Ухвала
від 25.11.2019 по справі 500/86/18
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 500/86/18

Провадження № 2/500/1782/19

УХВАЛА

25 листопада 2019 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого судді - Пащенко Т.П.

при секретарі - Топтигіної О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Міністерства інфраструктури України до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Ізмаїльського міського голови, треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору - Державне підприємство Адміністрація морських портів України в особі Ізмаїльської філії державного підприємства Адміністрація морських портів України (Адміністрація Ізмаїльського морського порту), виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради, об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Вереск , державне підприємство Ізмаїльський морський торговельний порт про скасування свідоцтва про право власності та розпорядження Ізмаїльського міського голови, визнання права власності на нерухоме майно, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом Міністерства інфраструктури України до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Ізмаїльського міського голови, треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору - Державне підприємство Адміністрація морських портів України в особі Ізмаїльської філії державного підприємства Адміністрація морських портів України (Адміністрація Ізмаїльського морського порту), виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради, об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Вереск , державне підприємство Ізмаїльський морський торговельний порт про скасування свідоцтва про право власності та розпорядження Ізмаїльського міського голови, визнання права власності на нерухоме майно.

В судовому засіданні судом поставлено на обговорення питання щодо витребування доказів по справі, а саме, від Ізмаїльської державної нотаріальної контори належним чином завірену копію свідоцтва про право власності № НОМЕР_1 , виданого Ізмаїльською міською радою 02 червня 2000 року, зареєстрованого в Ізмаїльському міському бюро технічної інвентаризації за №66в-122, на підставі якого квартира АДРЕСА_1 належала ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , та вчинено договір купівлі-продажу квартири АДРЕСА_1 від 14.10.2003 року.

Представник позивача та ДП Адміністрація морських портів України , представник виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради, представник відповідача ОСОБА_4 - ОСОБА_5 в судовому засіданні не заперечували щодо витребування доказів по справі.

Представник третьої особи об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Вереск в судове засідання не з`явився, сповіщений належним чином, заяв чи клопотань в судове засідання суду не надав.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що необхідно витребувати докази по справі, з наступних підстав.

Відповідно до ч.ч.1, 3, 6 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

На підставі викладеного та керуючись статтями 84, 260 ЦПК України, суд ,-

УХВАЛИВ:

Зобов`язатиІзмаїльську державну нотаріальну контору надати на адресу суду належним чином завірену копію свідоцтва про право власності № НОМЕР_1 , виданого Ізмаїльською міською радою 02 червня 2000 року, зареєстрованого в Ізмаїльському міському бюро технічної інвентаризації за №66в-122, на підставі якого квартира АДРЕСА_1 належала ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , та вчинено договір купівлі-продажу квартири АДРЕСА_1 від 14.10.2003 року.

Копію ухвали надіслати для виконання до Ізмаїльської державної нотаріальної контори (вул.Клушина,2а, м.Ізмаїл Одеської області).

Роз`яснити положення ч.ч.5-9 ст. 84 ЦПК України, відповідно до яких, суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом, притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення та апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.П.Пащенко

Дата ухвалення рішення25.11.2019
Оприлюднено27.11.2019
Номер документу85876655
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності та розпорядження Ізмаїльського міського голови, визнання права власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —500/86/18

Постанова від 18.02.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Постанова від 18.02.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Ухвала від 11.02.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Ухвала від 31.08.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Ухвала від 29.07.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Рішення від 20.05.2020

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 25.11.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 25.11.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 27.02.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 13.12.2018

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні