Відомість реалізації «Володимирівське» за 31.07.2019 на 1 арк.;

27)Відомість реалізації «Краснокутське» за 31.07.2019 на 1 арк.;

28)Відомість вивезення за 31.07.2019 на 1 арк.;

29)Відомість переміщень за 31.07.2019 на 4 арк.;

30)Відомість реалізації за 30.07.2019 на 1 арк.;

31)Відомість реалізації «Гутянське» за 30.07.2019 на 1 арк.;

32)Відомість реалізації «Володимирівське» за 30.07.2019 на 1 арк.;

33)Відомість реалізації «Краснокутське» за 30.07.2019 на 1 арк.;

34)Відомість реалізації «Шарівське» за 30.07.2019 на 1 арк.;

35)Відомість реалізації за 01.08.2019 на 2 арк.;

36)Відомість реалізації «Гутянське» за 01.08.2019 на 1 арк.;

37)Відомість реалізації «Шарівське» за 01.08.2019 на 1 арк.;

38)Відомість реалізації «Володимирівське» за 01.08.2019 на 1 арк.;

39)Відомість реалізації «Краснокутське» за 01.08.2019 на 1 арк.;

40)Відомість реалізації «Лісопромисловий цех» за 01.08.2019 на 1 арк.;

41)Відомість переміщень за 01.08.2019 на 4 арк.;

42)Відомість вивезення за 01.08.2019 на 1 арк.;

43)Журнал по розрахункам з контрагентами за 01.08.2019-31.08.2019 на 6 арк.;

44)Відомість за липень 2019 на 2 арк.

45)Товарно-транспортна накладна № 219 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

46)Видаткова накладна № 219 від 29.08.2019 на 1 арк.;

47)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

48)Товарно-транспортна накладна Дії «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

49)Товарно-транспортна накладна ДІЇ «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

50)Товарно-транспортна накладна № 221 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

51)Видаткова накладна № 220 від 29.08.2019, на 1 арк.;

52)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019, на 1 арк.;

53)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

54)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

55)Товарно-транспортна накладна № 221 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

56)Видаткова накладна № 221 від 29.08.2019 на 1 арк.;

57)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

58)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

59)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

60)Товарно-транспортна накладна № 223 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

61)Видаткова накладна № 222 від 29.08.2019 на 1 арк.;

62)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

63)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

64)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

65)Товарно-транспортна накладна № 223 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

66)Видаткова накладна № 223 від 29.08.2019 на 1 арк.;

67)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

68)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

69)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

70)Товарно-транспортна накладна № 224 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

71)Видаткова накладна № 224 від 29.08.2019 на 1 арк.;

72)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

73)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

74)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

75)Товарно-транспортна накладна № 225 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

76)Видаткова накладна № 225 від 29.08.2019 на 1 арк.;

77)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

78)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

79)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

80)Товарно-транспортна накладна № 226 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

81)Видаткова накладна № 226 від 29.08.2019 на 1 арк.;

82)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

83)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

84)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

85)Товарно-транспортна накладна № 227 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

86)Видаткова накладна № 227 від 29.08.2019 на 1 арк.;

87)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

88)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

89)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

90)Товарно-транспортна накладна № 228 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

91)Видаткова накладна № 228 від 29.08.2019 на 1 арк.;

92)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

93)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

94)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

95)Товарно-транспортна накладна № 229 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

96)Видаткова накладна № 229 від 29.08.2019, на 1 арк.;

97)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

98)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

99)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

100)Товарно-транспортна накладна № 230 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

101)Видаткова накладна № 230 від 29.08.2019 на 1 арк.;

102)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

103)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

104)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

105)Товарно-транспортна накладна № 231 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

106)Видаткова накладна № 231 від 29.08.2019 на 1 арк.;

107)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

108)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

109)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

110)Товарно-транспортна накладна № 232 від 29.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

111)Видаткова накладна № 232 від 29.08.2019 на 1 арк.;

112)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

113)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

114)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

115)Товарно-транспортна накладна № 233 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

116)Видаткова накладна № 233 від 29.08.2019 на 1 арк.;

117)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

118)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

119)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

120)Товарно-транспортна накладна № 234 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

121)Видаткова накладна № 234 від 30.08.2019 на 1 арк.;

122)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

123)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

124)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

125)Товарно-транспортна накладна № 235 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

126)Видаткова накладна № 235 від 30.08.2019 на 1 арк.;

127)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

128)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

129)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

130)Товарно-транспортна накладна № 237 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

131)Видаткова накладна № 236 від 30.08.2019 на 1 арк.;

132)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

133)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

134)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

135)Товарно-транспортна накладна № 237 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

136)Видаткова накладна № 237 від 30.08.2019 на 1 арк.;

137)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

138)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

139)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

140)Товарно-транспортна накладна № 238 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

141)Видаткова накладна № 238 від 30.08.2019 на 1 арк.;

142)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

143)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

144)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

145)Товарно-транспортна накладна № 239 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

146)Видаткова накладна № 239 від 30.08.2019 на 1 арк.;

147)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

148)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

149)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

150)Товарно-транспортна накладна № 240 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

151)Видаткова накладна № 240 від 30.08.2019 на 1 арк.;

152)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

153)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019, на 1 арк.;

154)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

155)Товарно-транспортна накладна № 241 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

156)Видаткова накладна № 241 від 30.08.2019 на 1 арк.;

157)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

158)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

159)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

160)Товарно-транспортна накладна № 242 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

161)Видаткова накладна № 242 від 30.08.2019 на 1 арк.;

162)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

163)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

164)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

165)Товарно-транспортна накладна № 243 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

166)Видаткова накладна № 243 від 30.08.2019 на 1 арк.;

167)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

168)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

169)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

170)Товарно-транспортна накладна № 244 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб,L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках, на 1 арк. кожен;

171)Видаткова накладна № 244 від 30.08.2019 на 1 арк.;

172)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

173)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

174)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

175)Товарно-транспортна накладна № 246 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

176)Видаткова накладна № 246 від 30.08.2019 на 1 арк.;

177)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

178)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

179)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

180)Товарно-транспортна накладна № 245 від 30.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

181)Видаткова накладна № 245 від 30.08.2019 на 1 арк.;

182)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

183)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

184)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

185)Товарно-транспортна накладна № 247 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

186)Видаткова накладна № 247 від 31.08.2019 на 1 арк.;

187)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

188)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

189)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

190)Товарно-транспортна накладна № 248 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

191)Видаткова накладна № 248 від 31.08.2019 на 1 арк.;

192)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

193)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

194)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

195)Товарно-транспортна накладна № 249 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

196)Видаткова накладна № 249 від 31.08.2019 на 1 арк.;

197)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

198)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

199)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

200)Товарно-транспортна накладна № 250 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

201)Видаткова накладна № 250 від 31.08.2019 на 1 арк.;

202)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

203)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

204)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

205)Товарно-транспортна накладна № 251 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

206)Видаткова накладна № 251 від 31.08.2019 на 1 арк.;

207)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

208)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

209)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

210)Товарно-транспортна накладна № 252 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

211)Видаткова накладна № 252 від 31.08.2019 на 1 арк.;

212)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

213)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

214)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

215)Товарно-транспортна накладна № 253 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

216)Видаткова накладна № 253 від 31.08.2019 на 1 арк.;

217)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

218)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

219)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

220)Товарно-транспортна накладна № 254 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

221)Видаткова накладна № 254 від 31.08.2019 на 1 арк.;

222)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

223)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

224)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

225)Товарно-транспортна накладна № 255 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, Ь: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

226)Видаткова накладна № 255 від 31.08.2019 на 1 арк.;

227)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

228)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

229)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

230)Товарно-транспортна накладна № 256 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

231)Видаткова накладна № 256 від 31.08.2019 на 1 арк.;

232)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

233)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

234)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

235)Товарно-транспортна накладна № 257 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

236)Видаткова накладна № 257 від 31.08.2019 на 1 арк.;

237)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

238)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

239)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

240)Товарно-транспортна накладна № 258 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

241)Видаткова накладна № 258 від 31.08.2019 на 1 арк.;

242)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

243)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

244)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

245)Товарно-транспортна накладна № 259 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

246)Видаткова накладна № 259 від 31.08.2019 на 1 арк.;

247)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

248)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

249)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

250)Товарно-транспортна накладна № 260 від 31.08.2019 на круглі лісоматеріали (Дуб, L: 3 м.), де вантажовідправник - ФОП ОСОБА_14 , вантажоодержувач - ФОП ОСОБА_15 , в 2 примірниках на 1 арк. кожен;

251)Видаткова накладна № 260 від 31.08.2019 на 1 арк.;

252)Видаткова накладна № 457 від 16.08.2019 на 1 арк.;

253)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111927 від 17.07.2019 на 1 арк.;

254)Товарно-транспортна накладна ДП «Гутянське лісове господарство» серія ХРБ № 111888 від 13.07.2019 на 1 арк.;

255)залишки деревини на верхніх складах лісу від 01.08.2019 «5 обх ГУТ» на 2 арк.;

256)залишки деревини на верхніх складах лісу від 01.08.2019 «2 обх ГУТ» на 1 арк.;

257)залишки деревини на верхніх складах лісу від 01.08.2019 «1 обх ГУТ» на 1 арк.;

258)залишки деревини на верхніх складах лісу від 01.08.2019 «З обх ГУТ» на 1 арк.;

259)залишки деревини на верхніх складах лісу від 01.08.2019 «4 обх ГУТ» на 2 арк.;

260)залишки деревини на верхніх складах лісу від 04.08.2019 «Володимирське» на 6 арк.;

261)залишки деревини на верхніх складах лісу від 02.08.2019 «1 обх ШАР» на 1 арк.;

262)залишки деревини на верхніх складах лісу від 02.08.2019 «5 обх ШАР» на 1 арк.;

263)залишки деревини на верхніх складах лісу від 02.08.2019 «З обх ШАР» на 1 арк.;

264)залишки деревини на верхніх складах лісу від 02.08.2019 «2 обз ШАР» на 2 арк.;

265)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «8 обх КРА» на 1 арк.;

266)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «1 обх КРА» на 1 арк.;

267)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «2 обх КРА» на 1 арк.;

268)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «З обх КРА» на 2 арк.;

269)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «4 обх КРА» на 2 арк.;

270)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «5 обх КРА» на 1 арк.;

271)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «6 обх КРА» на 1 арк.;

272)залишки деревини на верхніх складах лісу від 03.08.2019 «7 обх КРА» на 1 арк.;

273)відомість реалізації період 29.07.2019-29.07.2019, напис від руки Загальне» на 1 арк.;

274)відомість реалізації період 29.07.2019-29.07.2019 «Шарівське» на 1 арк.;

275)відомість реалізації період 29.07.2019-29.07.2019 «Володимирівське» на 1 арк.;

276)відомість реалізації період 29.07.2019-29.07.2019 «Гутянське» на 1 арк.;

277)відомість реалізації період 29.07.2019-29.07.2019 «Лісопромисловий цех» на 1 арк.;

278)відомість реалізації період 31.07.2019-31.07.2019, напис від руки «Загальне» на 1 арк.;

279)відомість реалізації період 31.07.2019-31.07.2019 «Гутянське» на 1 арк.;

280)відомість реалізації період 31.07.2019-31.07.2019 «Шарівське» на 1 арк.

Ухвала про арешт майна виконується негайно.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.10.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу85335915
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на речові докази в межах кримінального провадження № 52019000000000105 від 06.02.2019, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України

Судовий реєстр по справі —760/25191/19

Ухвала від 30.10.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Мовчан Н. В.

Ухвала від 12.09.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Мовчан Н. В.

Ухвала від 11.09.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Мовчан Н. В.

Ухвала від 11.09.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Мовчан Н. В.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні