Ухвала
від 25.11.2019 по справі 200/11103/19-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

25 листопада 2019 р. Справа №200/11103/19-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі: головуючого судді Аканова О.О., розглянувши в порядку загального позовного провадження в письмовому провадженні справу за позовом Державного навчального закладу "Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище" (місцезнаходження: 84301, Донецька область, м.Краматорськ, вул.Ювілейна, 6, код ЄДРПОУ 02542194), який діє в інтересах ОСОБА_1 , до управління праці та соціального захисту населення в м.Краматорськ Краматорської міської ради (місцезнаходження: 84333, Донецька область, м.Краматорськ, вул.Героїв Небесної Сотні, 23) про

визнання протиправними дій щодо відмови у взятті на облік як особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції ОСОБА_1 , адже ці дії перешкоджають захисту житлових прав ОСОБА_1 саме як дитини, яка позбавлена батьківських прав;

зобов`язання винести рішення, вчинити певні дії щодо прийняття ОСОБА_1 на облік як особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції з метою захисту його житлових прав, як дитини, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до Донецького окружного адміністративного суду з вказаною позовною заявою.

Частиною 9 статті 205 КАС України якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але всі учасники справи не з`явилися у судове засідання, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Відповідно до статті 181 Кодексу адміністративного судочинства України, підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 розділу II Кодексу адміністративного судочинства України, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цією главою.

Відповідно до ч. 4 ст. 173 КАС України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

У даному випадку, з урахуванням обставин справи, суд вважає за необхідне продовжити строк підготовчого засідання на тридцять днів з ініціативи суду.

Суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках визначених пунктами 1-3, 5 частини другої статті 205 цього Кодексу.

Суд з урахуванням обставин справи, беручи до уваги зміст наведених норм Кодексу адміністративного судочинства України, вбачає підстави для відкладення розгляду справи та продовжити підготовче засідання на тридцять днів.

Керуючись статтями 12, 47, 248, 256, 260, 262 Кодексу адміністративного судочинства України суд, -

УХВАЛИВ:

Продовжити підготовче засідання на тридцять днів.

Відкласти підготовче засідання по справі № 200/11103/19-а.

Наступне підготовче засідання відбудеться 18 грудня 2019 року о 12:00 год. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1.

ПОВТОРНО витребувати з управління праці та соціального захисту населення в м.Краматорськ Краматорської міської ради копію особової справи ОСОБА_1 .

СУД РОЗ"ЯСНЮЄ КЕРІВНИКУ управління праці та соціального захисту населення в м.Краматорськ Краматорської міської ради, що у разі невиконання процесуальних обов`язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу суд, може застосувати заходи процесуального примусу шляхом постановлення ухвали про стягнення в дохід Державного бюджету України з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб (тобто від 576,30 грн. - 5763 грн.).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет (http://court.gov.ua).

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили після її підписання суддею.

Суддя О.О. Аканов

Дата ухвалення рішення25.11.2019
Оприлюднено26.11.2019
Номер документу85854129
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій щодо відмови у взятті на облік як особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції ОСОБА_1 , адже ці дії перешкоджають захисту житлових прав ОСОБА_1 саме як дитини, яка позбавлена батьківських прав; зобов`язання винести рішення, вчинити певні дії щодо прийняття ОСОБА_1 на облік як особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції з метою захисту його житлових прав, як дитини, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування

Судовий реєстр по справі —200/11103/19-а

Постанова від 11.03.2020

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Ухвала від 24.02.2020

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Ухвала від 24.02.2020

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Рішення від 14.01.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аканов О.О.

Ухвала від 18.12.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аканов О.О.

Ухвала від 25.11.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аканов О.О.

Ухвала від 30.10.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аканов О.О.

Рішення від 07.10.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аканов О.О.

Ухвала від 01.10.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аканов О.О.

Ухвала від 17.09.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аканов О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні