Ухвала
від 20.11.2019 по справі 752/7004/19
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/7004/19

Провадження №: 1-кс/752/11063/19

У Х В А Л А

20.11.2019 року слідчий суддя Голосіївського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участі секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Голосіївського районного суду м. Києва, подане в рамках кримінального провадження № 42018100000000676 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 276 КК України, клопотання начальника відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором четвертого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури міста Києва ОСОБА_4 , про арешт тимчасово вилученого майна,-

встановив:

до слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва надійшло клопотання начальника відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором четвертого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури міста Києва ОСОБА_4 в якому просить накласти арешт на майно вилучене в ході проведення обшуку за адресою: Полтавська обл., м. Горішні Плавні, вул. Конституції, 32/33 у приміщенні офісу ЗТП «МАГ» (код 21071441).

Слідчий у судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд клопотання за його відсутності, просив клопотання задовольнити з викладених підстав.

У зв`язку з неприбуттям у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі та на підставі ч.4 ст.107 КПК України фіксування кримінального провадження в суді за допомогою технічних засобів не здійснюється.

Вивчивши клопотання, та матеріали, якими воно обгрунтовується, прихожу до наступних висновків.

Із матеріалів клопотання вбачається, що у провадженні слідчого відділу Голосіївського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві знаходиться кримінальне провадження № 42018100000000676 внесене 19.07.2018 р. до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 276 КК України.

Клопотання обгрунтовується тим, що дорожніми комітетами регіональних філій АТ «Укрзалізниця» фактично допущено закупівлю та постачання на об`єкти критичної інфраструктури продукції невідповідної та неналежної якості, чим завдано збитків на суму понад 10,1 млн грн, а подальше її використання може призвести до виникнення надзвичайних подій на залізничному транспорті.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що закуплені АТ «Укрзалізниця» в ЗТП «МАГ» у відповідності до проведених державних закупівель «Прокладки гумові для рейкової колії. Технічні умови» не відповідають вимогам ДСТУ 2805-94, та під час використання вказаних прокладок гумових під час ремонту колій працівниками АТ «Укрзалізниця» порушить процедуру виконання ремонтних робіт, так як в ході виконання робіт будуть використовуватися неналежні витратні матеріали (об`єктивна сторона вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 276 КК України), та використання неналежних матеріалів в подальшому зможе негативно вплинути на експлуатаційні показники магістральних колій, призвести до виникнення надзвичайних ситуацій на залізниці.

12.11.2019 під час проведення санкціонованого обшуку на підставі ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва у приміщенні офісу ЗТП «МАГ» (код 21071441), розташованому за адресою: Полтавська обл., м. Горішні Плавні, вул. Конституції, 32/33 було виявлено та вилучено фінансово-господарську документацію по діяльності компанії згідно опису.

На даний момент у сторони обвинувачення достатньо підстав вважати, що у випадку незастосування заходу забезпечення кримінального провадження арешту майна, не вдасться встановити істину в кримінальному провадженні, та притягнути винних осіб до кримінальної відповідальності оскільки знаряддя злочину буде використано.

Відповідно до ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Згідно з ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч. ч. 2,3 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1)збереження речовихдоказів; 2)спеціальної конфіскації; 3)конфіскації майнаяк видупокарання абозаходу кримінально-правовогохарактеру щодоюридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Відповідно до ст. 168 КПК України,тимчасово вилучити майно може кожен, хто законно затримав особу в порядку, передбаченомустаттями 207,208цього Кодексу. Кожна особа, яка здійснила законне затримання, зобов`язана одночасно із доставленням затриманої особи до слідчого, прокурора, іншої уповноваженої службової особи передати їй тимчасово вилучене майно. Факт передання тимчасово вилученого майна засвідчується протоколом. Тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Відповідно до ч.5 ст. 171 КПК України, клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено. У разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченоїстаттею 235цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Беручи до уваги вищевикладене, а також враховуючи що, слідчий у відповідності до вимог ч. 5 ст. 171 КПК України звернувся до слідчого судді з клопотанням про арешт тимчасово вилученого майна, з метою забезпечення подальшого повного, всебічного та об`єктивного розслідування вказаного кримінального провадження, клопотання про арешт майна підлягає задоволенню.

На підстав викладеного, керуючись ст. ст. 40, 131, 132, 170-173, 175 Кримінального процесуального кодексу України,-

постановив:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на майно вилучене в ході проведення обшуку за адресою: Полтавська обл., м. Горішні Плавні, вул. Конституції, 32/33 у приміщенні офісу ЗТП «МАГ» (код 21071441), а саме:

1.Посадова інструкція комерційного директора зовнішньоторгового підприємства «Маг» від 01.01.2014 на 3 аркушах;

2.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на листопад місяць 2019 року на 1 аркуші;

3.Копія розрахунку вартості сумішей для виробництва РТИ в 2019 році, на 1 аркуші;

4.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на травень місяць 2018 року на 2 аркушах;

5.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на квітень місяць 2018 року на 2 аркушах;

6.Чорнові записи на 1 аркуші;

7.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на червень місяць 2018 року на 1 аркуші;

8.Таблиця запиту цін на компоненти суміші на 2 аркушах;

9.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на листопад місяць 2018 року на 1 аркуші;

10.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на грудень місяць 2017 року на 2 аркушах;

11.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на вересень місяць 2018 року на 1 аркуші;

12.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на лютий місяць 2019 року на 1 аркуші;

13.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на лютий-березень місяць 2019 року на 2 аркушах;

14.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на квітень місяць 2019 року на 1 аркуші;

15.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на червень місяць 2019 року на 5 аркушах;

16.Копія таблиці кількості компонентів на суміш на вересень місяць 2019 року на 2 аркушах;

17.Копія Рахунку № 19 від 04.10.2019 на 1 аркуші;

18.Копія Рахунку № 13 від 05.08.2019 на 1 аркуші;

19.Копія Рахунку № 11 від 21.06.2019 на 1 аркуші;

20.Копія Рахунку № 10 від 18.06.2019 на 1 аркуші;

21.Копія рахунку фактури № ЗШ-0000015 від 29 березня 2019 року на 1 аркуші;

22.Копія рахунку фактури № ЗШ-0000003 від 30 січня 2019 року на 1 аркуші;

23.Копія рахунку фактури № ЗШ-0000048 від 29 листопада 2018 року на 1 аркуші;

24.Копія рахунку фактури № ЗШ-0000060 від 27 грудня 2018 року на 1 аркуші;

25.Копія рахунку фактури № ГК-0000270 від 17 жовтня 2019 року на 1 аркуші;

26.Копія оплати на суму 4 570 грн. 00 коп. по рахунку фактури № 124/К від 23.10.2019 на 2 аркушах;

27.Копія рахунку фактури № СФ-0000944 від 18 червня 2019 року на 1 аркуші;

28.Копія рахунку № 00-0000067 від 31 липня 2019 року на 1 аркуші;

29.Договір №2017/27 від 06 березня 2017 року на 3 аркушах;

30.Додаток № 1 до договору №2017/27 від 06 березня 2017 року на 1 аркуші;

31.Додаткова угода від 18 квітня 2017 року (до договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

32.Додаток № 2 від 18 квітня 2017 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

33.Додаткова угода № 2 від 02 березня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

34.Додаток № 3 від 02 березня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

35.Додаткова угода № 3 від 11 квітня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

36.Додаток № 4 від 11 квітня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

37.Додаткова угода № 4 від 02 липня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

38.Додаток № 5 від 02 липня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

39.Додаткова угода № 5 від 30 жовтня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

40.Додаток № 6 від 30 жовтня 2018 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

41.Додаткова угода № 6 від 08 січня 2019 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

42.Додаток № 7 від 08 січня 2019 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

43.Додаткова угода № 6.1 від 22 квітня 2019 року (договору №2017/27 від 06 березня 2017 року) на 1 аркуші;

44.Договір № 21-02/19 від 21 лютого 2019 року на 4 аркуша;

45.Специфікація № 1 До договору № 21-02/19 від 21 лютого 2019 року на 1 аркуші;

46.Специфікація № 2 До договору № 21-02/19 від 21 лютого 2019 року на 1 аркуші;

47.Специфікація № 3 До договору № 21-02/19 від 21 лютого 2019 року на 1 аркуші;

48.Специфікація № 4 До договору № 21-02/19 від 21 лютого 2019 року на 1 аркуші;

49.Договір № 2019-13 від 26 червня 2019 року на 4 аркушах;

50.Специфікація № 2 До договору № 2019-13 від 26 червня 2019 року на 1 аркуші;

51.Специфікація № 1 До договору № 2019-13 від 26 червня 2019 року на 1 аркуші;

52.Специфікація № 5 До договору № 21-02/19 від 21 лютого 2019 року на 1 аркуші;

53.Специфікація № 6 До договору № 21-02/19 від 21 лютого 2019 року на 1 аркуші;

54.Додаток № 1 До договору №20-02/17 від 20.02.2017 на 1 аркуші;

55.Специфікація № 21 До договору № 12 від 20 лютого 2017 року на 1 аркуші;

56.Специфікація № 22 До договору № 12 від 20 лютого 2017 року на 1 аркуші;

57.Специфікація № 21 До договору № 11/18 від 15 січня 2018 року на 1 аркуші;

58.Чорнові записи на 6 аркушах;

59.Податкова накладна від 31.01.08 № 35 на 1 аркуші;

60.Платіжне доручення № 360 від 21 березня 2007 року;

61.Довіреність № 722215 від 29 вересня 2006 року;

62.Рахунок № 6582 за лютий 2006 на 1 аркуші;

63.Чек на 2 аркушах;

64.Квитанція № 21001/з25 від 20.07.06 на 1 аркуші;

65.Квитанція № 21001/з26 від 20.07.06 на 1 аркуші;

66.Податкове повідомлення від 13.06.2006 № 0009161700 на 1 аркуші;

67.Свідоцтво № 40101533 про реєстрацію платника податку на додану вартість від 05 червня 2000 року, на 1 аркуші;

68.Копія сертифікату якості № 5253 на 1 аркуші;

69.Копія сертифікату якості № 2106 на 1 аркуші;

70.Довіреність № 163925від 07 січня 2006 року на 1 аркуші;

71.Квитанція № 28 від 20.03.2006 на 1 аркуші;

72.Паспорт № 2 на 1 аркуші;

73.Довіреність № 051009 від 12 травня 2005 року на 1 аркуші;

74.Блокнот чорного кольору на якому зазначені маркування «(2002)» з чорновими записами;

75.Блокнот чорного кольору з чорновими записами;

76.Копія договору на закупівлю від 27.02.2019 на 5 аркушах;

77.Копія рахунку фактури № СФ-0000295 від 25 червня 2019 року на 1 аркуші;

78.Копія видаткової накладної №РН-0000202 від 25 червня 2019 року на 1 аркуші;

79.Копія довіреності № 137 від 27.06.2019 року на 2 аркушах;

80.Копія товарно-транспортної накладної від 25 червня 2019 року на 1 аркуші;

81.Копія податкової накладної № 14 від 25.06.2019 року на 1 аркуші;

82.Копія квитанції № 1 на 3 аркушах;

83.Копія рахунку-фактури № СФ-0000294 від 20 червня 2019 року на 1 аркуші;

84.Копія видаткової накладної №РН-0000201 від 20 червня 2019 року на 1 аркуші;

85.Копія акту прийому-передачі товару від 20 червня 2019 року на 1 аркуші;

86.Копія товарно-транспортної накладної № 004517 від 20 червня 2019 року на 2 аркушах;

87.Копія податкової накладної № 13 від 20.06.2019 року на 1 аркуші;

88.Копія платіжного доручення від 09.09.2019 на 1 аркуші;

89.Копія на закупівлю від 27.02.2019 на 5 аркушах;

90.Копія рахунку-фактури № СФ-0000191 від 10 квітня 2019 року на 1 аркуші;

91.Копія видаткової накладної №РН-00000126 від 210 квітня 2019 року на 1 аркуші;

92.Копія акту прийому-передачі товару від 10 квітня 2019 року на 1 аркуші;

93.Копія товарно-транспортної накладної № 004402 10 квітня 2019 року на 1 аркуші;

94.Копія податкової накладної № 16 від 10.04.2019 року на 1 аркуші;

95.Копія платіжного доручення № 1865455 від 30.05.2019 на 1 аркуші;

96.Копія рахунку-фактури № СФ-0000293 від 20 червня 2019 року на 1 аркуші;

97.Копія видаткової накладної РН-0000200 від 20 червня 2019 року на 1 аркуші;

98.Копія акту № 2 від 20 червня 2019 року на 1 аркуші;

99.Копія податкової накладної № 12 від 20.06.2019 року на 1 аркуші;

100.Копія платіжного доручення № 2302952 від 11.11.2019 на 1 аркуші;

101.Копія платіжного доручення № 2302951 від 11.11.2019 на 1 аркуші;

102.Копія звіту заборгованості та пені за прокладку по ОДЖД від 23.08.2019 на 1 аркуші;

103.Копія звіту заборгованості та пені за прокладку по ОДЖД 13.08.2019 на 1 аркуші;

104.Копія платіжного доручення № 1822728 від 14 травня 2019 на 1 аркуші;

105.Копія платіжного доручення № 1846288 від 16 травня 2019 на 1 аркуші;

106.Копія платіжного доручення №1849031 від 17.05.2019 на 1му арк..;

107.Копія платіжного доручення №1902172 від 29.05.2019 на 1-му арк..;

108.Копія платіжного доручення №1907184 від 12.06.2019 на 1-му арк..;

109.Копія податкової накладної 15032019 на 1-му арк..;

110.Копія квитанції від 29.03.2019 на 1-му арк..;

111.Копія податкової накладної 04042019 на 1-му арк..;

112.Копія квитанції від 23.04.2019 на 1-му арк..;

113.Копія податкової накладної 23052019 на 1-му арк..;

114.Копія квитанції від 13.06.2019 на 1-му арк..;

115.Копія платіжного доручення №2027647 від 31.07.2019 на 1-му арк..;

116.Копія платіжного доручення №2087133 від 20.08.2019 на 1-му арк..;

117.Копія платіжного доручення №2103210 від 28.08.2019 на 1-му арк..;

118.Копія платіжного доручення №2178522 від 26.09.2019 на 1-му арк..;

119.Копія платіжного доручення №2253061 від 24.10.2019 на 1-му арк..;

120.Копія акту звіряння взаєморозрахунків станом на 30.06.2019 між ЗТП «МАГ» та АТ «Укрзалізниця» по договору №ОД/НХ-19-16 НЮ від 04.03.2019 на 1му арк..;

121.Копія договору поставки укладеного між АТ «Укрзалізниця» та ЗТП «МАГ» на 4х арк..;

122.Копія рахунку-фактури №СФ-0000139 від 15.03.2019 на 1-му арк..;

123.Копія видаткової накладної №РН-0000089 від 15.03.2019 на 1-му арк..;

124.Копія товарно-транспортної накладної №004342 від 15.03.2019 на 1-му арк..;

125.Копія рахунку-фактури №СФ-0000185 від 04.04.2019 на 1-му арк..;

126.Копія видаткової накладної №РН-0000118 від 04.04.2018 на 1-му арк..;

127.Копія товарно-транспортної накладної №004391 від 04.04.2019 на 1-му арк..;

128.Копія рахунку-фактури №СФ-0000267 від 23.05.2019 на 1-му арк..;

129.Копія видаткової накладної №РН-0000181 від 23.05.2019 на 1-му арк..;

130.Копія товарно-транспортної накладної № 004477 від 23.05.2019 на 1-му арк..;

131.Копія рахунку-фактури №СФ-0000375 від 05.08.2019 на 1-му арк..;

132.Копія видаткової накладної №РН_0000266 від 05.08.2019 на 1-му арк..;

133.Копія товарно-транспортної накладної №004611 від 05.08.2019 на 1-му арк.;

134.Копія податкової накладної 05082019 на 2х арк..;

135.Квитанція від 16.08.2019 на 1-му арк..;

136.Договір підряду №Д/2016-12/15р від 11.01.2016 із специфікацією №1 від 15.01.2016 ( в 2х примірн.), №2 від 11.01.2016, №3 від 01.02.2016, №4 від 01.04.2016, №5 від 03.05.2016, додатком №1 до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 04.07.2016, специфікацією №6 від 01.08.2016, №7 від 01.09.2016, №8 від 01.10.2016, додатком №2 до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 01.11.2016, специфікацією №9 від 01.11.2016, специфікацією №10 від 01.12.2016, додатком №3 до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 30.12.2016, специфікацією №11 від 04.01.2017, №12 від 01.02.2017, Додатком №4 до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 01.02.2017, специфікацією №13 від 01.03.2017, №14 від 01.04.2017, №15 від 01.05.2017, №16 від 01.06.2017, №17 від 01.07.2017, №18 від 01.08.2017, №19 від 01.09.2017, Додатком №5 до Договору Д\2016-12 від 11.01.2016 від 29.09.2017, специфікацією №20 від 01.10.2017, №21 від 01.11.2017, №22 від 01.12.2017, Додатком до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 29.12.2017, специфікацією №23 від 02.01.2018, №24 від 01.02.2018, №25 від 01.03.2018, №26 від 01.04.2018, №27 від 01.05.2018, Додатком №7 до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 01.06.2018, специфікацією №28 від 01.06.2018, №29 від 01.07.2018, №30 від 01.08.2018, №31 від 01.09.2018, №32 від 01.10.2018, Додатком до Договору №8 до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 01.10.2018, специфікацією №33 від 01.11.2018, №34 від 01.12.2018, Додатком №9 до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 29.12.2018, специфікацією №35 від 01.01.2019, №36 від 01.02.2019, Додатком до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 01.02.2019, специфікацією №37 від 01.03.2019, №38 від 01.04.2019, Додатком до Договору Д/2016-12 від 11.01.2016 від 01.04.2019, специфікацією №39 від 01.05.2019, №40 від 01.06.2019, №41 від 01.07.2019, №42 від 01.08.2019, №43 від 01.09.2019, всього на 60-ти арк..;

137.Договір поставки №П/НХ-19289/НЮ від 11.03.2019 з додатками;

138.Договір поставки №ПР/НХ-1924/НЮ від 04.03.2019 з додатками;

139.Копія звіту заборгованості та штрафних санкцій на 3 акр.;

140.Копія акту звіряння взаєморозрахунків станом на 31.07.19 з додатками;

141.Блокнот синього кольору з чорновими записами;

142.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3103 на 1 арк.;

143.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3030 на 1 арк.;

144.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» № НОМЕР_1 на 1 арк.;

145.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» № НОМЕР_2 на 1 арк.;

146.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» № НОМЕР_3 на 1 арк.;

147.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» № НОМЕР_4 на 1 арк.;

148.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3027 на 1 арк.;

149.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3028 на 1 арк.;

150.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3029 на 1 арк.;

151.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3007 на 2 арк.;

152.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3008 на 2 арк.;

153.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3019 на 1 арк.;

154.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3020 на 1 арк.;

155.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3021 на 1 арк.;

156.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2994 на 1 арк.;

157.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2995 на 1 арк.;

158.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2996 на 1 арк.;

159.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2997 на 1 арк.;

160.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2998 на 1 арк.;

161.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2999 на 1 арк.;

162.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2988 на 1 арк.;

163.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2989 на 1 арк.;

164.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2990 на 1 арк.;

165.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2991 на 1 арк.;

166.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2992 на 1 арк.;

167.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2977 на 1 арк.;

168.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2978 на 1 арк.;

169.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2979 на 1 арк.;

170.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2980 на 1 арк.;

171.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2981 на 1 арк.;

172.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2982 на 1 арк.;

173.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2983 на 1 арк.;

174.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2984 на 1 арк.;

175.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2985 на 1 арк.;

176.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2986 на 1 арк.;

177.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2987 на 1 арк.;

178.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2945 на 1 арк.;

179.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2946 на 1 арк.;

180.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2947 на 1 арк.;

181.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2948 на 1 арк.;

182.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2949 на 1 арк.;

183.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2950 на 1 арк.;

184.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2951 на 1 арк.;

185.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2952 на 1 арк.;

186.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2953 на 1 арк.;

187.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2954 на 1 арк.;

188.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2955 на 1 арк.;

189.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3239 на 1 арк.;

190.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3240 на 1 арк.;

191.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3241 на 1 арк.;

192.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3242 на 1 арк.;

193.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3243 на 1 арк.;

194.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3244 на 1 арк.;

195.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3245 на 1 арк.;

196.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3246 на 1 арк.;

197.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3248 на 1 арк.;

198.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3249 на 1 арк.;

199.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3250 на 1 арк.;

200.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3251 на 1 арк.;

201.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3252 на 1 арк.;

202.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3253 на 1 арк.;

203.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3254 на 1 арк.;

204.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3255 на 1 арк.;

205.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3238 на 1 арк.;

206.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3237 на 1 арк.;

207.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3247 на 1 арк.;

208.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3246 на 1 арк.;

209.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3237 на 1 арк.;

210.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3238 на 1 арк.;

211.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3068 на 1 арк.;

212.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3069 на 1 арк.;

213.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3070 на 1 арк.;

214.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3071 на 1 арк.;

215.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3072 на 1 арк.;

216.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3073 на 1 арк.;

217.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3074 на 1 арк.;

218.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3075 на 1 арк.;

219.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3076 на 1 арк.;

220.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3077 на 1 арк.;

221.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3078 на 1 арк.;

222.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3198 на 1 арк.;

223.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3188 на 1 арк.;

224.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3189 на 1 арк.;

225.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3190 на 1 арк.;

226.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3191 на 1 арк.;

227.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3192 на 1 арк.;

228.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3193 на 1 арк.;

229.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3194 на 1 арк.;

230.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3195 на 1 арк.;

231.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3196 на 1 арк.;

232.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3197 на 1 арк.;

233.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3162 на 1 арк.;

234.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3159 на 1 арк.;

235.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3157 на 1 арк.;

236.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3158 на 1 арк.;

237.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3178 на 1 арк.;

238.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3179 на 1 арк.;

239.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3180 на 1 арк.;

240.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3181 на 1 арк.;

241.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3182 на 1 арк.;

242.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3160 на 1 арк.;

243.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3161 на 1 арк.;

244.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2456 на 1 арк.;

245.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2457 на 2 арк.;

246.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2456 на 1 арк.;

247.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3107 на 1 арк.;

248.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3106 на 1 арк.;

249.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2900 на 1 арк.;

250.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3092 на 1 арк.;

251.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3100 на 1 арк.;

252.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3101 на 1 арк.;

253.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3102 на 1 арк.;

254.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3104 на 1 арк.;

255.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3105 на 1 арк.;

256.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3091 на 1 арк.;

257.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3090 на 1 арк.;

258.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3089 на 1 арк.;

259.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3088 на 1 арк.;

260.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3103 на 1 арк.;

261.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3083 на 1 арк.;

262.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3084 на 1 арк.;

263.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3085 на 1 арк.;

264.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3086 на 1 арк.;

265.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3059 на 1 арк.;

266.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3060 на 1 арк.;

267.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3061 на 1 арк.;

268.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3062 на 1 арк.;

269.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3063 на 1 арк.;

270.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №3064 на 1 арк.;

271.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2526 на 1 арк.;

272.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2527 на 1 арк.;

273.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2528 на 1 арк.;

274.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2529 на 1 арк.;

275.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2530 на 1 арк.;

276.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2531 на 1 арк.;

277.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2532 на 1 арк.;

278.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2533 на 1 арк.;

279.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2884 на 1 арк.;

280.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2885 на 1 арк.;

281.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2886 на 1 арк.;Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2887 на 1 арк.;

282.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2888 на 1 арк.;

283.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2897 на 1 арк.;

284.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2898 на 1 арк.;

285.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2899 на 1 арк.;

286.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2893 на 1 арк.;Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2894 на 1 арк.;

287.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2895 на 1 арк.;

288.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2896 на 1 арк.;

289.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2893 на 1 арк.;

290.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2894 на 1 арк.;

291.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2895 на 1 арк.;

292.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2889 на 1 арк.;

293.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2890 на 1 арк.;

294.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2891 на 1 арк.;

295.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2892 на 1 арк.;

296.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2870 на 1 арк.;

297.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2871 на 1 арк.;

298.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2873 на 1 арк.;

299.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2874 на 1 арк.;

300.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2863 на 1 арк.;

301.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2864 на 1 арк.;

302.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2865 на 1 арк.;

303.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2858 на 1 арк.;

304.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2859 на 1 арк.;

305.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2860 на 1 арк.;

306.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2861 на 1 арк.;

307.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2848 на 1 арк.;

308.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2842 на 1 арк.;

309.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2843 на 1 арк.;

310.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2844 на 1 арк.;

311.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2845 на 1 арк.;

312.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2833 на 1 арк.;

313.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2834 на 1 арк.;

314.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2835 на 1 арк.;

315.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2823 на 1 арк.;

316.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2824 на 1 арк.;

317.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2825 на 1 арк.;

318.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2818 на 1 арк.;

319.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2817 на 1 арк.;

320.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» № НОМЕР_5 на 1 арк.;

321.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» № НОМЕР_6 на 1 арк.;

322.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» № НОМЕР_7 на 1 арк.;

323.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №274 на 1 арк.;

324.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2783 на 1 арк.;

325.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2782 на 1 арк.;

326.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2781 на 1 арк.;

327.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2780 на 1 арк.;

328.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2805 на 1 арк.;

329.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2806 на 1 арк.;

330.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2807 на 1 арк.;

331.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2808 на 1 арк.;

332.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2809 на 1 арк.;

333.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2801 на 1 арк.;

334.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2802 на 1 арк.;

335.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2803 на 1 арк.;

336.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2764 на 1 арк.;

337.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2766 на 1 арк.;

338.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2758 на 1 арк.;

339.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2759 на 1 арк.;

340.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2761 на 1 арк.;

341.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2762 на 1 арк.;

342.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2763 на 1 арк.;

343.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2764 на 1 арк.;

344.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2765 на 1 арк.;

345.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2749 на 1 арк.;

346.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2750 на 1 арк.;

347.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2744 на 1 арк.;

348.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2745 на 1 арк.;

349.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2746 на 1 арк.;

350.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2747 на 1 арк.;

351.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2748 на 1 арк.;

352.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2629 на 1 арк.;

353.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2630 на 1 арк.;

354.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2631 на 1 арк.;

355.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2633 на 1 арк.;

356.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2627 на 1 арк.;

357.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2626 на 1 арк.;

358.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2625 на 1 арк.;

359.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2628 на 1 арк.;

360.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2739 на 1 арк.;

361.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2740 на 1 арк.;

362.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2741 на 1 арк.;

363.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2742 на 1 арк.;

364.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2743 на 1 арк.;

365.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2735 на 1 арк.;

366.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2736 на 1 арк.;

367.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2737 на 1 арк.;

368.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2738 на 1 арк.;

369.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2730 на 2 арк.;

370.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2731 на 1 арк.;

371.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2732 на 1 арк.;

372.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2733 на 1 арк.;

373.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2721 на 1 арк.;

374.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2725 на 1 арк.;

375.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2726 на 1 арк.;

376.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2727 на 1 арк.;

377.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2728 на 1 арк.;

378.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2712 на 1 арк.;

379.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2713 на 1 арк.;

380.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2721 на 1 арк.;

381.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2722 на 1 арк.;

382.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2723 на 1 арк.;

383.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2724 на 1 арк.;

384.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2703 на 1 арк.;

385.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2704 на 1 арк.;

386.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2705 на 1 арк.;

387.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2706 на 1 арк.;

388.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2707 на 1 арк.;

389.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2701 на 2 арк.;

390.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2702 на 1 арк.;

391.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2697 на 1 арк.;

392.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2698 на 1 арк.;

393.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2699 на 1 арк.;

394.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2700 на 1 арк.;

395.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2677 на 1 арк.;

396.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2678 на 1 арк.;

397.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2679 на 1 арк.;

398.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2669 на 2 арк.;

399.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2667 на 1 арк.;

400.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2625 на 1 арк.;

401.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2626 на 1 арк.;

402.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2627 на 1 арк.;

403.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2628 на 1 арк.;

404.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2491 на 1 арк.;

405.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2492 на 1 арк.;

406.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2493 на 1 арк.;

407.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2494 на 1 арк.;

408.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2495 на 1 арк.;

409.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2656 на 1 арк.;

410.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2657 на 1 арк.;

411.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2658 на 1 арк.;

412.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2659 на 1 арк.;

413.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2619 на 1 арк.;

414.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2620 на 1 арк.;

415.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2619 на 1 арк.;

416.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2620 на 1 арк.;

417.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2610 на 1 арк.;

418.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2611 на 1 арк.;

419.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2612 на 1 арк.;

420.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2613 на 1 арк.;

421.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2614 на 1 арк.;

422.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2615 на 1 арк.;

423.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2616 на 1 арк.;

424.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2617 на 1 арк.;

425.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2618 на 1 арк.;

426.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2592 на 1 арк.;

427.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2593 на 1 арк.;

428.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2594 на 1 арк.;

429.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2595 на 1 арк.;

430.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2591 на 1 арк.;

431.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2595 на 1 арк.;

432.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2589 на 1 арк.;

433.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2590 на 1 арк.;

434.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2577 на 1 арк.;

435.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2578 на 1 арк.;

436.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2579 на 1 арк.;

437.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2580 на 1 арк.;

438.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2581 на 1 арк.;

439.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2582 на 1 арк.;

440.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2583 на 1 арк.;

441.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2577 на 1 арк.;

442.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2570 на 1 арк.;

443.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2571 на 1 арк.;

444.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2572 на 1 арк.;

445.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2573 на 1 арк.;

446.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2574 на 1 арк.;

447.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2575 на 1 арк.;

448.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2576 на 1 арк.;

449.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2433 на 1 арк.;

450.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2434 на 1 арк.;

451.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2435 на 1 арк.;

452.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2436 на 1 арк.;

453.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2437 на 1 арк.;

454.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2438 на 1 арк.;

455.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2439 на 1 арк.;

456.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2440 на 1 арк.;

457.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2555 на 1 арк.;

458.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2556 на 1 арк.;

459.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2557 на 1 арк.;

460.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2558 на 1 арк.;

461.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2559 на 1 арк.;

462.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2560 на 1 арк.;

463.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2546 на 1 арк.;

464.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2547 на 1 арк.;

465.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2548 на 1 арк.;

466.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2549 на 1 арк.;

467.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2550 на 1 арк.;

468.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2551 на 1 арк.;

469.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2552 на 1 арк.;

470.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2544 на 1 арк.;

471.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2518 на 1 арк.;

472.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2519 на 1 арк.;

473.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2520 на 1 арк.;

474.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2521 на 1 арк.;

475.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2522 на 1 арк.;

476.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2523 на 1 арк.;

477.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2524 на 1 арк.;

478.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2525 на 1 арк.;

479.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2513 на 1 арк.;

480.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2514 на 1 арк.;

481.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2515 на 1 арк.;

482.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2516 на 1 арк.;

483.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2517 на 1 арк.;

484.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2483 на 1 арк.;

485.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2484 на 1 арк.;

486.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2478 на 1 арк.;

487.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2479 на 1 арк.;

488.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2480 на 1 арк.;

489.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2481 на 1 арк.;

490.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2482 на 1 арк.;

491.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2464 на 1 арк.;

492.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2475 на 1 арк.;

493.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2476 на 1 арк.;

494.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2477 на 1 арк.;

495.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2500 на 1 арк.;

496.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2500 на 1 арк.;

497.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2501 на 1 арк.;

498.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2502 на 1 арк.;

499.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2503 на 1 арк.;

500.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2518 на 1 арк.;

501.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2519 на 1 арк.;

502.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2520 на 1 арк.;

503.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2521 на 1 арк.;

504.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2522 на 1 арк.;

505.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2523 на 1 арк.;

506.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2524 на 1 арк.;

507.Паспорт Зовнішньоторговельного підприємства «МАГ» №2525 на 1 арк.;

508.Копія наказу від 31 грудня 2013 року на 1 арк.;

509.Копія посадової інструкції начальника комерційного відділу від 02.11.2018 на 4 арк.;

510.Копія наказу від 26.06.2015 на 1 арк.;

511.Копія посадової інструкції старшого майстра від 01.01.2014 на 4 арк.;

512.- Договір поставки № 12 від 01.06.2014 укладений між ФОП ОСОБА_5 та ЗТП «МАГ» із додатковою угодою № 1 від 04.07.2016, всього на 2 арк.;

513.- Договір купівлі-продажу № 202 від 02.06.2014 року укладений між ТОВ «Українська хімічна мережа» та ЗТП «МАГ» із специфікаціями до даного договору № 1, № 2, № 3, № 4, № 5, № 6, № 7, № 8, № 9, № 10, № 11, № 12, № 13, № 14, № 15, № 16, № 17, № 18, № 19, № 20, № 21, № 22, № 23, № 24, № 25, № 26, № 27, № 28, № 29, № 30, № 31, № 32, № 33, № 34, № 35, № 36, № 37, № 38, № 39, № 40, № 41, № 42, № 43, № 44, № 45, № 46, № 46.1, № 47, № 48, № 49, № 50, № 51, № 52, № 53, № 54, № 55, № 56, № 57, всього на 62 арк.;

514.- Договір № Д/2018-151 від 20.09.2018 укладений між ТОВ «Лисичанські гумові технічні вироби» та ЗТП «МАГ», із специфікаціями до даного договору № 1, № 2, № 3, № 4, всього на 6 арк.;

515.- Договір поставки товару № 12 від 20.02.2017 укладений між ТОВ «Овестік-Дніпро» та ЗТП «МАГ» », із специфікаціями до даного договору № 1, № 2, № 3, № 4, № 5, № 6, № 7, № 8, № 9, № 10, № 11, № 12, № 13, № 14, № 15, № 16, № 17, № 18, № 19, № 20, всього на 23 арк.;

516.- Договір поставки товару № 717 від 29.09.2018 укладений між ТОВ «Єврохім Груп» та ЗТП «МАГ» », із специфікацією до даного договору № 1, всього на 4 арк.;

517.- Договір поставки товару № 9 від 25.09.2019 укладений між ТОВ «ТРІБО Трейд» та ЗТП «МАГ» », із специфікаціями до даного договору № 1, № 2, № 3 всього на 9арк.;

518.- договір купівлі-продажу №11/18 від 15.01.2018 укладений між ТОВ «Перша ресурсна компанія» та ЗТП «МАГ», із специфікаціями до даного договору №1, №2, №3, №4, №5, №6, №7, №8, №9 всього на 10арк.;

519.- Договір постачання №6081215 від 08.12.2015 укладений між ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ» та ЗТП «МАГ» на 2х арк.;

520.- копія довідки ТОВ виробничо торгівельна фірма «Октава» на 1-му арк.;

521.- копія довідки АБ №683009 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України ТОВ виробничо торгівельна фірма «Октава» на 1арк.;

522.- копія пропозиції ТОВ виробничо торгівельна фірма «Октава» на 1-му арк.;

523.- договір №07/11-16 купівлі-продажу від 07.11.2016 укладений між ТОВ виробничо торгівельна фірма «Октава» та ЗТП «МАГ» на 2х арк.;

524.- специфікація №1, №2, №3 до Договору постачання №011 від 03.01.2018 від 03.01.2018, із договором постачання №011 від 03.01.2018, всього на 5ти арк.;

525.- додаткова угода №2 до Договору №12 від 01.06.2014 від 03.10.2019 на 1му арк.;

526.- специфікація №7 до Договору №Д/2018-151 від 20.09.2018 від 05.06.2019 на 1-му арк.;

527.- специфікація №8 до Договору №Д/2018-151 від 20.09.2018 від 03.09.2019 на 1му арк.;

528.- договір на закупівлю від 27.02.2019 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Українська залізниця», із специфікацією №1, та копією листа №2600/1554 від 04.04.2019, всього на 11ти арк.;

529.- договір поставки №ПЗ/НХ-19219/НЮ від 19.03.2019 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Українська залізниця», із специфікацією №1, всього на 8ми арк.;

530.- договір поставки №ПЗ/НХ-18780/НЮ від 03.05.2018 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Українська залізниця», із специфікацією №1, додатковою угодою №1 про зміну і доповнення до договору №ПЗ/НХ-18780/НЮ від 03.05.2018 від 24.05.2018, із специфікацією №1, всього на 10ти арк.;

531.- договір поставки №ПЗ/НХ-18781/НЮ від 03.05.2018 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Українська залізниця», із специфікацією №1, всього на 8ми арк.;

532.- договір на закупівлю від 02.05.2018 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Українська залізниця», із специфікацією №1, додатковою угодою №1 до договору №Д/НХ-18214/НЮ-В від 02.05.2018 від 17.09.2018, листом №2600/2042 від 08.05.2018, листом №2600/2771 від 21.06.2018, листом №2600/3234 від 20.07.2018, всього на 15ти арк.;

533.- договір поставки №ПР/НХ-18190/НЮ від 11.04.2018 із специфікацією №1, на 9ти арк.;

534.- договір поставки № ПР/НХ-1923/НЮ від 04.03.2019 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Укрзалізниця» із специфікацією № 1 до даного договору, на 9ти арк.;

535.- договір поставки № ОД/НХ-19-17НЮ від 04.03.2019 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Укрзалізниця» із специфікацією № 1 до даного договору, на 6ти арк.;

536.- договір поставки № ОД/НХ-19-16НЮ від 04.03.2019 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Укрзалізниця» із специфікацією № 1 до даного договору, на 6ти арк.;

537.- договір поставки № П/НХ-19289/НЮ від 11.03.2019 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Укрзалізниця» із специфікацією № 1 до даного договору, на 7 арк.;

538.- договір поставки № П/НХ-18778/НЮ від 04.05.2018 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Укрзалізниця» із специфікацією № 1 до даного договору, на 7 арк.;

539.- договір поставки № ОД/НН-18-358/НЮ від 02.05.2018 укладений між ЗТП «МАГ» та АТ «Укрзалізниця» із специфікацією № 1 до даного договору та графіком поставки, на 7 арк.;

540.- Паспорт № 2544 на прокладку ПРБ-1 ДСТУ 2805-94;

541.- Лист на філію «Дарницький вагоноремонтний завод» ПАТ «Укрзалізниця» вих. № 46 від 11.01.2017 на 1 арк.;

542.- референц-лист поставок гумотехнічних виробів ЗТП «МАГ» у 2016 році вих. 3 6 від 05.01.2017 (1- стрічка конвеєра, 2 рукава гумові) на 2 арк.;

543.- акт № 1 про приховані недоліки продукції від 22.05.2018 щодо прокладки гумової підрейкової типу ПРБ-1, на 2 арк.;

544.- акт № 2 про приховані недоліки продукції від 26.06.2018 щодо прокладки гумової підрейкової типу ПРБ-1, на 2 арк.;

545.- Зустрічна позовна заява вих. № 1330 від 31.08.2018 про визнання недійсним абзаців першого і другого пункту 11.3 договору поставки від 02.05.2018 № ОД/НХ-18-358-НЮ на 4 арк.;

546.- позовна заява про стягнення штрафних санкцій № 11014/1796 від 30.07.2018 на 6 арк.;

547.- відзив по справі № 917/943/18 за позовом Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі регіональної філії «Одеська залізниця» до ЗТП «МАГ», на 5 арк.;

548.- акт про фактичну якість і комплектність продукції від 09.07.2018 на 4 арк.;

549.- лист ПАТ «Укрзалізниця» вих. № НХ-Н/3903 від 10.12.2018 на 1 арк.;

550.- лист ПАТ «Укрзалізниця» вих. № 1305 від 25.06.2018 на 1 арк.;

551.- лист ПРАТ «РЕГЕНЕРАТ» вих. № 645 від 07.11.2019 на 1 арк.;

552.- акт № 3 про приховані недоліки продукції від. 05.09.2018 на продукцію гумову підрейкову типу ПРБ-1 на 2 арк.;

553.- штатний розпис СДП «Завод по переробці зношених шин» від 01.10.2019, на 1 арк.;

554.- лист НАБУ від 29.09.2016 вих. № 0432 142/34429 на 1 арк.;

555.- калькуляція від 13.10.2014 на 2 арк.;

556.- копія листа ДП «Укрзалізничпостач» вих. № ЦХП 201/1222 від. 01.04.2015 на 2 арк.;

557.- інформація щодо фактичного постачання матеріалів ВБК для виробничих підрозділів колійного господарства у 2018 році (згідно плану самосьтйної закупівлі Н), на 1 арк.;

558.- акт звіряння від 30.06.2019 на 1 арк.;

559.- договір поставки від 04.03.2018 на 3 арк.;

560.- копія рахунку фактури № СФ-0000114 від 05 березня 2019 року на 1 арк.;

561.- копія видаткової накладної №РН-0000069 від 05 березня 2019 року на 1 арк.;

562.- копія товарно-транспортної накладної від 05 березня 2019 року на 1 арк.;

563.-копія рахунку-фактури № СФ-0000152 від 22 березня 2019 року на 1 арк.;

564.- копія видаткової накладної №РН-0000099 від 22 березня 2019 року на 1 арк.;

565.- копія товарно-транспортної накладної від 22 березня 2019 року на 1 арк.;

566.- копія рахунку-фактури № СФ-0000190 від 10 квітня 2019 року на 1 арк.;

567.- копія видаткової накладної №РН-0000125 від 10 квітня 2019 року на 1 арк.;

568.- копія товарно-транспортної накладної від 10 квітня 2019 року на 1 арк.;

569.- копія рахунку-фактури № СФ-0000227 від 25 квітня 2019 року на 1 арк.;

570.- копія видаткової накладної №РН-0000150 від 25 квітня 2019 року на 1 арк.;

571.- копія товарно-транспортної накладної від 25 квітня 2019 року на 1 арк.;

572.- копія платіжного доручення від 19 квітня 2019 року на 1 арк.;

573.- копія платіжного доручення від 23 квітня 2019 року на 1 арк.;

574.- копія платіжного доручення від 03 травня 2019 року на 1 арк.;

575.- копія платіжного доручення від 06 травня 2019 року на 1 арк.;

576.- копія платіжного доручення від 17 травня 2019 року на 1 арк.;

577.- копія платіжного доручення від 29 травня 2019 року на 1 арк.;

578.- копія податкової накладної від 05.03.2019 на 1 арк.;

579.- копія квитанції № 1 на 4 арк.;

580.- копія податкової накладної від 22.03.2019 на 1 арк.;

581.- копія податкової накладної від 10.04.2019 на 1 арк.;

582.- копія податкової накладної від 25.04.2019 на 1 арк.;

583.- копія платіжного доручення від 04 вересня 2019 року на 1 арк.;

584.- копія платіжного доручення від 19 вересня 2019 року на 1 арк.;

585.- копія рахунку-фактури № СФ-0000429 від 05 вересня 2019 року на 1 арк.;

586.- копія видаткової накладної №РН-0000307 від 05 вересня 2019 року на 1 арк.;

587.- копія товарно-транспортної накладної від 05 вересня 2019 на 1 арк.;

588.- копія податкової накладної від 05.09.2019 на 1 арк.;

589.- журнал контролю готової продукції;

590.-Копія сертифікату відповідності на 2-х арк.;

591.- копія ліцензії №075561 на 1-му арк.;

592.- Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців №246110 на 1-му арк.;

593.- Копія довідки АБ №494572;

594.- копія свідоцтва про державну реєстрацію ЗТП «МАГ» на 1-му арк.;

595.- копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на 1-му арк.;

596.- копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на 1-му арк.;

597.- копія статуту ЗТ «МАГ» на 11-ти арк.;

598.- копія акту про виявлені невідповідності продукції від 23.09.2019 №1 на 1-му арк.;

599.- товарно-транспортна накладна №004732 від 10.10.2019 на 1-му арк.;

600.- довідка №927 від 12.11.2019 на 1-му арк.;

601.- довідка №296 від 12.11.2019 на 1-му арк.;

602.- протокол №4-ВЛ/16 сертифікаційних випробувань прокладок гумових для рейкової колії на відповідність вимогам ДСТУ 2805-94 «Прокладки гумові для рейкової колії. Технічні умови» від 26.10.2016 на 3-х арк.;

603.- показання реометра у відношенні в`язкості по Муні на 2-х арк.;

604.- висновок аналізу наданої документації від 30.08.2016 на 2-х арк.;

605.- акт №111-16 обстеження виробництва на 6-ти арк.;

606.- програма обстеження виробництва на 2-х арк.;

607.- протокол вступної наради комісії з проведення обстеження виробництва від 29.09.2016 на 1-му арк.;

608.- протокол заключної наради комісії з проведення обстеження виробництва від 30.09.2016 на 1-му арк.;

609.- лист №1109/01-184 від 24.11.2016 на 1-му арк.;

610.- висновок за результатами попередньої оцінки про готовність ЗТП «МАГ» до проведення обстеження виробництва від 26.09.2016 на 1-му арк.;

611.- план проведення технічного нагляду від 22.11.2016 на 1-му арк.;

612.- акт від 07.11.2016 на 1-му арк.;

613.- лист №0-14-10від 07.11.2016 на 1-му арк.;

614.- протокол №3-ВЛ/18 сертифікаційних випробувань прокладок гумових для рейкової колії на відповідність вимогам ДСТУ 2805-94 «Прокладки гумові для рейкової колії. Технічні колії» від 06.12.2018 на 3-х арк.;

615.- акт №110-18 обстеження виробництва від 17.12.2018 на 6-ти арк.;

616.- копія протоколу №1 від 23.11.2018 на 1-му арк.;

617.- акт відбору зразків №110-18 від 22.11.2018 на 1-му арк.;

618.- копія ліцензійної угоди №ЛУ-110/18 від 17.12.2018 на 2-х арк.;

619.- Лист №0-14-16 від 11.12.2018 на 1-му арк.;

620.- показання реометра у відношенні в`язкості по Муні на 1-му арк.;

621.- копія договору №3-ВЛ/18 від 27.11.2018 на 1-му арк.;

622.- копія акту від 06.12.2018 на 1-му арк.;

623.- лист щодо стану робіт з сертифікації продукції №1252/01-95 від 30.11.2018 на 1-му арк.;

624.- акт ідентифікації №110-18 від 22.11.2018 на 1-му арк.;

625.- протокол вступної наради комісії з проведення обстеження виробництва від 22.11.2018 на 1-му арк.;

626.- висновок аналізу наданої документації від 12.11.2018 на 2-х арк.;

627.- програма обстеження виробництва від 09.11.2018 на 4-х арк.;

628.- лист №1062/01-95 від 31.10.2018 на 1-му арк.;

629.- лист №1063/01-95 від 31.10.2018 на 1-му арк.;

630.- технічне завдання на проведення сертифікаційних випробувань продукції ЗТП «МАГ» від 30.10.2018 на 2-х арк.;

631.- рішення №110-18 за заявкою на проведення сертифікації продуктів від 25.10.2018 на 1-му арк.;

632.- договір №110.18.20.П-110/18 про надання послуг від 25.10.2018 з календарним планом, разом на 5-ти арк.;

633.- план проведення технічного нагляду від 17.12.2018 на 1-му арк.;

634.- копія переліку засобів вимірювальної техніки, які перебувають в експлуатації та підлягають повірці в 2019 р на 1-му арк.;

635.- копія технологічної карти №1, №2 на 2-х арк.;

636.- виписка з електронної пошти на 1-му арк.;

637.- протокол заключної наради комісії з проведення обстеження виробництва від 23.11.2018 на 1-му арк.;

638.- лист №22/9 від 19.06.2019 на 1-му арк.;

639.- протокол кваліфікаційних випробувань №Л102403/19 від 24.10.2019 на 8-ми арк.;

640.- договір №Д/2014-37/1/79р від 03.03.2014, з додатковою угодою №1 від 03.07.2014, №2 від 01.10.2014, №3 від 30.12.2014, №4 від 01.04.2015, №5 від 04.01.2016, №6 від 04.07.2016, №7 від 31.12.2016, №8 від 01.02.2017, №9 від 01.10.2017, №10 від 02.01.2018, №11 від 01.10.2018, №12 від 28.12.2018, №13 від 21.05.2019, всього на 18-ти арк.;

641.- специфікація №1/4 до Договору №Д/2014-37/1 від 03.03.2019, №2/4 від 21.05.2019, №3/3 від 21.05.2019, №4/4 від 21.05.2019, №1 від 03.03.2014, №2 від 03.03.2014, №3 від 03.03.2014, №4 від 03.03.2014№5 від 03.03.2014, №6 від 03.03.2014 на 10-ти арк.;

642.- специфікація №1/2 до Договору №Д/2014-37/1 від 03.03.2014 від 04.01.2016, №2/2 від 04.01.2016, №3/2 від 04.01.2016, №4/2 від 04.01.2016, на 4-х арк.;

643.- специфікація №1/3 до Договору №Д/2014-37/1 від 03.03.2014 від 02.01.2018, №2/3 від 02.01.2018, №3/3 від 02.01.2018, №3/4 від 21.05.2019, №4/3 від 02.01.2018 на 5-ти арк.;

644.- Додаток №№1, 2, 3, 4,5, 6, 7, 8,9, 10,11,12, 13 №Д/2014-37/1 від 03.03.2014, з додатковою угодою №№14, 15 до Договору №Д/2014-37/1 від 03.03.2014 від 31.07.2019,;

645.- копія контракту №124 про встановлення трудових відносин від 01.06.2007 з додатком на 4-х арк.;

646.- копія наказу №52п від 30.05.2007 на 1-му арк.;

647.- копія посадової інструкції заступника генерального директора з виробництва від 01.01.2014 на 4-х арк.;

648.- копія наказу №160п від 31.12.2013 про прийняття на роботу ОСОБА_6 на 1-му арк.;

649.- копія посадової інструкції головного бухгалтера від 21.01.2014 на 3-х арк.;

650.- копія наказу №10п від 14.01.2014 на 1-му арк.;

651.- копія посадової інструкції директора комерційного від 01.11.2018 на 5-ти арк.;

652.- копія наказу №157п від 30.12.2013 на 1-му арк.;

653.- копія посадової інструкції заступника генерального директора з правових питань від 01.02.2019 на 2-х арк.;

654.- копія наказу №31/1п від 31.01.2019 на 1-му арк.;

655.- копія посадової інструкції головного технолога від 01.01.2014 на 5-ти арк.;

656.- копія наказу №174п від 31.12.2013 про прийняття на роботу ОСОБА_7 на 1-му арк.;

657.- копія посадової інструкції фахівця з публічних закупівель Зовнішньоторгового підприємства «МАГ» від 02.11.2018 на 3-х арк.;

658.- копія наказу №302п від 03.11.2017 на 1-му арк.;

659.Видаткові накладні за травень 2018 на 25ти арк.;

660.«Приход расходрегенерата за апрель 2018» з видатковими накладними на 20-ти арк.;

661.«Приход расходрегенерата за май 2018» з видатковими накладними, товарно-транспортними накладними, та паспортами на гумову суміш на 26-ти арк.;

662.Видаткова накладна від 15 лютого 2018 року на 1 арк.;

663.Паспорт показників від 02.02.2018 на 1 арк;

664.Паспорт показників від 12.02.2018 на 1 арк;

665.Паспорт показників від 30.01.2018 на 2 арк;

666.Паспорт показників від 14.02.2018 на 1 арк;

667.Паспорт показників від 31.01.2018 на 1 арк;

668.Паспорт показників від 13.02.2018 на 1 арк;

669.Видаткова накладна від 28 лютого 2018 року на 1 арк.;

670.Товарно-транспортна накладна від 15 лютого 2018 року на 1 арк.;

671.Паспорт показників від 26.02.2018 на 2 арк;

672.Паспорт показників від 27.02.2018 на 1 арк;

673.Паспорт показників від 28.02.2018 на 1 арк;

674.Відомості про вантаж на 1 арк;

675.Видаткова накладна від 23 лютого 2018 року на 1 арк.;

676.Паспорт показників на гумову суміш на 8 арк;

677.Видаткова накладна від 08 лютого 2018 року на 2 арк.;

678.Товарно-транспортна накладна від 08 лютого 2018 року на 1 арк.;

679.Паспорт показників на гумову суміш на 6 арк;

680.Видаткова накладна від 15 лютого 2018 року на 1 арк.;

681.Товарно-транспортна накладна на гумову суміш на 2 арк.;

682.Видаткова накладна на гумову суміш від на 9 арк.;

683.Товарно-транспортна накладна на гумову суміш на 1 арк.;

684.Паспорт показників на гумову суміш на 11 арк;

685.Видаткова накладна на гумову суміш від на 1 арк.;

686.Паспорт показників на гумову суміш на 26 арк;

687.Видаткові накладні за червень 2019 на 9 арк.;

688.Товарно-транспортні накладні за червень 2019 на 5 арк.;

689.Видаткові накладні за вересень 2019 на 6 арк;

690.Товарно-транспортні накладні за вересень 2019 на 3 арк.;

691.Паспорт на гумову суміш за вересень 2019 на 20 арк.;

692.Видаткові накладні за серпень 2019 на 14 арк;

693.Відомості про вантаж за серпень на 9 арк;

694.Товарно-транспортна накладна за серпень на 4 арк;

695.Паспорт на гумову суміш за серпень 2019 на38 арк.;

696.Видаткові накладні за грудень 2018 на 10 арк;

697.Товарно-транспортна накладна за грудень 2019 на 4 арк;

698.Паспорт на гумову суміш за грудень 2019 на 30 арк.;

699.Рахунки на плату за вересень 2019 на 26 арк.;

700.Рахунки на плату за серпень 2019 на 18 арк.;

701.Акти надання послуг за серпень 2019 на 18 арк;

702.Рахунки на плату за травень 2019 на 13 арк.;

703.Акти надання послуг за травень 2019 на 13 арк;

704.Рахунки на плату за квітень 2019 на 12 арк.;

705.Акти надання послуг за квітень 2019 на 12 арк;

706.Рахунки на плату за березень 2019 на 19 арк.;

707.Акти надання послуг за березень 2019 на 19 арк;

708.Видаткові накладні за січень 2019 на 17 арк;

709.Паспортні вироби за січень 2019 на 4 арк;

710.Паспорт на гумову суміш за січень 2019 на 46 арк.;

711.Товарно-транспортна накладна за грудень 2019 на 18 арк;

712.Прибутковий ордер за січень 2019 на 24 арк;

713.Зберігання гумової суміші на січень 2019 на 18 арк;

714.Видаткові накладні ТОВ «Регенерат» за травень місяць на 30 арк.;

715.Видаткові накладні ТОВ «Регенерат» за лютий місяць на 30 арк.;

716.Товарно-транспортні накладні за березень 2019 на 18 арк;

717.Рахунки на оплату за 2018 з додатками на 24 арк;

718.Рахунки на оплату за листопад 2018 та актами про надання послуг додатками на 42 арк;

719.Рахунки на оплату за грудень 2018 та актами про надання послуг додатками на 25 арк;

720.Видаткові накладні за квітень 2019 та упаковочними листами та додатками на 48 арк;

721.Видаткові накладні за серпень 2019, упаковочними листами та додатками на 25 арк;

722.Видаткові накладні за серпень 2019 паспортами та додатками на 30 арк;

723.Прихід регенерата за червень місяць 2019 з додатками на 25 арк;

724.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00005 від 12.01.2018 1 арк.

725.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг № 9 від 12.01.2018 1 арк.

726.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00008 від 19.01.2018 1 арк.

727.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг № 13 від 19.01.2018 1 арк.

728.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00005/1 від 16.01.2018 1 арк.

729.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг № 11 від 16.01.2018 1 арк.

730.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-000015 від 31.01.2018 1 арк.

731.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг № 19 від 31.01.2018 1 арк.

732.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00003 від 10.01.2018 1 арк.

733.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №5 від 10.01.2018 1 арк.

734.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00007 від 19.01.2018 1 арк.

735.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №14 від 19.01.2018 1 арк.

736.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00010 від 29.01.2018 1 арк.

737.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №16 від 29.01.2018 1 арк.

738.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00011 від 29.01.2018 1 арк.

739.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №17 від 29.01.2018 1 арк.

740.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00014 від 31.01.2018 1 арк.

741.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №18 від 31.01.2018 1 арк

742.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00044 від 28.02.2018 1 арк.

743.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №53 від 28.02.2018 1 арк

744.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00041 від 26.02.2018 1 арк.

745.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №51 від 26.02.2018 1 арк

746.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00036 від 23.02.2018 1 арк.

747.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №46 від 23.02.2018 1 арк

748.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00039 від 23.02.2018 1 арк.

749.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №49 від 23.02.2018 1 арк

750.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00031 від 19.02.2018 1 арк.

751.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №42 від 19.02.2018 1 арк

752.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00029/1 від 16.02.2018 1 арк.

753.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №41/1 від 16.02.2018 1 арк

754.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00027 від 15.02.2018 1 арк.

755.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №38 від 15.02.2018 1 арк

756.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00023 від 08.02.2018 1 арк.

757.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №34 від 08.02.2018 1 арк

758.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00022 від 08.02.2018 1 арк.

759.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №32 від 08.02.2018 1 арк

760.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00026 від 15.02.2018 1 арк.

761.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №39 від 15.02.2018 1 арк

762.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00037 від 23.02.2018 1 арк.

763.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №47 від 23.02.2018 1 арк

764.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00042 від 28.02.2018 1 арк.

765.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №52 від 28.02.2018 1 арк

766.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00050 від 13.03.2018 1 арк.

767.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №63 від 13.03.2018 1 арк

768.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00051 від 15.03.2018 1 арк.

769.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №65 від 15.03.2018 1 арк

770.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00053 від 16.03.2018 1 арк.

771.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №65/1 від 16.03.2018 1 арк

772.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00060 від 29.03.2018 1 арк.

773.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №74 від 29.03.2018 1 арк

774.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00063 від 30.03.2018 1 арк.

775.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №77 від 30.03.2018 1 арк

776.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00064 від 30.03.2018 1 арк.

777.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №79 від 30.03.2018 1 арк

778.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00049 від 07.03.2018 1 арк.

779.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №59 від 07.03.2018 1 арк

780.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00055 від 20.03.2018 1 арк.

781.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №66 від 20.03.2018 1 арк

782.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00056 від 21.03.2018 1 арк.

783.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №67 від 21.03.2018 1 арк

784.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00061 від 30.03.2018 1 арк.

785.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №78 від 30.03.2018 1 арк

786.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00071 від 04.04.2018 1 арк.

787.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №82 від 04.04.2018 1 арк

788.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00072 від 04.04.2018 1 арк.

789.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №83 від 04.04.2018 1 арк

790.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00073 від 06.04.2018 1 арк.

791.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №88 від 06.04.2018 1 арк

792.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00078 від 13.04.2018 1 арк.

793.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №93 від 13.04.2018 1 арк

794.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00079 від 17.04.2018 1 арк.

795.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №95 від 17.04.2018 1 арк

796.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00081 від 20.04.2018 1 арк.

797.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №97 від 20.04.2018 1 арк

798.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00082 від 20.04.2018 1 арк.

799.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №98 від 20.04.2018 1 арк

800.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00083 від 20.04.2018 1 арк.

801.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №99 від 20.04.2018 1 арк

802.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00086 від 26.04.2018 1 арк.

803.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №103 від 26.04.2018 1 арк

804.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00093 від 27.04.2018 1 арк.

805.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №108 від 27.04.2018 1 арк

806.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00070 від 04.04.2018 1 арк.

807.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №87 від 04.04.2018 1 арк

808.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00077 від 13.04.2018 1 арк.

809.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №92 від 13.04.2018 1 арк

810.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00080 від 20.04.2018 1 арк.

811.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №96 від 20.04.2018 1 арк

812.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00087 від 26.04.2018 1 арк.

813.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №104 від 26.04.2018 1 арк

814.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00090 від 27.04.2018 1 арк.

815.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №105 від 27.04.2018 1 арк

816.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00094 від 03.05.2018 1 арк.

817.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №110 від 03.05.2018 1 арк

818.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00098 від 08.05.2018 1 арк.

819.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №115 від 08.05.2018 1 арк

820.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00100 від 14.05.2018 1 арк.

821.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №120 від 14.05.2018 1 арк

822.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00103 від 21.05.2018 1 арк.

823.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №122 від 21.05.2018 1 арк

824.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00107 від 24.05.2018 1 арк.

825.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №127 від 24.05.2018 1 арк

826.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00112 від 30.05.2018 1 арк.

827.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №132 від 30.05.2018 1 арк

828.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-00113 від 31.05.2018 1 арк.

829.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №133 від 31.05.2018 1 арк

830.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0099 від 11.05.2018 1 арк.

831.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №119 від 11.05.2018 1 арк

832.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0102 від 17.05.2018 1 арк.

833.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №121 від 17.05.2018 1 арк

834.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0104 від 21.05.2018 1 арк.

835.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №123 від 21.05.2018 1 арк

836.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0105 від 21.05.2018 1 арк.

837.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №124 від 21.05.2018 1 арк

838.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0108 від 24.05.2018 1 арк.

839.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №128 від 24.05.2018 1 арк

840.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0109 від 25.05.2018 1 арк.

841.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №129 від 25.05.2018 1 арк

842.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0116 від 31.05.2018 1 арк.

843.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №134 від 31.05.2018 1 арк

844.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0121 від 08.06.2018 1 арк.

845.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №144 від 08.06.2018 1 арк

846.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0123 від 13.06.2018 1 арк.

847.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №147 від 13.06.2018 1 арк

848.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0127/1 від 19.06.2018 1 арк.

849.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг №152 від 19.06.2018 1 арк

850.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0129 від 21.06.2018 1 арк.

851.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N158 від 21.06.2019 1 арк.

852.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0131 від 26.06.2018 1 арк.

853.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N159від 26.06.2019 1 арк.

854.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0134 від 27.06.2018 1 арк.

855.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N162від 27.06.2019 1 арк.

856.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0136/1 від 27.06.2018 1 арк.

857.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N164від 27.06.2019 1 арк.

858.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0120 від 08.06.2018 1 арк.

859.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N143від 08.06.2019 1 арк.

860.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0122 від 13.06.2018 1 арк.

861.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N146від 13.06.2019 1 арк.

862.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0128 від 20.06.2018 1 арк.

863.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N156від 20.06.2019 1 арк.

864.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0132 від 26.06.2018 1 арк.

865.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N160від 26.06.2019 1 арк.

866.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» рахунок-фактура № СФ-0135 від 27.06.2018 1 арк.

867.ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РЕГЕНЕРАТ» акт надання послуг N163від 27.06.2019 1 арк.

868.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000214 від

09.05.2018р. 1 аркуш.

869.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000176 від 09.05.2019р 1 аркуш.

870.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №1 1 аркуш.

871.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №105 від 10.05.2018р 1 аркуш.

872.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000298 від 21.06.2018р. 1 аркуш.

873.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000239 від 21.06.2018р 1 аркуш.

874.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №2 1 аркуш.

875.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003740 від 21.06.2018р 1 аркуш.

876.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000289 від 20.07.2018р 1 аркуш.

877.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000349 від 20.07.2018р. 1 аркуш.

878.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому-передачі №3 1 аркуш.

879.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №195 від 24.07.2018р 1 аркуш.

880.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003814 від 20.07.2018р 1 аркуш.

881.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000403 від 22.08.2018р. 1 аркуш.

882.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000338 від 22.08.2018р 1 аркуш.

883.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №4 1 аркуш.

884.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №333 від 23.08.2018р 1 аркуш.

885.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003890 від 22.08.2018р 1 аркуш.

886.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000443 від 13.09.2018р. 1 аркуш.

887.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000370 від 13.09.2018р 1 аркуш.

888.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №5 1 аркуш.

889.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №342 від 18.09.2018р 1 аркуш.

890.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003947 від 13.09.2018р 1 аркуш.

891.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000511 від 22.10.2018р. 1 аркуш.

892.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000430 від 22.10.2018р 1 аркуш.

893.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №6 1 аркуш.

894.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №400 від 23.10.2018р 1 аркуш.

895.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004035 від 22.10.2018р 1 аркуш.

896.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000669 від 28.12.2018р. 1 аркуш.

897.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000547 від 28.12.2018р 1 аркуш.

898.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №7 1 аркуш.

899.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №595 від 29.12.2018р 1 аркуш.

900.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004002 від 28.12.2018р 1 аркуш.

901.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000670 від 28.12.2018р. 1 аркуш.

902.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000548 від 28.12.2018р 1 аркуш.

903.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №8 1 аркуш.

904.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок фактура № СФ-0000672 від 29.12.2018р. 1 аркуш.

905.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000549 від 29.12.2018р 1 аркуш.

906.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004002/1 від 28.12.2018р 1 аркуш.

907.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000190 від 10.04.2019р. 1 аркуш.

908.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000125 від 10.04.2019р 1 аркуш.

909.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004400 від 10.04.2019р. 1 аркуш.

910.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000293 від 20.06.2019р. 1 аркуш.

911.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000200 від 20.06.2019р 1 аркуш.

912.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №2 1 аркуш.

913.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №137 від 21.06.2019р 1 аркуш.

914.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004517 від 20.06.2019р. 1 аркуш.

915.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000324 від 09.07.2018р. 1 аркуш.

916.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000266 від 09.07.2018р. 1 аркуш.

917.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №1 1 аркуш.

918.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №286 від 09.07.2018р 1 аркуш.

919.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003780 від 09.07.2018р. 1 аркуш.

920.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000484 від 04.10.2018р. 1 аркуш.

921.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000409 від 04.10.2018р. 1 аркуш.

922.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004000 від 04.10.2018р. 1 аркуш.

923.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000211 від 17.04.2019р. 1 аркуш.

924.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000142 від 17.04.2019р. 1 аркуш.

925.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому- передачі №1 1 аркуш.

926.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №257 від 18.04.2019р. 1 аркуш.

927.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004422 від 17.04.2019р. 1 аркуш.

928.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000158 від 13.04.2018р. 1 аркуш.

929.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000137 від 13.04.2018р. 1 аркуш.

930.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №203 від 13.04.2018р. 1 аркуш.

931.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому-передачі №1 від 13.04.2018р. 1 аркуш.

932.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003587 від 13.04.2018р. 1 аркуш.

933.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000199 від 20.04.2018р. 1 аркуш.

934.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000148 від 20.04.2018р. 1 аркуш.

935.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №228 від 20.04.2018р. 1 аркуш.

936.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003605 від 20.04.2018р. 1 аркуш.

937.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000309 від 27.06.2018р. 1 аркуш.

938.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000251 від 27.06.2018р. 1 аркуш.

939.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому-передачі №3 від 27.06.2018р. 1 аркуш.

940.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №529 від 27.06.2018р. 1 аркуш.

941.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003756 від 27.06.2018р. 1 аркуш.

942.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000370 від 07.08.2018р. 1 аркуш.

943.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000305 від 07.08.2018р. 1 аркуш.

944.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003853 від 07.08.2018р. 1 аркуш.

945.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000452 від 17.09.2018р. 1 аркуш.

946.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000380 від 17.09.2018р. 1 аркуш.

947.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №799 від 17.09.2018р. 1 аркуш.

948.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому-передачі №5 від 17.09.2018р. 1 аркуш.

949.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 003956 від 17.09.2018р. 1 аркуш.

950.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000164 від 28.03.2019р. 1 аркуш.

951.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000106 від 28.03.2019р. 1 аркуш.

952.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому-передачі №1 від 28.03.2019р. 1 аркуш.

953.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №181 від 28.03.2019р. 1 аркуш.

954.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004371 від 28.03.2019р. 1 аркуш.

955.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000279 від 30.05.2019р. 1 аркуш.

956.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000190 від 30.05.2019р. 1 аркуш.

957.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому-передачі №2 від 01.05.2019р. 1 аркуш.

958.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №267 від 31.05.2019р. 1 аркуш.

959.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004489 від 30.05.2019р. 1 аркуш.

960.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000284 від 06.06.2019р. 1 аркуш.

961.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН 0000192 від 06.06.2019р. 1 аркуш.

962.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт прийому-передачі №3 від 07.06.2019р. 1 аркуш.

963.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №283 від 07.06.2019р. 1 аркуш.

964.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН № 004498 від 06.06.2019р. 1 аркуш.

965.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000257 від31.05.2018р. 1 аркуш.

966.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна РН-0000207 від 31.05.2018р. 1 аркуш.

967.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт №1 прийому прийому передачі товару від 31.05.2018р 1 аркуш.

968.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» довіреність №178 від 01.06.2018р. 1 аркуш

969.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №003687 від 31.05.2018р. 1 аркуш

970.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000291 від14.06.2018р. 1 аркуш.

971.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000234 від 14.06.2018р. 1 аркуш.

972.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №003726 від 14.06.2018р. 1 аркуш

973.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000493 від11.10.2018р. 1 аркуш.

974.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000412 від 11.10.2018р. 1 аркуш.

975.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт №3 прийому-прийому передачі товару від 11.10.2018р 1 аркуш.

976.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004012 від 11.10.2018р. 1 аркуш

977.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000505 від18.10.2018р. 1 аркуш.

978.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000424 від 18.10.2018р. 1 аркуш.

979.Зовнішньоторговепідприємство «МАГ» акт №4 прийому-прийому передачі товару 1 аркуш.

980.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004027 від 18.10.2018р. 1 аркуш

981.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000546 від31.10.2018р. 1 аркуш.

982.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000445 від 31.10.2018р. 1 аркуш.

983.Зовнішньоторговепідприємство «МАГ» акт №5 прийому-прийому передачі товару 1 аркуш.

984.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004058 від 31.10.2018р. 1 аркуш

985.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000568 від08.11.2018р. 1 аркуш.

986.Зовнішньоторговепідприємство «МАГ» акт №6 прийому-прийому передачі товару 1 аркуш.

987.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000460 від 08.11.2018р. 1 аркуш.

988.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004083 від 08.11.2018р. 1 аркуш

989.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000601 від22.11.2018р. 1 аркуш.

990.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004016 від 22.11.2018р. 1 аркуш

991.Зовнішньоторговепідприємство «МАГ» акт №7 прийому-прийому передачі товару 1 аркуш.

992.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000485 від 22.11.2018р. 1 аркуш.

993.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000611 від29.11.2018р. 1 аркуш.

994.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000500 від 29.11.2018р. 1 аркуш.

995.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004133 від 29.11.2018р. 1 аркуш

996.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000631 від10.12.2018р. 1 аркуш.

997.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000514 від 10.12.2018р. 1 аркуш.

998.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» акт №1 прийому-прийому передачі товару 1 аркуш.

999.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004161 від 10.12.2018р. 1 аркуш

1000.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000672 від29.12.2018р. 1 аркуш.

1001.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000549 від 29.12.2018р. 1 аркуш.

1002.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» ТТН №004205 від 29.12.2018р. 1 аркуш

1003.Рахунок фактура 119, 1097, 2152, УК-0000277, УК-0000492, УК0-0000752, УК-0001085, УК-0001305, УК-0001351, УК-0001639, УК-0002400, УК-0002409, УК-0002624, 25, 74, 110, 138, 16, 10,

1004.Видаткова накладна 166/1, 996, 1968,УК-0000241, УК-0000436, УК-0000715, УК-0000987, УК-0001144, УК-0001197, УК-0001421, УК-0001984, УК-0001991, УК-0002178, 23, 66, 101, 128, 16, 11,

1005.ТТН Р996, б/н, 8190418, 1-260618, б/н, б/н, 1-011118, 2-011118, 4-281118, 23, 66, 101, 128, Р16, 4

1006.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000114 від 05.03.2019 1 арк.

1007.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000069 від 05.03.2019 1 арк.

1008.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004314 від 05.03.2019 1 арк.

1009.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000152 від 22.03.2019 1 арк.

1010.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000099 від 22.03.2019 1 арк.

1011.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004360 від 22.03.2019 1 арк.

1012.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000191 від 10.04.2019 1 арк.

1013.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000126 від 10.04.2019 1 арк.

1014.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Акт № 1 прийому-передачі товару від 10.04.2019р.між РФ «Донецька залізниця» та ЗТП «МАГ» - 1 арк.

1015.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004402 від 10.04.2019 1 арк.

1016.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура № СФ-0000227 від 25.04.2019 1 арк.

1017.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна № РН-0000150 від 25.04.2019 1 арк.

1018.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004435 від 25.04.2019 1 арк.

1019.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000307 від 05.09.2019 1 арк.

1020.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000429 від 05.09.2019 1 арк.

1021.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004679 від 05.09.2019 1 арк.

1022.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000499 від 18.10.2019 1 арк.

1023.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000356 від 18.10.2019 1 арк.

1024.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004647 від 18.10.2019 1 арк.

1025.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000139 від 15.03.2019 1 арк.

1026.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000089 від 15.03.2019 1 арк.

1027.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004342 від 15.03.2019 1 арк.

1028.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» прибутковий ордер №11 від 18.03.2019 1 арк.

1029.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Довіреність № 92 від 18.03.2019 1 арк.

1030.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000185 від 04.04.2019 1 арк.

1031.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000118 від 04.04.2019 1 арк.

1032.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» прибутковий ордер №19 від 04.04.2019 1 арк.

1033.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Довіреність № 101 від 28.03.2019 1 арк.

1034.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004391 від 04.04.2019 1 арк.

1035.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000267 від 23.05.2019 1 арк.

1036.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000181 від 23.05.2019 1 арк.

1037.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Довіреність № 123 від 01.06.2019 1 арк.

1038.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004477 від 23.05.2019 1 арк.

1039.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000375 від 05.08.2019 1 арк.

1040.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000266 від 05.08.2019 1 арк.

1041.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004611 від 05.08.2019 1 арк.

1042.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000493 від 17.10.2019 1 арк.

1043.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000349 від 17.10.2019 1 арк.

1044.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004736 від 17.10.2019 1 арк.

1045.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Довіреність № 188 від 17.10.2019 1 арк.

1046.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000233 від 14.05.2018 1 арк.

1047.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000185 від 14.05.2018 1 арк.

1048.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 003657 від 14.05.2018 1 арк.

1049.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000270 від 05.06.2018 1 арк.

1050.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000217 від 05.06.2018 1 арк.

1051.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 003700 від 05.06.2018 1 арк.

1052.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000368 від 06.08.2018 1 арк.

1053.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000304 від 06.08.2018 1 арк.

1054.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 003848 від 06.08.2018 1 арк.

1055.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000384 від 13.08.2018 1 арк.

1056.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000321 від 13.08.2018 1 арк.

1057.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 003864 від 13.08.2018 1 арк.

1058.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000393 від 20.08.2018 1 арк.

1059.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000328 від 20.08.2018 1 арк.

1060.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 003879 від 20.08.2018 1 арк.

1061.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000406 від 29.08.2018 1 арк.

1062.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000341 від 29.08.2018 1 арк.

1063.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 003899 від 29.08.2018 1 арк.

1064.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000472 від 28.09.2018 1 арк.

1065.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000402 від 28.09.2018 1 арк.

1066.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 003986 від 28.09.2018 1 арк.

1067.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000495 від 11.10.2018 1 арк.

1068.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000415 від 11.10.2018 1 арк.

1069.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004018 від 11.10.2018 1 арк.

1070.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000562 від 05.11.2018 1 арк.

1071.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000456 від 05.11.2018 1 арк.

1072.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004078 від 05.11.2018 1 арк.

1073.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000591 від 20.11.2018 1 арк.

1074.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000480 від 20.11.2018 1 арк.

1075.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004110 від 20.11.2018 1 арк.

1076.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000640 від 12.12.2018 1 арк.

1077.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000519 від 12.12.2018 1 арк.

1078.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004167 від 12.12.2018 1 арк.

1079.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №СФ-0000664 від 28.12.2018 1 арк.

1080.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №РН-0000542 від 28.12.2018 1 арк.

1081.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 004199 від 28.12.2018 1 арк.

1082.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №0001339 від 22.07.2019 1 арк.

1083.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №2494 від 19.07.2019 1 арк.

1084.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 6-220719 від 22.07.2019 1 арк.

1085.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №1151 від 01.07.2019 1 арк.

1086.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №2236 від 26.06.2019 1 арк.

1087.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 120719 від 01.07.2019 1 арк.

1088.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №1478 від 22.07.2019 1 арк.

1089.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №1602 від 19.07.2019 1 арк.

1090.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № Р1478 від 22.07.2019 1 арк.

1091.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №1310 від 01.07.2019 1 арк.

1092.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №1400 від 26.06.2019 1 арк.

1093.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № Р1310 від 01.07.2019 1 арк.

1094.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №474 від 29.07.2019 1 арк.

1095.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № Р474 від 29.07.2019 1 арк.

1096.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №466 від 25.07.2019 1 арк.

1097.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №419 від 22.07.2019 1 арк.

1098.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № Р466 від 25.07.2019 1 арк.

1099.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №482 від 03.07.2019 1 арк.

1100.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №485 від 01.07.2019 1 арк.

1101.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 0188 від 03.07.2019 1 арк.

1102.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №100 від 26.02.2019 1 арк.

1103.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №89 від 21.02.2019 1 арк.

1104.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 27 від 26.02.2019 1 арк.

1105.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Сертифікат 3 арк.

1106.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №338 від 25.02.2019 1 арк.

1107.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №344 від 21.02.2019 1 арк.

1108.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № Р338 від 25.02.2019 1 арк.

1109.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №193 від 06.02.2019 1 арк.

1110.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №210 від 05.02.2019 1 арк.

1111.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 08.02.2019 1 арк.

1112.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №90 від 26.02.2019 1 арк.

1113.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №85 від 22.02.2019 1 арк.

1114.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № Р90 від 26.02.2019 1 арк.

1115.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №52 від 06.02.2019 1 арк.

1116.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №52 від 05.02.2019 1 арк.

1117.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № Р52 від 06.02.2019 1 арк.

1118.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №70 від 06.02.2019 1 арк.

1119.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №73 від 05.02.2019 1 арк.

1120.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 0021 від 06.02.2019 1 арк.

1121.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Сертифікат 7 арк.

1122.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №16 від 08.02.2019 1 арк.

1123.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №13 від 05.02.2019 1 арк.

1124.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна № 16 від 08.02.2019 1 арк.

1125.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №100 від 07.02.2019 1 арк.

1126.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №90 від 05.02.2019 1 арк.

1127.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 07.02.2019 1 арк.

1128.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №38 від 27.02.2019 1 арк.

1129.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №32 від 22.02.2019 1 арк.

1130.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 27.02.2019 1 арк.

1131.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Паспорт якості №70379 від 05.12.2017 1 арк.

1132.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №24 від 12.02.2019 1 арк.

1133.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №22 від 06.02.2019 1 арк.

1134.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 12.02.2019 1 арк.

1135.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Паспорт якості №70379 від 05.12.2017 1 арк.

1136.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №16 від 11.02.2019 1 арк.

1137.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №19 від 06.02.2019 1 арк.

1138.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №Р16 від 11.02.2019 1 арк.

1139.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №239 від 25.02.2019 1 арк.

1140.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №255 від 21.02.2019 1 арк.

1141.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 27.02.2019 1 арк.

1142.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 1 арк.

1143.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Паспорт якості №258 від 25.02.2019 1 арк.

1144.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №0023 від 25.02.2019 1 арк.

1145.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №0021 від 25.02.2019 1 арк.

1146.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №23 від 25.02.2019 1 арк.

1147.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №8 від 21.02.2019 1 арк.

1148.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №8 від 21.02.2019 1 арк.

1149.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 25.02.2019 2 арк.

1150.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» експрес-накладна від 07.03.2019 1 арк.

1151.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №47 від 28.01.2019 1 арк.

1152.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №37 від 28.01.2019 1 арк.

1153.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 30.01.2018 1 арк.

1154.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 1 арк.

1155.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №33 від 18.01.2019 1 арк.

1156.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №36 від 18.01.2019 1 арк.

1157.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 18.01.2019 1 арк.

1158.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №19 від 31.01.2019 1 арк.

1159.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 30.01.2019 1 арк.

1160.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Паспорт якості №70379 від 15.12.2017 1 арк.

1161.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №2 від 08.01.2019 1 арк.

1162.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №2 від 04.01.2019 1 арк.

1163.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №Р2 від 08.01.2019 1 арк.

1164.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №542 від 12.12.2018 1 арк.

1165.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №2346 від 27.12.2018 1 арк.

1166.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №217 від 12.12.2018 1 арк.

1167.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 5 арк.

1168.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №2346 від 27.12.2018 1 арк.

1169.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №2865 від 26.12.2018 1 арк.

1170.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 02.01.2019 1 арк.

1171.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 3 арк.

1172.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №138 від 27.12.2018 1 арк.

1173.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №141 від 26.12.2018 1 арк.

1174.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 02.01.2019 1 арк.

1175.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №2175 від 27.12.2018 1 арк.

1176.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №2360 від 26.12.2018 1 арк.

1177.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 02.01.2019 1 арк.

1178.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №481 від 12.12.2018 1 арк.

1179.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №448 від 12.12.2018 1 арк.

1180.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №Р481 від 12.12.2018 1 арк.

1181.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №75 від 14.12.2018 1 арк.

1182.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №75 від 14.12.2018 1 арк.

1183.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №Р75 від 14.12.2018 1 арк.

1184.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №209 від 12.12.2018 1 арк.

1185.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №214 від 12.12.2018 1 арк.

1186.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №209 від 12.12.2018 1 арк.

1187.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №360 від 27.12.2018 1 арк.

1188.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №350 від 26.12.2018 1 арк.

1189.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 27.12.2018 1 арк.

1190.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» Паспорт якості №70379 від 15.12.2017 1 арк.

1191.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №1760 від 21.08.2018 1 арк.

1192.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №1505 від 22.08.2018 1 арк.

1193.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 27.08.2018 1 арк.

1194.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 2 арк.

1195.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №573 від 22.08.2018 1 арк.

1196.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №569 від 22.08.2018 1 арк.

1197.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №0150 від 22.08.2018 1 арк.

1198.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №144 від 22.08.2018 1 арк.

1199.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №141 від 23.08.2018 1 арк.

1200.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №141 від 23.08.2018 1 арк.

1201.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №287 від 18.07.2018 1 арк.

1202.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №279 від 19.07.2018 1 арк.

1203.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 4 арк.

1204.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №114 від 19.07.2018 1 арк.

1205.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №283 від 17.07.2018 1 арк.

1206.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №274 від 17.07.2018 1 арк.

1207.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 1 арк.

1208.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 19.07.2018 1 арк.

1209.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №1297 від 19.07.2018 1 арк.

1210.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №1474 від 18.07.2018 1 арк.

1211.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №1388 від 05.07.2018 1 арк.

1212.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №1224 від 06.07.2018 1 арк.

1213.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 23.07.2018 2 арк.

1214.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 10.07.2018 1 арк.

1215.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» сертифікат 4 арк.

1216.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №50 від 25.06.2018 1 арк.

1217.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №55 від 02.07.2018 1 арк.

1218.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» експрес накладна від 02.07.2018 1 арк.

1219.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна б/н від 05.07.2018 1 арк.

1220.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №1198 від 18.07.2018 1 арк.

1221.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №1092 від 18.07.2018 1 арк.

1222.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №Р1092 від 18.07.2018 1 арк.

1223.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №464 від 19.07.2018 1 арк.

1224.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №457 від 18.07.2018 1 арк.

1225.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №0147 від 19.07.2018 1 арк.

1226.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» паспорт якості №7417 від 31.07.2018 1 арк.

1227.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» видаткова накладна №0159 від 31.07.2018 1 арк.

1228.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» рахунок-фактура №0151 від 30.07.2018 1 арк.

1229.Зовнішньоторгове підприємство «МАГ» товарно-транспортна накладна №159 від 31.07.2018 1 арк.

1230.Копія контракту № 124 від 01.06.2007р. з генеральним директором ОСОБА_8 .

1231.Копія наказу про призначення на посаду генерального директора ОСОБА_8 .

1232.Копія посадової інструкції заст.генерального директора з виробництва ОСОБА_6 .

1233.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_6 .

1234.Копія посадової інструкції головного бухгалтера ОСОБА_9 .

1235.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_9 .

1236.Копія посадової інструкції директора комерційного ОСОБА_10 .

1237.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_10 .

1238.Копія посадової інструкції заст.генерального директора з правових питань ОСОБА_11 .

1239.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_11 .

1240.Копія посадової інструкції головного технолога ОСОБА_12 .

1241.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_12 .

1242.Копія посадової інструкції начальника комерційного відділу ОСОБА_13 .

1243.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_13 .

1244.Копія посадової інструкції старшого майстра дільниці ГТВ ОСОБА_7 .

1245.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_7 .

1246.Копія посадової інструкції фахівця з публічних закупівель ОСОБА_14 .

1247.Копія наказу про призначення на посаду ОСОБА_14 .

1248.Рахунок № AZ 044767 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) від 26.09.2018 на 1 арк.;

1249.Видаткова накладна № 927/2 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1250.Сертифікат Аналізу Квітень 2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1251.Копія експрес-накладної № 20400102796444 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1252.Рахунок № AZ044766 від 26.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1253.Видаткова накладна № 927/3 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші ;

-Сертифікат якості (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1254.Експрес-накладна № 20400102807949 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші ;

1255.Копія ТТН № б/н від 01.10.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1256.Копія Рахунку № 211 від 22.08.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1257.Видаткова накладна № 244 від 12.09.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1258.Копія ТТН № б/н від 12.09.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1259.Рахунок № 624 від 14.09.2018 (ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1260.Видаткова накладна № 721 від 06.09.2018 (ТОВ « ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1261.ТТН № б/н від 07.09.2018 (ТОВ « ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1262.Рахунок № 677 від 20.09.2018 (ТОВ « ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1263.Видаткова накладна № 779 від 25.09.2018 (ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1264.Копія Експрес-накладної № 100 1831 5796 від 25.09.2018

1265.Сертифікати якості № 3004 , № 3003 від 21.09.2018 (ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») 2 шт. на 2-х аркушах;

1266.Копія ТТН № б/н від 27.09.2018 на 1 аркуші;

1267.Рахунок № 166 від 27.09.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1268.Видаткова накладна № 163 від 28.09.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1269.Копія ТТН № 163 від 28.09.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1270.Рахунок № 657 від 20.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1271.Видаткова накладна № 665 від 21.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1272.Копія ТТН № б/н від 25.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1273.Копія Експрес-накладної № 100 3086 5804 від 22.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1274.Копії Сертифікатів якості (4 шт.) на 4-х аркушах;

1275.Рахунок № 1637 від 20.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1276.Видаткова накладна № 1493 від 21.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1277.Копія Експрес-накладної № 100 3000 7154 від 24.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1278.Копія ТТН № б/н від 25.09.2018 2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1279.Рахунок № 1689 від 26.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1280.Видаткова накладна № 1548 від 27.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1281.ТТН № Р1548 від 28.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1282.Рахунок № УК-0002037 від 20.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші;

1283.Видаткова накладна № УК-0001718 від 21.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші;

1284.Копія Експрес-накладної № 100 3122 8701 від 21.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші;

1285.Копія ТТН № б/н від 25.09.2018 на 1 аркуші ;

1286.Копія Рахунку № УК-0002084 від 26.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші ;

1287.Копія Видаткової накладної № УК-0001758 від 27.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші ;

1288.Копія Експрес-накладної 100 3122 8713 від 27.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 арк.;

1289.ТТН б/н від 01.10.2018 року 2 шт. на 2-х аркушах;

1290.Видаткова накладна № 398 від 27.10.2018 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1291.Рахунок № 407 від 26.09.2018р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1292.ТТН № 164 від 27.09.2018р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1293.Копії Сертифікатів якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 5 шт. на 5-ти аркушах.;

1294.Накладна № 181 від 31.10.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1295.Рахунок № 185 від 30.10.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1296.Копія ТТН № б/н від 31.10.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1297.Видаткова накладна № 802 від02.10.2018 (ТОВ ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1298.Рахунок № 692 від 26.09.2018 р. (ТОВ ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1299.Копія ТТН № б/н від 02.10.2018 р. на 1 аркуші;

1300.Накладна № 280 від 09.10.2018 р. ( ОСОБА_5 )на 1 аркуші ;

1301.Рахунок № 255 від 26.09.2018 ( ОСОБА_5 )на 1 аркуші ;

1302.Копія паспорту якості ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1303.Копія ТТН № від 10.10.2018р. на 1 аркуші ;

1304.Накладна № 96 від 18.04.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1305.Рахунок № 93 від 16.04.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1306.Копія Паспорту якості № 70379 від 05.12.2017 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1307.ТТН № від 03.04.2018р. на 1 аркуші ;

1308.ТТН № від 33.04.2018р. на 1 аркуші ;

1309.Рахунок № 58 від 13.03.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1310.Накладна № 60 від 16.03.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1311.Копія Паспорту якості № 70379 від 05.12.17 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1312.Копія ТТН № від 16.03.2018р. на 1 аркуші ;

1313.Рахунок № 45 від 14.02.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1314.Накладна № 48 від 21.02.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1315.Копія Паспорту якості № 70379 від 05.12.2017 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1316.Копія ТТН № від 16.03.2018р. на 1 аркуші ;

1317.Рахунок № 27 від 29.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1318.Накладна № 21 від 29.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1319.Копія Паспорту якості ( ОСОБА_5 ) № 70379 від 05.12.2017 на 1 аркуші ;

1320.Копія ТТН № б/н від 31.01.2018р. на 1 аркуші ;

1321.Рахунок № 13 від 11.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1322.Накладна № 11 від 19.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1323.Копія Паспорту якості ( ОСОБА_5 ) № 70379 від 05.12.2017 на 1 аркуші ;

1324.Копія ТТН № б/н від 19.01.2018р. на 1 аркуші ;

1325.Рахунок № 344 від 22.12.2017 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1326.Накладна № 7 від 05.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1327.Копія Паспорту якості ( ОСОБА_5 ) № 70379 від 05.12.2017 на 1 аркуші ;

1328.Копія ТТН № б/н від 05.01.2018р. на 1 аркуші ;

1329.Накладна № 915 від 06.11.2017 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1330.Рахунок № 794 від 31.10.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1331.ТН № б/н від 06.11.2018р. на 1 аркуші;

1332.Накладна № 196 від 27.11.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1333.Рахунок № 194 від 23.11.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1334.ТТН № 196 від 27.11.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1335.Накладна № 132 від 09.08.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1336.Рахунок № 130 від 06.08.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1337.Копія ТТН № МГ-10 від 09.08.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1338.Рахунок № 9 від 29.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1339.Накладна № 10 від 29.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1340.Копія експрес-накладної № 59000313863893 від 29.01.2018 року (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1341.Копія ТТН № від 31.01.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1342.Рахунок № 1 від 11.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1343.Накладна № 4 від 22.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1344.ТТН № МГ-9 від 22.01.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1345.рахунок № 362 від 30.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд» на 1 аркуші;

1346.видаткова накладна № 393 від 31.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1347.ТТН № Р393 від 31.10.2018р. (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1348.рахунок № 368 від 31.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуш;

1349.видаткова накладна № 401 від 31.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1350.ТТН № Р401 від 31.10.2018р. на 1 аркуші;

1351.рахунок № 87/3 від 27.09.2018р (ТОВ «Укрбудметалл») на 1 аркуші,

1352.видаткова накладна № 95 від 05.09.2018р. (ТОВ «Укрбудметалл») на 1 аркуші,

1353.експрес-накладна 10018292516 від 06.10.2018р. (ТОВ «Укрбудметалл») на 1 аркуші;

1354.ТТН б/н від 05.10.2018р. на 1 аркуші;

1355.Рахунок № 467 від 30.10.2018р (ПП «Хімспектр») на 1 аркуші;

1356.видаткова накладна № 459 від 31.10.2018р. (ПП «Хімспектр») на 1 аркуші;

1357.сертифікат (ПП «Хімспектр») на 4-х аркушах;

1358.ТТН-№ 185 від 31.10.2018р. на 1 аркуші;

1359.Накладна № 324 від 12.11.2018р ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1360.рахунок№ 293 від 1.11.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1361.ТТН б/н від 12.11.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1362.паспорт якості від 05.12.2017р ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1363.Накладна № 221 від 28.08.2018рє ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1364.рахунок № 211 від 22.08.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1365.ТТН б/н від 28.08.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1366.паспорт якості від 05.12.2017р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1367.Накладна № 197 від 30.07.2018. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1368.рахунок № 185 від 18.07.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1369.паспорт якості ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1370.ТТН №б/н від 31.07.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1371.Накладна № 170 від 02.07.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1372.рахунок № 163 від 23.06.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1373.ТТН № б/н від 06.07.2018 р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1374.паспорт якості від 05.12.2017р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1375.Накладна № 131 від 31.05.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1376.рахунок № 135 від 25.05.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1377.ТТН № б/н від 01.06.2019р. на 1 аркуші;

1378.паспорт якості від 05.12.2017р ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1379.Накладна № 74 від 02.04.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1380.рахунок № 66 від 26.03.2018р.( ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1381.ТТН № б/н від 03.04.2019р. на 1 аркуші;

1382.паспорт якості від 05.12.2017р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1383.Рахунок № 588 від 22.08.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1384.видаткова накладна № 681 від 23.08.2019р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1385.ТТН № б/н від 23.08.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 2-х аркушах;

1386.Рахунок № 513 від 18.07.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1387.видаткова накладна № 602 від 23.07.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1388.ТТН №б/н від 25.07.2018р (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1389.Рахунок № 443 від 23.06.2018р (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1390.видаткова накладна № 514 від 25.06.2018. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1391.ТТН № б/н від 25.06.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1392.Рахунок № Хор-000229 від 18.04.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1393.видаткова накладна № Хор-000257 від 18.04.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші,

1394.ТТН № б/н від 18.04.2018р (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуш.

1395.Рахунок № Хор-000145 від 26.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші,

1396.видаткова накладна № Хор-000168 від 29.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1397.ТТН № б/н від 29.04.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;.

1398.Рахунок № Хор-000116 від 15.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1399.видаткова накладна № Хор-000122 від 19.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1400.експрес-накладна №10029497865 від 17.03.2018 (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1401.рахунок AZ043990 21.08.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1402.Видаткова 822/6 22.08.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1403.Копія ТТН б/н 27.08.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1404.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1405.Експрес накладна 20 4000 9887 8803 22.08.2018 на 1 арк.;

1406.рахунок AZ04342218.07.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1407.Видаткова 719/419.07.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1408.Копія ТТН б/н 23.07.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1409.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1410.Експрес накладна 20 4000 9518 8038 19.07.2018 на 1 арк.;

1411.рахунок AZ04073701.03.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1412.Видаткова 301/301.03.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1413.Копія ТТН б/н 07.03.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1414.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1415.Експрес накладна 59000321850795 05.03.2018 на 1 арк.;

1416.Рах. 0140 від 16.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1417.Видаткова накладна 0149 від 16.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1418.ТТН 149 від 16.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1419.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

1420.рах 0128 від 04.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

1421.Видаткова накладна 0137 від 05.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1422.ТТН № 136 від 05.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1423.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

1424.Рах. № 0220 від 12.11.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1425.Видаткова накладна № 0234 від 13.11.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1426.ТТН № 234 від 13.11.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1427.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

1428.Рах. № 0119 від 22.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1429.Видаткова накладна № 0125 від 25.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1430.ТТН № 125 від 25.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1431.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1432.Рах . № 0112 від 04.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1433.Видаткова накладна № 0120 від 14.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1434.ТТН № 120 від 14.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1435.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1436.Рах. № 0098 від 25.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1437.Видаткова накладна № 0101 від 30.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1438.ТТН № 101 від 30.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1439.Паспорт якості(ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1440.Рах. № 0088 від 14.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1441.Видаткова накладна № 0093 від 14.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1442.ТТН № 93 від 14.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1443.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1444.Рах. № 0081 від 08.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1445.Видаткова накладна № 0085 від 10.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1446.ТТН № 85 від 10.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1447.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1448.Рах. № 0077 від 02.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1449.Видаткова накладна № 0081 від 02.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1450.ТТН № 81 від 02.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1451.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1452.Рах . № 94 від 16.04.2018 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1453.Видаткова накладна 104 від 26.04.2018 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1454.ТТН № 81 від 02.05.2018 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1455.Паспорт якості (ФОП ОСОБА_5 ) 1 арк.;

1456.Рах. № 0063 від 16.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1457.Видаткова накладна 0070 від 18.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1458.ТТН 70 від 18.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1459.Паспорт якості 1 арк.

1460.Рах. № 0075 від 25.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

1461.Видаткова накладна 0077 від 26.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1462.ТТН № 77 від 26.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1463.Паспорт якості 1 арк.

1464.Рах. № 0044 від 26.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

1465.Видаткова накладна № 0052 від 02.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1466.ТТН № 52 від 02.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1467.Паспорт якості на 1 арк.

1468.Рах. № 0038 від 14.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.,

1469.Вдаткова накладна № 0044 від 20.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1470.ТТН № 44 від 20.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1471.Паспорт якості 1 арк

1472.Рах. № 0033 від 12.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

1473.Видаткова накладна № 0035 від 12.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1474.ТТН № 35 від 12.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1475.Паспорт якості 1 арк.

1476.Рах. № 0029 від 01.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

1477.Видаткова накладна № 0033 від 02.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1478.ТТН № 33 від 02.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

1479.Паспорт якості 1 арк.

1480.Рах. № 0018 від 14.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1481.Видаткова накладна № 0019 від 15.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1482.ТТН № 19 від 15.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1483.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

1484.Рах. № 0014 від 05.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1485.Видаткова накладна 0016 від 05.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1486.ТТН № 16 від 05.02.2018 на (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1487.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1488.Рах. № 0014 від 05.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1489.Видаткова накладна 0016 від 05.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1490.ТТН № 16 від 05.02.2018(ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1491.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1492.Рах. № 0239 від 12.12.2017 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1493.Видаткова накладна № 0001 від 09.01.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1494.ТТН № 1 від 09.01.2018 на 1 арк.;

1495.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1496.Видаткова накладна № 0003 від 10.01.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1497.ТТН № 3 від 10.01.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1498.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1499.Рах. № 0004 від 12.01.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1500.Видаткова накладна 0005 від 16.01.2018(ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1501.ТТН № 5 від 16.01.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1502.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

1503.Рах. № тд-1104142 від 26.12.2017 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.,

1504.Видаткова накладна № тд-0000056 від 10.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

1505.ТТН № 2-100118 від 10.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

1506.Рах № тд-2000108 від 12.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

1507.Видаткова накладна № тд-0000227 від 23.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

1508.Копія ТТН № б/н від 19.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

1509.Рах. № 112 від 26.01.2018 (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк.;

1510.Видаткова накладна № 87 від 29.01.2018 (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк.;

1511.Сертифікат якості (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк.;

1512.Експрес накладна № 10026349791 (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк. ;

1513.Копія ТТН № б/н від 31.01.2018 (ТОВ «Єврохім груп»)на 1 арк.;

1514.Рахунок№ 193 від 07.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1515.Видаткова накладна № 215 від 27.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1516.Копія ТТН № б/н від 27.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1517.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1518.Рахунок № 193 від 07.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1519.Видаткова накладна № 201 від 08.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1520.Копія ТТН № б/н від 08.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 2 аркуші;

1521.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1522.Видаткова накладна № 174 від 16.07.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1523.Рахунок № 169 від 15.07.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1524.Копія ТТН № б/н від 16.07.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1525.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1526.Видаткова Накладна № 0079 від 09.07.2019( ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1527.Рахунок № 0075 від 08.07.2019( ТОВ» Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1528.ТТН № 79 від 09.07.2019( ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1529.Видаткова Накладна № 8 від 30.07.2019 ( ФОП ОСОБА_15 )

1530.Рахунок № 5 від 19.07.2019( ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші;

1531.Копія ТТН 004600 від 29.07.2019 (ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші;

1532.Видаткова накладна № 382 від 24.07.2019 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1533.Рахунок № 360 від 22.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1534.ТТН № 138 від 24.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1535.Сертифікат якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 3 шт. на 3-ти аркушах.;

1536.Видаткова накладна № 338 від 03.07.2019 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1537.Рахунок № 318 від 26.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1538.ТТН № 126 від 03.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1539.Сертифікат якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 5 шт. на 5-ти аркушах.;

1540.Рахунок № 229 від 21.08.2018 р. (ТОВ «ТРІБО-ТРЕЙД») на 1 аркуші;

1541.Видаткова накладна № 229 від 22.08.2018 (ТОВ «ТРІБО-ТРЕЙД») на 1 аркуші;

1542.ТТН № Р229 від 22.08.2018 р. (ТОВ «ТРІБО-ТРЕЙД») на 1 аркуші;

1543.Паспорт якості № 7402 від 23.07.2018р. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1544.Рахунок № 0142 від 20.07.2018 р. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1545.Накладна № 0151 від 23.07.2018р.. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1546.ТТН № 151 від 23.07.2018р. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1547.Рахунок № 57 від 15.02.2018 р. (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

1548.Накладна № 72 від 19.03.2018 року (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

1549.ТТН № 003536 від 21.03.2018 року (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

1550.Паспорт від 13.10.2017 р. (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

1551.Експрес-накладна № 59 9980 6035 7513 від 20.03.2018р. (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

1552.Накладна № 1101/10 від 01.11.2018р. ( ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

1553.Рахунок № AZ045432 від 31.10.2018р. ( ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

1554.Копія ТТН від 05.11.2018р. ( ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

1555.Сертифікат якості . (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

1556.Експрес-накладна № 20 4001 0696 2915 від 01.11.2018р. (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

1557.Рахунок № 851 (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 19.04.2019 на 1 арк.;

1558.Видаткова накладна № 822 від 24.04.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

1559.Копія ТТН Р822 (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 24.04.2019 на 1 аркуші;

1560.Рахунок № 218 (ТОВ «Трібо Трейд») від 22.04.2019 на 1 арк.;

1561.Видаткова накладна № 233 від 23.04.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1562.Копія ТТН Р233 (ТОВ «Трібо Трейд») від 23.04.2019 на 1 аркуші;

1563.Рахунок № 42 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 19.04.2019 на 1 арк.;

1564.Видаткова накладна № 44 від 24.04.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

1565.ТТН 44 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 24.04.2019 на 1 аркуші;

1566.Рахунок № 40 від 03.04.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1567.Видаткова накладна № 36 від 10.04.2018 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші ;

-ТТН36 від 10.04.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1568.Рахунок 236 від 05.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1569.Видаткова накладна № 299 від 11.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1570.Копія ТТН № 108 від 11.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1571.Сертифікат якості (ПП «Хімспектр») на 2 арк,

1572.Рахунок № 330 (ТОВ «Трібо Трейд») від 05.06.2019 на 1 арк.;

1573.Видаткова накладна № 362 від 11.06.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1574.Копія ТТН Р362 (ТОВ «Трібо Трейд») від 11.06.2019 на 1 аркуші;

1575.Рахунок № 65 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 05.06.2019 на 1 арк.;

1576.Видаткова накладна № 63 від 10.06.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

1577.ТТН 63 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 10.06.2019 на 2 арк;

1578.Рахунок № 286 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 10.06.2019 на 1 арк.;

1579.Видаткова накладна № 299 від 14.06.2019 (ТОВ «Об`єднання Хорс») на 1 арк.;

1580.Копія ТТН б/н (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 14.06.2019 на 1 арк.;

1581.сертифікат №2029 від 13.06.2019 на 1 арк,

1582.Рахунок № 131 (ФОП ОСОБА_5 ) від 04.06.2019 на 1 арк.;

1583.Видаткова накладна № 139 (ФОП ОСОБА_5 ) від 07. 06.2019 на 1 арк.;

1584.Копія ТТН б/н ((ФОП ОСОБА_5 ) від 07.06.2019 на 1 арк.;

1585.Паспорт якості (ФОП ОСОБА_5 ) 23066.01.01.1 на 1 арк.;

1586.Рахунок № 60 від 05.06.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1587.Видаткова накладна № 50 від 06.06.2018 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші ;

-ТТН б/н від 06.06.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1588.Рахунок № 0068 від 25.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1589.Накладна № 0074 від 26.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1590.ТТН 74 від 26.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1591.Рахунок № 0057 від 04.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1592.Накладна № 0060 від 07.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1593.ТТН 60 від 07.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 2 арк;

1594.паспорт якості 6210 від 07.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

1595.Рахунок № az049808 від 05.06.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1596.Накладна № 607/3 від 07.06.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1597.Копія ТТН б/н від 10.06. 2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 арк;

1598.Рахунок № 0093 від 13.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1599.Накладна № 0097 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1600.ТТН 97 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

1601.паспорт якості 8507 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

1602.Рахунок № az051 121від 28.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1603.Накладна № 829/3 від 29.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1604.Копія ТТН б/н від 30.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1605.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез») на 1 арк,

1606.Рахунок 422 від 28.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 аркуші,

1607.Видаткова накладна № 433 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1608.ТТН № 154 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1609.Сертифікат якості (ПП «Хімспектр») від 19.04.2019 на 4 арк,

1610.Рахунок № ук-0002894 від 28.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1611.Видаткова накладна № ук-0001649 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1612.Копія ТТН № 5-300819 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1613.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім») на 6-ти аркушах;

1614.Рахунок №518 (ТОВ «Трібо Трейд») від 28.08.2019 на 1 аркушах;

1615.Видаткова накладна № 572 від 29.08.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1616.Копія ТТН № Р572 (ТОВ «Трібо Трейд») від 29.08.2019 на 1 аркуші;

1617.Видаткова накладна №586 від 29.08.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1618.ТТН № Р586 (ТОВ «Трібо Трейд») від 29.08.2019 на 1 аркуші;

1619.Рахунок № 111 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 28.08.2019 на 1 арк.;

1620.Видаткова накладна № 107 від 28.08.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

1621.ТТН № 107 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 28.08.2019 на 2 арк;

1622.Сертифікат якості 3-47-07-19 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 арк;

1623.Рахунок № 406 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 28.08.2019 на 1 арк.;

1624.Видаткова накладна № 420 від 29.08.2019 (ТОВ «Об`єднання Хорс») на 1 арк.;

1625.ТТН 004673 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 29.08.2019 на 2 арк.;

1626.Сертифікат якості №2829 від 29.08.2019 на 1 арк,

1627.сертифікат якості №2820 від 28.08.2019 на 1 арк,

1628.Рахунок № 851 (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 19.04.2019 на 1 арк.;

1629.Видаткова накладна № 822 від 24.04.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

1630.Копія ТТН Р822 (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 24.04.2019 на 1 аркуші;

1631.Рахунок № 218 (ТОВ «Трібо Трейд») від 22.04.2019 на 1 арк.;

1632.Видаткова накладна № 233 від 23.04.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1633.Копія ТТН Р233 (ТОВ «Трібо Трейд») від 23.04.2019 на 1 аркуші;

1634.Рахунок № 42 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 19.04.2019 на 1 арк.;

1635.Видаткова накладна № 44 від 24.04.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

1636.ТТН 44 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 24.04.2019 на 1 аркуші;

1637.Рахунок № 40 від 03.04.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1638.Видаткова накладна № 36 від 10.04.2018 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші ;

-ТТН36 від 10.04.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1639.Рахунок 236 від 05.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1640.Видаткова накладна № 299 від 11.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1641.Копія ТТН № 108 від 11.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1642.Сертифікат якості (ПП «Хімспектр») на 2 арк,

1643.Рахунок № 330 (ТОВ «Трібо Трейд») від 05.06.2019 на 1 арк.;

1644.Видаткова накладна № 362 від 11.06.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1645.Копія ТТН Р362 (ТОВ «Трібо Трейд») від 11.06.2019 на 1 аркуші;

1646.Рахунок № 65 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 05.06.2019 на 1 арк.;

1647.Видаткова накладна № 63 від 10.06.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

1648.ТТН 63 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 10.06.2019 на 2 арк;

1649.Рахунок № 286 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 10.06.2019 на 1 арк.;

1650.Видаткова накладна № 299 від 14.06.2019 (ТОВ «Об`єднання Хорс») на 1 арк.;

1651.Копія ТТН б/н (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 14.06.2019 на 1 арк.;

1652.сертифікат №2029 від 13.06.2019 на 1 арк,

1653.Рахунок № 131 (ФОП ОСОБА_5 ) від 04.06.2019 на 1 арк.;

1654.Видаткова накладна № 139 (ФОП ОСОБА_5 ) від 07. 06.2019 на 1 арк.;

1655.Копія ТТН№ б/н ((ФОП ОСОБА_5 ) від 07.06.2019 на 1 арк.;

1656.Паспорт якості (ФОП ОСОБА_5 ) 23066.01.01.1 на 1 арк.;

1657.Рахунок № 60 від 05.06.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1658.Видаткова накладна № 50 від 06.06.2018 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші ;

-ТТН № б/н від 06.06.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

1659.Рахунок № 0068 від 25.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1660.Накладна № 0074 від 26.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1661.ТТН 74 від 26.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1662.Рахунок № 0057 від 04.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1663.Накладна № 0060 від 07.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1664.ТТН 60 від 07.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 2 арк;

1665.паспорт якості 6210 від 07.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

1666.Рахунок № az049808 від 05.06.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1667.Накладна № 607/3 від 07.06.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1668.Копія ТТН б/н від 10.06. 2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 арк;

1669.Рахунок № 0093 від 13.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1670.Накладна № 0097 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

1671.ТТН № 97 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

1672.паспорт якості 8507 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

1673.Рахунок № az051 121від 28.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1674.Накладна № 829/3 від 29.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

1675.Копія ТТН б/н від 30.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 арк;

1676.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез» на 1 арк,

1677.Рахунок 422 від 28.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1678.Видаткова накладна № 433 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1679.ТТН № 154 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

1680.Сертифікат якості (ПП «Хімспектр») від 19.04.2019 на 4 арк,

1681.Рахунок ук-0002894 від 28.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1682.Видаткова накладна ук-0001649 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1683.Копія ТТН № 5-300819 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1684.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім») на 6 арк,

1685.Рахунок №518 (ТОВ «Трібо Трейд») від 28.08.2019 на 1 арк.;

1686.Видаткова накладна № 572 від 29.08.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1687.Копія ТТН № Р572 (ТОВ «Трібо Трейд») від 29.08.2019 на 1 аркуші;

1688.Видаткова накладна №586 від 29.08.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1689.ТТН№ Р586 (ТОВ «Трібо Трейд») від 29.08.2019 на 1 аркуші;

1690.Рахунок № 111 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 28.08.2019 на 1 арк.;

1691.Видаткова накладна № 107 від 28.08.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

1692.ТТН 107 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 28.08.2019 на 2 арк;

1693.Сертифікат якості 3-47-07-19 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 арк;

1694.Рахунок № 406 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 28.08.2019 на 1 арк.;

1695.Видаткова накладна № 420 від 29.08.2019 (ТОВ «Об`єднання Хорс») на 1 арк.;

1696.ТТН 004673 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 29.08.2019 на 2 арк.;

1697.Сертифікат якості №2829 від 29.08.2019 на 1 арк,

1698.сертифікат якості №2820 від 28.08.2019 на 1 арк,

1699.Видаткова накладна № 15 від 19.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1700.Рахунок № 12 від 15.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1701.Експрес накладна 10028319415 від 19.03.2018 на 1 аркуші;

1702.Видаткова накладна № 8 від 15.02.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1703.Рахунок № 3 від 14.02.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1704.Експрес накладна 10028307231 від 15.02.2018 на 1 аркуші;

1705.Копія ТТН б/н 19.02.2018 на 1 аркуші;

1706.Видаткова накладна № 1026 від 07.11.2018 (ТОВ ПРОСКО) на 1 аркуші;

1707.Рахунок № 492п від 31.10.2018 (ТОВ ПРОСКО) на 1 аркуші;

1708.Копія ТТН № б/н від 09.11.2018 (ТОВ ПРОСКО) на 2 аркушах;

1709.Видаткова накладна № 776 від 01.11.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1710.Рахунок № 765 від 30.10.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1711.ТТН № 0150 від 31.10.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1712.Видаткова накладна № 523 від 06.08.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1713.Рахунок № 518 від 06.08.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1714.ТТН № б/н від 09.08.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1715.Сертифікат якості (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1716.Видаткова накладна № 413 від 01.07.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1717.Рахунок № 402 від 23.06.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1718.ТТН № 0125 від 01.07.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1719.Видаткова накладна № 332 від 31.05.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1720.Рахунок № 320 від 31.05.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1721.ТТН № б/н від 04.06.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

1722.Експрес накладна 10030228475 від 01.06.2018 на 1 аркуші;

1723.Рахунок№ 193 від 07.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1724.Видаткова накладна № 235 від 17.09.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1725.Копія ТТН № б/н від 17.09.2019 ( ОСОБА_5 ) на 2 аркуші;

1726.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1727.Видаткова накладна № 197 від 23.04.2019 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1728.Рахунок № 188 від 22.04.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1729.Копія ТТН № 62 від 23.04.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1730.Сертифікат якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 3 шт. на 3-ти аркушах.;

1731.Видаткова накладна № 32 від 25.03.2019 (ТОВ Лисичанські гумові технічні вироби») на 1 аркуші;

1732.Рахунок № 29 від 07.03.2019р. (ТОВ Лисичанські гумові технічні вироби») на 1 аркуші;

1733.ТТН Р 62 від 25.03.2019р. (ТОВ Лисичанські гумові технічні вироби) на 1 аркуші;

1734.Видаткова накладна № 1020 від 24.05.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

1735.Рахунок № 1101 від 24.05.2019р. (ТОВ «Українська хімічна мережа» ) на 1 аркуші;

1736.Видаткова Накладна № 12 від 30.09.2019 ( ФОП ОСОБА_15 ) ) на 1 аркуші;

1737.Рахунок №11 від 26.09.2019( ФОП ОСОБА_15 ) ) на 1 аркуші;

1738.Копія ТТН б/н від 30.07.2019 ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші

1739.Видаткова Накладна № 9 від 02.09.2019 ( ФОП ОСОБА_15 )

1740.Рахунок №7 від 28.08.2019( ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші

1741.Копія ТТН 004678 від 30.08.2019 ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші

1742.Видаткова Накладна № 926/6 від 26.09.2019 ( ТОВ «АЗОВСІНТЕЗ»)

1743.Рахунок № АZ 051615 від 26.09.2019(ТОВ «АЗОВСІНТЕЗ») на 1 аркуші

1744.Копія ТТН б/н від 30.09.2019(ТОВ «АЗОВСІНТЕЗ») на 1 аркуші

1745.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсінтез»), 2 шт. на 2-ти аркушах.;

1746.Експрес- накладна № 20400144129238 ві 26.09.2019 на 1 аркуші

1747.Видаткова Накладна № УК-0001857від 27.09.2019 ( ТОВ «Укрколорхім») на 1 аркуші

1748.Рахунок № УК-0003181 від 25.09.2019(ТОВ «Укрколорхім») на 1 аркуші

1749.Копія ТТН б/н від 27.09.2019(ТОВ «Укрколорхім») на 1 аркуші

1750.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім», 2 шт. на 2-ти аркушах.;

1751.Рахунок № 2140 від 25.09.2019(ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші

1752.Видаткова Накладна № 1978 від 26.09.2019 ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші

1753.Копія ТТН Р1978 від 26.09.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші

1754.Видаткова Накладна № 649 від 26.09.2019 (ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

1755.Видаткова Накладна № 651 від 26.09.2019 (ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

1756.Рахунок № 582 від 26.09.2019( ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

1757.Копія ТТН Р649 від 26.09.2019 (ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

1758.Видаткова Накладна № 116 від 27.09.2019 (ТОВ « Овестік -Дніпро») на 1 аркуші

1759.Рахунок № 121 від 26.09.2019( ТОВ Овестік -Дніпро») на 1 аркуші

1760.Копія ТТН 116 від 27.09.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші

1761.Видаткова накладна № 107 від 02.11.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1762.Рахунок № 107 від 02.11.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1763.Експрес накладна 100 3076 5470 від 03.11.2018 на 1 аркуші;

1764.Копія ТТН № б/н 05.11.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1765.Видаткова накладна № 73 від 23.08.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1766.Рахунок № 73 від 22.08.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1767.Копія ТТН б/н 27.08.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1768.Видаткова накладна № 44 від 30.05.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1769.Рахунок № 36 від 25.05.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1770.Експрес накладна 100283109 64 від 31.05.2018 на 1 аркуші;

1771.Копія ТТН б/н 01.06.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1772.Видаткова накладна № 14 від 14.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1773.Рахунок № 10 від 13.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1774.Експрес накладна 100283193 84 від 15.03.2018 на 1 аркуші;

1775.Копія ТТН б/н 19.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1776.Видаткова накладна № 12 від 04.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1777.Рахунок № 159 від 01.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1778.Копія ТТН б/н 07.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

1779.Рахунок ук-0001436 від 25.03.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1780.Видаткова накладна ук-0000505 від 26.03.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1781.Копія ТТН № б/н від 29.03.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

1782.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім») на 2 арк,

1783.Рахунок 614 від 25.03.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

1784.Видаткова накладна № 571 від 26.03.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

1785.Паспорт 21 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

1786.Накладна 10032684395 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 2 арк;

1787.Копія ТТН б/н (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 29.03.2019 на 1 аркуші;

1788.Рахунок № 156 (ТОВ «Трібо Трейд») від 25.03.2019 на 1 арк.;

1789.Видаткова накладна № 177 від 27.03.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1790.Копія ТТН б/н (ТОВ «Трібо Трейд») від 01.04.2019 на 1 аркуші;

1791.Видаткова накладна № 158 від 04.03.2019 (ТОВ «Проско») на 1 аркуші;

1792.Сертифікат 96 від 04.03.2019 2019 (ТОВ «Проско») на 1 аркуші;

1793.ТТН 101 (ТОВ «Проско») від 04.03.2019 на 1 аркуші;

1794.Рахунок № 62 (ФОП ОСОБА_5 ) від 20.03.2019 на 1 арк.;

1795.Накладна № 67 (ФОП ОСОБА_5 ) від 26.03.2019 на 1 арк.;

1796.Копія ТТН б/н від 26.03.2019 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1797.Паспорт якості 70379 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1798.Рахунок № 56 (ФОП ОСОБА_5 ) від 11.03.2019 на 1 арк.;

1799.Накладна № 62 (ФОП ОСОБА_5 ) від 20.03.2019 на 1 арк.;

1800.Копія ТТН б/н від 20.03.2019 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1801.Накладна № 42 (ФОП ОСОБА_5 ) від 01.03.2019 на 1 арк.;

1802.Копія ТТН б/н від 01.03.2019 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1803.Рахунок № 62 (ФОП ОСОБА_5 ) від 26.03.2019 на 1 арк.;

1804.Накладна № 67 (ФОП ОСОБА_5 ) від 26.03.2019 на 1 арк.;

1805.Копія ТТН б/н від 26.03.2019 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1806.Паспорт якості 70379 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

1807.Довідка про норми витрат компонентів в кг на 1 т вих №928 від 12.11.2019 на 1-му арк.;

1808.Видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, специфікації за липень місяць 2018 року на 18-ти арк.;

1809.Накладні, паспорти (показники на гумову суміш),товарно-транспортні накладні на 22-х арк.;

1810.Видаткові накладні паспорти (показники на гумову суміш), товарно-транспортні накладні на 12-ти арк.;

1811.Видаткові накладні, сертифікати якості, товарно-транспортні накладні, відомості про монтаж за вересень місяць 2018 року на 15-ти арк.;

1812.Видаткові накладні, товарно-транспортні накладні паспорти (показники на гумову суміш) за червень місяць 2019 року на 22-х арк.;

1813.Видаткові накладні за листопад 2018 року на 16-ти арк.;

1814.Видаткові накладні №»309,308 від 02.11.2018 на 2х арк.;

1815.Копія товарно-транспортних накладних №309 від 02.11.2018 на 1му арк.;

1816.Паспорт №№522,523на 1-му арк.;

1817.Видаткові накладні №№317 від 09.11.2018 на 1му арк.;

1818.Копія товарно-транспортної накладної №Р317 від 09.11.2018 на 1му арк.;

1819.Паспорт №№527, 528,532, 533, 529,530, 534, 535, 524, 525, 522, 526, 523;

1820.Видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, паспорти, за листопад місяць 2018 року, на 38ми арк.;

1821.Рахунки на оплату, акти надання послуг за липень місяць 2019 року на 26-ти арк.;

1822.Рахунки на оплату, акти надання послуг за червень місяць 2019 року на 18-ти арк.;

1823.Рахунки на оплату, акти надання послуг за лютий місяць 2019 року на 22-х арк.;

1824.Рахунки на оплату, акти надання послуг за січень місяць 2019 року на 22-х арк.;

1825.Видаткові накладні, паспорти, товарно-транспортні накладні, відомості про вантаж за жовтень 2018 року, на 56-ти арк.;

1826.Видаткові накладні, паспорти, специфікації за жовтень місяць 2018 року на 18-ти арк.;

1827.Рахунки на оплату №№1025, 627, 536,418,203, 26, 29,102, 511 з додатками;

1828.Рахунки на оплату №№ 48, 78,142, 103 з додатками;

1829.Рахунки на оплату, акти надання послуг за липень місяць 2018 року на 36-ти арк.;

1830.Рахунки на оплату, акти надання послуг за серпень місяць 2018 року на 18-ти арк.;

1831.Рахунки на оплату, акти надання послуг за вересень місяць 2018 року на 8-ми арк.;

1832.Рахунки на оплату, акти надання послуг за жовтень місяць 2018 року на 36-ти арк.;

1833.«Приход Регенерата за сентябрь 2019» на 11-ти арк.;

1834.Видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, паспорти ТОВ «Регенерат» за вересень місяць 2019 року на 29-ти арк.;

1835.Видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, прибуткові ордери, паспорти за липень місяць 2019 року на 38-ми арк.;

1836.Рахунок № AZ 044767 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) від 26.09.2018 на 1 арк.;

1837.Видаткова накладна № 927/2 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1838.Сертифікат Аналізу Квітень 2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1839.Копія експрес-накладної № 20400102796444 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1840.Рахунок № AZ044766 від 26.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1841.Видаткова накладна № 927/3 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші ;

1842.- Сертифікат якості (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1843.Експрес-накладна № 20400102807949 від 27.09.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші ;

1844.Копія ТТН № б/н від 01.10.2018 (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ) на 1 аркуші;

1845.Копія Рахунку № 211 від 22.08.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1846.Видаткова накладна № 244 від 12.09.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1847.Копія ТТН № б/н від 12.09.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1848.Рахунок № 624 від 14.09.2018 (ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1849.Видаткова накладна № 721 від 06.09.2018 (ТОВ « ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1850.ТТН № б/н від 07.09.2018 (ТОВ « ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1851.Рахунок № 677 від 20.09.2018 (ТОВ « ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1852.Видаткова накладна № 779 від 25.09.2018 (ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1853.Копія Експрес-накладної № 100 1831 5796 від 25.09.2018

1854.Сертифікати якості № 3004 , № 3003 від 21.09.2018 (ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») 2 шт. на 2-х аркушах;

1855.Копія ТТН № б/н від 27.09.2018 на 1 аркуші;

1856.Рахунок № 166 від 27.09.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1857.Видаткова накладна № 163 від 28.09.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1858.Копія ТТН № 163 від 28.09.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1859.Рахунок № 657 від 20.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1860.Видаткова накладна № 665 від 21.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1861.Копія ТТН № б/н від 25.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1862.Копія Експрес-накладної № 100 3086 5804 від 22.09.2018 (ТОВ «ПЕРША РЕСУРСНА КОМПАНІЯ») на 1 аркуші;

1863.Копії Сертифікатів якості (4 шт.) на 4-х аркушах;

1864.Рахунок № 1637 від 20.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1865.Видаткова накладна № 1493 від 21.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1866.Копія Експрес-накладної № 100 3000 7154 від 24.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1867.Копія ТТН № б/н від 25.09.2018 2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1868.Рахунок № 1689 від 26.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1869.Видаткова накладна № 1548 від 27.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1870.ТТН № Р1548 від 28.09.2018 (ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІЧНА МЕРЕЖА») на 1 аркуші;

1871.Рахунок № УК-0002037 від 20.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші;

1872.Видаткова накладна № УК-0001718 від 21.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші;

1873.Копія Експрес-накладної № 100 3122 8701 від 21.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші;

1874.Копія ТТН № б/н від 25.09.2018 на 1 аркуші ;

1875.Копія Рахунку № УК-0002084 від 26.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші ;

1876.Копія Видаткової накладної № УК-0001758 від 27.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 аркуші ;

1877.Копія Експрес-накладної 100 3122 8713 від 27.09.2018 (ТОВ «УКРКОЛОРХІМ») на 1 арк.;

1878.ТТН б/н від 01.10.2018 року 2 шт. на 2-х аркушах;

1879.Видаткова накладна № 398 від 27.10.2018 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1880.Рахунок № 407 від 26.09.2018р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1881.ТТН № 164 від 27.09.2018р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

1882.Копії Сертифікатів якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 5 шт. на 5-ти аркушах.;

1883.Накладна № 181 від 31.10.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1884.Рахунок № 185 від 30.10.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1885.Копія ТТН № б/н від 31.10.2018 (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1886.Видаткова накладна № 802 від02.10.2018 (ТОВ ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1887.Рахунок № 692 від 26.09.2018 р. (ТОВ ТОВ «ОБ`ЄДНАННЯ «ХОРС») на 1 аркуші;

1888.Копія ТТН № б/н від 02.10.2018 р. на 1 аркуші;

1889.Накладна № 280 від 09.10.2018 р. ( ОСОБА_5 )на 1 аркуші ;

1890.Рахунок № 255 від 26.09.2018 ( ОСОБА_5 )на 1 аркуші ;

1891.Копія паспорту якості ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1892.Копія ТТН № від 10.10.2018р. на 1 аркуші ;

1893.Накладна № 96 від 18.04.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1894.Рахунок № 93 від 16.04.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1895.Копія Паспорту якості № 70379 від 05.12.2017 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1896.ТТН № від 03.04.2018р. на 1 аркуші ;

1897.ТТН № від 33.04.2018р. на 1 аркуші ;

1898.Рахунок № 58 від 13.03.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1899.Накладна № 60 від 16.03.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1900.Копія Паспорту якості № 70379 від 05.12.17 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1901.Копія ТТН № від 16.03.2018р. на 1 аркуші ;

1902.Рахунок № 45 від 14.02.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1903.Накладна № 48 від 21.02.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1904.Копія Паспорту якості № 70379 від 05.12.2017 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1905.Копія ТТН № від 16.03.2018р. на 1 аркуші ;

1906.Рахунок № 27 від 29.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1907.Накладна № 21 від 29.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1908.Копія Паспорту якості ( ОСОБА_5 ) № 70379 від 05.12.2017 на 1 аркуші ;

1909.Копія ТТН № б/н від 31.01.2018р. на 1 аркуші ;

1910.Рахунок № 13 від 11.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1911.Накладна № 11 від 19.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1912.Копія Паспорту якості ( ОСОБА_5 ) № 70379 від 05.12.2017 на 1 аркуші ;

1913.Копія ТТН № б/н від 19.01.2018р. на 1 аркуші ;

1914.Рахунок № 344 від 22.12.2017 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1915.Накладна № 7 від 05.01.2018 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші ;

1916.Копія Паспорту якості ( ОСОБА_5 ) № 70379 від 05.12.2017 на 1 аркуші ;

1917.Копія ТТН № б/н від 05.01.2018р. на 1 аркуші ;

1918.

1919.Накладна № 196 від 27.11.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1920.Рахунок № 194 від 23.11.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1921.ТТН № 196 від 27.11.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1922.Накладна № 132 від 09.08.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1923.Рахунок № 130 від 06.08.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1924.Копія ТТН № МГ-10 від 09.08.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1925.Рахунок № 9 від 29.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1926.Накладна № 10 від 29.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1927.Копія експрес-накладної № 59000313863893 від 29.01.2018 року (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1928.Копія ТТН № від 31.01.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1929.Рахунок № 1 від 11.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1930.Накладна № 4 від 22.01.2018р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1931.ТТН № МГ-9 від 22.01.2018 р. (ТОВ «ОВЕСТІК-ДНІПРО») на 1 аркуші;

1932.рахунок № 362 від 30.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд» на 1 аркуші;

1933.видаткова накладна № 393 від 31.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1934.ТТН № Р393 від 31.10.2018р. (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1935.рахунок № 368 від 31.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуш;

1936.видаткова накладна № 401 від 31.10.2018р (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

1937.ТТН № Р401 від 31.10.2018р. на 1 аркуші;

1938.рахунок № 87/3 від 27.09.2018р (ТОВ «Укрбудметалл») на 1 аркуші,

1939.видаткова накладна № 95 від 05.09.2018р. (ТОВ «Укрбудметалл») на 1 аркуші,

1940.експрес-накладна 10018292516 від 06.10.2018р. (ТОВ «Укрбудметалл») на 1 аркуші;

1941.ТТН б/н від 05.10.2018р. на 1 аркуші;

1942.Рахунок № 467 від 30.10.2018р (ПП «Хімспектр») на 1 аркуші;

1943.видаткова накладна № 459 від 31.10.2018р. (ПП «Хімспектр») на 1 аркуші;

1944.сертифікат (ПП «Хімспектр») на 4-х аркушах;

1945.ТТН-№ 185 від 31.10.2018р. на 1 аркуші;

1946.Накладна № 324 від 12.11.2018р ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1947.рахунок№ 293 від 1.11.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1948.ТТН б/н від 12.11.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1949.паспорт якості від 05.12.2017р ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1950.Накладна № 221 від 28.08.2018рє ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1951.рахунок № 211 від 22.08.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1952.ТТН б/н від 28.08.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1953.паспорт якості від 05.12.2017р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1954.Накладна № 197 від 30.07.2018. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1955.рахунок № 185 від 18.07.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1956.паспорт якості ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1957.ТТН №б/н від 31.07.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1958.Накладна № 170 від 02.07.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1959.рахунок № 163 від 23.06.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1960.ТТН № б/н від 06.07.2018 р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1961.паспорт якості від 05.12.2017р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1962.Накладна № 131 від 31.05.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1963.рахунок № 135 від 25.05.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1964.ТТН № б/н від 01.06.2019р. на 1 аркуші;

1965.паспорт якості від 05.12.2017р ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1966.Накладна № 74 від 02.04.2018р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1967.рахунок № 66 від 26.03.2018р.( ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

1968.ТТН № б/н від 03.04.2019р. на 1 аркуші;

1969.паспорт якості від 05.12.2017р. ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші

1970.Рахунок № 588 від 22.08.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1971.видаткова накладна № 681 від 23.08.2019р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1972.ТТН № б/н від 23.08.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 2-х аркушах;

1973.Рахунок № 513 від 18.07.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1974.видаткова накладна № 602 від 23.07.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1975.ТТН №б/н від 25.07.2018р (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1976.Рахунок № 443 від 23.06.2018р (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1977.видаткова накладна № 514 від 25.06.2018. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1978.ТТН № б/н від 25.06.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1979.Рахунок № Хор-000229 від 18.04.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1980.видаткова накладна № Хор-000257 від 18.04.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші,

1981.ТТН № б/н від 18.04.2018р (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуш.

1982.Рахунок № Хор-000145 від 26.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші,

1983.видаткова накладна № Хор-000168 від 29.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1984.ТТН № б/н від 29.04.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;.

1985.Рахунок № Хор-000116 від 15.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1986.видаткова накладна № Хор-000122 від 19.03.2018р. (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1987.експрес-накладна №10029497865 від 17.03.2018 (ТОВ «Об`єднання хорс») на 1 аркуші;

1988.рахунок AZ043990 21.08.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1989.Видаткова 822/6 22.08.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1990.Копія ТТН б/н 27.08.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1991.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1992.Експрес накладна 20 4000 9887 8803 22.08.2018 на 1 арк.;

1993.рахунок AZ04342218.07.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1994.Видаткова 719/419.07.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1995.Копія ТТН б/н 23.07.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1996.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

1997.Експрес накладна 20 4000 9518 8038 19.07.2018 на 1 арк.;

1998.рахунок AZ04073701.03.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

1999.Видаткова 301/301.03.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

2000.Копія ТТН б/н 07.03.2018 (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 аркуші;

2001.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез»)на 1 арк.;

2002.Експрес накладна 59000321850795 05.03.2018 на 1 арк.;

2003.Рах. 0140 від 16.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2004.Видаткова накладна 0149 від 16.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2005.ТТН 149 від 16.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2006.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

2007.рах 0128 від 04.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

2008.Видаткова накладна 0137 від 05.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2009.ТТН № 136 від 05.07.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2010.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

2011.Рах. № 0220 від 12.11.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2012.Видаткова накладна № 0234 від 13.11.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2013.ТТН № 234 від 13.11.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2014.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

2015.Рах. № 0119 від 22.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2016.Видаткова накладна № 0125 від 25.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2017.ТТН № 125 від 25.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2018.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2019.Рах . № 0112 від 04.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2020.Видаткова накладна № 0120 від 14.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2021.ТТН № 120 від 14.06.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2022.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2023.Рах. № 0098 від 25.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2024.Видаткова накладна № 0101 від 30.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2025.ТТН № 101 від 30.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2026.Паспорт якості(ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2027.Рах. № 0088 від 14.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2028.Видаткова накладна № 0093 від 14.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2029.ТТН № 93 від 14.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2030.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2031.Рах. № 0081 від 08.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2032.Видаткова накладна № 0085 від 10.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2033.ТТН № 85 від 10.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2034.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2035.Рах. № 0077 від 02.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2036.Видаткова накладна № 0081 від 02.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2037.ТТН № 81 від 02.05.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2038.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2039.Рах . № 94 від 16.04.2018 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

2040.Видаткова накладна 104 від 26.04.2018 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

2041.ТТН № 81 від 02.05.2018 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

2042.Паспорт якості (ФОП ОСОБА_5 ) 1 арк.;

2043.Рах. № 0063 від 16.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2044.Видаткова накладна 0070 від 18.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2045.ТТН 70 від 18.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2046.Паспорт якості 1 арк.

2047.Рах. № 0075 від 25.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

2048.Видаткова накладна 0077 від 26.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2049.ТТН № 77 від 26.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2050.Паспорт якості 1 арк.

2051.Рах. № 0044 від 26.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

2052.Видаткова накладна № 0052 від 02.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2053.ТТН № 52 від 02.04.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2054.Паспорт якості на 1 арк.

2055.Рах. № 0038 від 14.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.,

2056.Вдаткова накладна № 0044 від 20.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2057.ТТН № 44 від 20.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2058.Паспорт якості 1 арк

2059.Рах. № 0033 від 12.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

2060.Видаткова накладна № 0035 від 12.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2061.ТТН № 35 від 12.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2062.Паспорт якості 1 арк.

2063.Рах. № 0029 від 01.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк,

2064.Видаткова накладна № 0033 від 02.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2065.ТТН № 33 від 02.03.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк

2066.Паспорт якості 1 арк.

2067.Рах. № 0018 від 14.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2068.Видаткова накладна № 0019 від 15.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2069.ТТН № 19 від 15.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2070.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») 1 арк.;

2071.Рах. № 0014 від 05.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2072.Видаткова накладна 0016 від 05.02.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2073.ТТН № 16 від 05.02.2018(ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2074.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2075.Рах. № 0239 від 12.12.2017 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2076.Видаткова накладна № 0001 від 09.01.2018 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2077.ТТН № 1 від 09.01.2018 на 1 арк.;

2078.Паспорт якості (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк.;

2079.Рах. № тд-1104142 від 26.12.2017 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.,

2080.Видаткова накладна № тд-0000056 від 10.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

2081.ТТН № 2-100118 від 10.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

2082.Рах № тд-2000108 від 12.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

2083.Видаткова накладна № тд-0000227 від 23.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

2084.Копія ТТН № б/н від 19.01.2018 (ТОВ «Торговий дім Енергостройінвест») на 1 арк.;

2085.Рах. № 112 від 26.01.2018 (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк.;

2086.Видаткова накладна № 87 від 29.01.2018 (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк.;

2087.Сертифікат якості (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк.;

2088.Експрес накладна № 10026349791 (ТОВ «Єврохім груп») на 1 арк. ;

2089.Копія ТТН № б/н від 31.01.2018 (ТОВ «Єврохім груп»)на 1 арк.;

2090.Рахунок№ 193 від 07.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2091.Видаткова накладна № 215 від 27.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2092.Копія ТТН № б/н від 27.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2093.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2094.Рахунок № 193 від 07.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2095.Видаткова накладна № 201 від 08.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2096.Копія ТТН № б/н від 08.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 2 аркуші;

2097.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2098.Видаткова накладна № 174 від 16.07.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2099.Рахунок № 169 від 15.07.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2100.Копія ТТН № б/н від 16.07.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2101.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2102.Видаткова Накладна № 0079 від 09.07.2019( ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2103.Рахунок № 0075 від 08.07.2019( ТОВ» Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2104.ТТН № 79 від 09.07.2019( ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2105.Видаткова Накладна № 8 від 30.07.2019 ( ФОП ОСОБА_15 )

2106.Рахунок № 5 від 19.07.2019( ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші;

2107.Копія ТТН 004600 від 29.07.2019 (ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші;

2108.Видаткова накладна № 382 від 24.07.2019 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2109.Рахунок № 360 від 22.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2110.ТТН № 138 від 24.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2111.Сертифікат якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 3 шт. на 3-ти аркушах.;

2112.Видаткова накладна № 338 від 03.07.2019 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2113.Рахунок № 318 від 26.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2114.ТТН № 126 від 03.07.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2115.Сертифікат якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 5 шт. на 5-ти аркушах.;

2116.Рахунок № 229 від 21.08.2018 р. (ТОВ «ТРІБО-ТРЕЙД») на 1 аркуші;

2117.Видаткова накладна № 229 від 22.08.2018 (ТОВ «ТРІБО-ТРЕЙД») на 1 аркуші;

2118.ТТН № Р229 від 22.08.2018 р. (ТОВ «ТРІБО-ТРЕЙД») на 1 аркуші;

2119.Паспорт якості № 7402 від 23.07.2018р. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2120.Рахунок № 0142 від 20.07.2018 р. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2121.Накладна № 0151 від 23.07.2018р.. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2122.ТТН № 151 від 23.07.2018р. (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2123.Рахунок № 57 від 15.02.2018 р. (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

2124.Накладна № 72 від 19.03.2018 року (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

2125.ТТН № 003536 від 21.03.2018 року (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

2126.Паспорт від 13.10.2017 р. (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

2127.Експрес-накладна № 59 9980 6035 7513 від 20.03.2018р. (ТОВ «АДГЕЗИВГРУПП») на 1 аркуші;

2128.Накладна № 1101/10 від 01.11.2018р. ( ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

2129.Рахунок № AZ045432 від 31.10.2018р. ( ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

2130.Копія ТТН від 05.11.2018р. ( ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

2131.Сертифікат якості . (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

2132.Експрес-накладна № 20 4001 0696 2915 від 01.11.2018р. (ТОВ «АЗОВСИНТЕЗ») на 1 аркуші;

2133.Рахунок № 851 (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 19.04.2019 на 1 арк.;

2134.Видаткова накладна № 822 від 24.04.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

2135.Копія ТТН Р822 (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 24.04.2019 на 1 аркуші;

2136.Рахунок № 218 (ТОВ «Трібо Трейд») від 22.04.2019 на 1 арк.;

2137.Видаткова накладна № 233 від 23.04.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

2138.Копія ТТН Р233 (ТОВ «Трібо Трейд») від 23.04.2019 на 1 аркуші;

2139.Рахунок № 42 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 19.04.2019 на 1 арк.;

2140.Видаткова накладна № 44 від 24.04.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

2141.ТТН 44 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 24.04.2019 на 1 аркуші;

2142.Рахунок № 40 від 03.04.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

2143.Видаткова накладна № 36 від 10.04.2018 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші ;

2144.- ТТН36 від 10.04.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

2145.Рахунок 236 від 05.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2146.Видаткова накладна № 299 від 11.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2147.Копія ТТН № 108 від 11.06.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2148.Сертифікат якості (ПП «Хімспектр») на 2 арк,

2149.Рахунок № 330 (ТОВ «Трібо Трейд») від 05.06.2019 на 1 арк.;

2150.Видаткова накладна № 362 від 11.06.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

2151.Копія ТТН Р362 (ТОВ «Трібо Трейд») від 11.06.2019 на 1 аркуші;

2152.Рахунок № 65 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 05.06.2019 на 1 арк.;

2153.Видаткова накладна № 63 від 10.06.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

2154.ТТН 63 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 10.06.2019 на 2 арк;

2155.Рахунок № 286 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 10.06.2019 на 1 арк.;

2156.Видаткова накладна № 299 від 14.06.2019 (ТОВ «Об`єднання Хорс») на 1 арк.;

2157.Копія ТТН б/н (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 14.06.2019 на 1 арк.;

2158.сертифікат №2029 від 13.06.2019 на 1 арк,

2159.Рахунок № 131 (ФОП ОСОБА_5 ) від 04.06.2019 на 1 арк.;

2160.Видаткова накладна № 139 (ФОП ОСОБА_5 ) від 07. 06.2019 на 1 арк.;

2161.Копія ТТН б/н ((ФОП ОСОБА_5 ) від 07.06.2019 на 1 арк.;

2162.Паспорт якості (ФОП ОСОБА_5 ) 23066.01.01.1 на 1 арк.;

2163.

2164.Рахунок № 60 від 05.06.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

2165.Видаткова накладна № 50 від 06.06.2018 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші ;

2166.- ТТН б/н від 06.06.2019 (ТОВ «Лисичанські ГТВ») на 1 аркуші;

2167.Рахунок № 0068 від 25.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2168.Накладна № 0074 від 26.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2169.ТТН 74 від 26.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2170.Рахунок № 0057 від 04.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2171.Накладна № 0060 від 07.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2172.ТТН 60 від 07.06. 2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 2 арк;

2173.паспорт якості 6210 від 07.06.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

2174.Рахунок № az049808 від 05.06.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

2175.Накладна № 607/3 від 07.06.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

2176.Копія ТТН б/н від 10.06. 2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 арк;

2177.Рахунок № 0093 від 13.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2178.Накладна № 0097 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 аркуші;

2179.ТТН 97 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

2180.паспорт якості 8507 від 14.08.2019 (ТОВ «Вовчоярівський кар`єр») на 1 арк;

2181.Рахунок № az051 121від 28.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

2182.Накладна № 829/3 від 29.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

2183.Копія ТТН б/н від 30.08.2019 (ТОВ «Азовсинтез») на 1 аркуші;

2184.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсинтез») на 1 арк,

2185.Рахунок 422 від 28.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 аркуші,

2186.Видаткова накладна № 433 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2187.ТТН № 154 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2188.Сертифікат якості (ПП «Хімспектр») від 19.04.2019 на 4 арк,

2189.Рахунок № ук-0002894 від 28.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2190.Видаткова накладна № ук-0001649 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2191.Копія ТТН № 5-300819 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2192.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім») на 6-ти аркушах;

2193.Рахунок №518 (ТОВ «Трібо Трейд») від 28.08.2019 на 1 аркушах;

2194.Видаткова накладна № 572 від 29.08.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

2195.Копія ТТН № Р572 (ТОВ «Трібо Трейд») від 29.08.2019 на 1 аркуші;

2196.Рахунок 422 від 28.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2197.Видаткова накладна № 433 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2198.ТТН № 154 від 29.08.2019 (ПП «Хімспектр») на 1 арк,

2199.Сертифікат якості (ПП «Хімспектр») від 19.04.2019 на 4 арк,

2200.Рахунок ук-0002894 від 28.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2201.Видаткова накладна ук-0001649 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2202.Копія ТТН № 5-300819 від 30.08.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2203.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім») на 6 арк,

2204.Рахунок № 111 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 28.08.2019 на 1 арк.;

2205.Видаткова накладна № 107 від 28.08.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші;

2206.ТТН 107 (ТОВ «Овестік-Дніпро») від 28.08.2019 на 2 арк;

2207.Сертифікат якості 3-47-07-19 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 арк;

2208.

2209.Рахунок № 406 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 28.08.2019 на 1 арк.;

2210.Видаткова накладна № 420 від 29.08.2019 (ТОВ «Об`єднання Хорс») на 1 арк.;

2211.ТТН 004673 (ТОВ «Об`єднання Хорс») від 29.08.2019 на 2 арк.;

2212.Сертифікат якості №2829 від 29.08.2019 на 1 арк,

2213.сертифікат якості №2820 від 28.08.2019 на 1 арк,

2214.Видаткова накладна № 15 від 19.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2215.Рахунок № 12 від 15.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2216.Експрес накладна 10028319415 від 19.03.2018 на 1 аркуші;

2217.Видаткова накладна № 8 від 15.02.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2218.Рахунок № 3 від 14.02.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2219.Експрес накладна 10028307231 від 15.02.2018 на 1 аркуші;

2220.Копія ТТН б/н 19.02.2018 на 1 аркуші;

2221.Видаткова накладна № 1026 від 07.11.2018 (ТОВ ПРОСКО) на 1 аркуші;

2222.Рахунок № 492п від 31.10.2018 (ТОВ ПРОСКО) на 1 аркуші;

2223.Копія ТТН № б/н від 09.11.2018 (ТОВ ПРОСКО) на 2 аркушах;

2224.Видаткова накладна № 776 від 01.11.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2225.Рахунок № 765 від 30.10.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2226.ТТН № 0150 від 31.10.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2227.Видаткова накладна № 523 від 06.08.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2228.Рахунок № 518 від 06.08.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2229.ТТН № б/н від 09.08.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2230.Сертифікат якості (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2231.Видаткова накладна № 413 від 01.07.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2232.Рахунок № 402 від 23.06.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2233.ТТН № 0125 від 01.07.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2234.Видаткова накладна № 332 від 31.05.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2235.Рахунок № 320 від 31.05.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2236.ТТН № б/н від 04.06.2018 (Перша ресурсна компанія) на 1 аркуші;

2237.Експрес накладна 10030228475 від 01.06.2018 на 1 аркуші;

2238.Рахунок№ 193 від 07.08.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2239.Видаткова накладна № 235 від 17.09.2019 ( ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2240.Копія ТТН № б/н від 17.09.2019 ( ОСОБА_5 ) на 2 аркуші;

2241.Паспорт якості № 23066.01.01.1 від червня 2019р ОСОБА_5 ) на 1 аркуші;

2242.Видаткова накладна № 197 від 23.04.2019 (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2243.Рахунок № 188 від 22.04.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2244.Копія ТТН № 62 від 23.04.2019р. (ПП «ХІМСПЕКТР») на 1 аркуші;

2245.Сертифікат якості (ПП «ХІМСПЕКТР»), 3 шт. на 3-ти аркушах.;

2246.Видаткова накладна № 32 від 25.03.2019 (ТОВ Лисичанські гумові технічні вироби») на 1 аркуші;

2247.Рахунок № 29 від 07.03.2019р. (ТОВ Лисичанські гумові технічні вироби») на 1 аркуші;

2248.ТТН Р 62 від 25.03.2019р. (ТОВ Лисичанські гумові технічні вироби) на 1 аркуші;

2249.Видаткова накладна № 1020 від 24.05.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

2250.Рахунок № 1101 від 24.05.2019р. (ТОВ «Українська хімічна мережа» ) на 1 аркуші;

2251.Видаткова Накладна № 12 від 30.09.2019 ( ФОП ОСОБА_15 ) ) на 1 аркуші;

2252.Рахунок №11 від 26.09.2019( ФОП ОСОБА_15 ) ) на 1 аркуші;

2253.Копія ТТН б/н від 30.07.2019 ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші

2254.Видаткова Накладна № 9 від 02.09.2019 ( ФОП ОСОБА_15 )

2255.Рахунок №7 від 28.08.2019( ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші

2256.Копія ТТН 004678 від 30.08.2019 ФОП ОСОБА_15 ) на 1 аркуші

2257.Видаткова Накладна № 926/6 від 26.09.2019 ( ТОВ «АЗОВСІНТЕЗ»)

2258.Рахунок № АZ 051615 від 26.09.2019(ТОВ «АЗОВСІНТЕЗ») на 1 аркуші

2259.Копія ТТН б/н від 30.09.2019(ТОВ «АЗОВСІНТЕЗ») на 1 аркуші

2260.Сертифікат якості (ТОВ «Азовсінтез»), 2 шт. на 2-ти аркушах.;

2261.Експрес- накладна № 20400144129238 ві 26.09.2019 на 1 аркуші

2262.Видаткова Накладна № УК-0001857від 27.09.2019 ( ТОВ «Укрколорхім») на 1 аркуші

2263.Рахунок № УК-0003181 від 25.09.2019(ТОВ «Укрколорхім») на 1 аркуші

2264.Копія ТТН б/н від 27.09.2019(ТОВ «Укрколорхім») на 1 аркуші

2265.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім», 2 шт. на 2-ти аркушах.;

2266.Рахунок № 2140 від 25.09.2019(ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші

2267.Видаткова Накладна № 1978 від 26.09.2019 ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші

2268.Копія ТТН Р1978 від 26.09.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші

2269.Видаткова Накладна № 649 від 26.09.2019 (ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

2270.Видаткова Накладна № 651 від 26.09.2019 (ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

2271.Рахунок № 582 від 26.09.2019( ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

2272.Копія ТТН Р649 від 26.09.2019 (ТОВ «ТРІБО ТРЕЙД») на 1 аркуші

2273.Видаткова Накладна № 116 від 27.09.2019 (ТОВ « Овестік -Дніпро») на 1 аркуші

2274.Рахунок № 121 від 26.09.2019( ТОВ Овестік -Дніпро») на 1 аркуші

2275.Копія ТТН 116 від 27.09.2019 (ТОВ «Овестік-Дніпро») на 1 аркуші

2276.Видаткова накладна № 107 від 02.11.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2277.Рахунок № 107 від 02.11.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2278.Експрес накладна 100 3076 5470 від 03.11.2018 на 1 аркуші;

2279.Копія ТТН № б/н 05.11.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2280.Видаткова накладна № 73 від 23.08.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2281.Рахунок № 73 від 22.08.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2282.Копія ТТН б/н 27.08.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2283.Видаткова накладна № 44 від 30.05.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2284.Рахунок № 36 від 25.05.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2285.Експрес накладна 100283109 64 від 31.05.2018 на 1 аркуші;

2286.Копія ТТН б/н 01.06.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2287.Видаткова накладна № 14 від 14.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2288.Рахунок № 10 від 13.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2289.Експрес накладна 100283193 84 від 15.03.2018 на 1 аркуші;

2290.Копія ТТН б/н 19.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2291.Видаткова накладна № 12 від 04.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2292.Рахунок № 159 від 01.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2293.Копія ТТН б/н 07.03.2018 (Укрбудметал) на 1 аркуші;

2294.Рахунок ук-0001436 від 25.03.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2295.Видаткова накладна ук-0000505 від 26.03.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2296.Копія ТТН № б/н від 29.03.2019 (ТОВ «Укрколорхім») на 1 арк,

2297.Сертифікат якості (ТОВ «Укрколорхім») на 2 арк,

2298.Рахунок 614 від 25.03.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

2299.Видаткова накладна № 571 від 26.03.2019 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

2300.Паспорт 21 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 1 аркуші;

2301.Накладна 10032684395 (ТОВ «Українська хімічна мережа») на 2 арк;

2302.Копія ТТН б/н (ТОВ «Українська хімічна мережа») від 29.03.2019 на 1 аркуші;

2303.Рахунок № 156 (ТОВ «Трібо Трейд») від 25.03.2019 на 1 арк.;

2304.Видаткова накладна № 177 від 27.03.2019 (ТОВ «Трібо Трейд») на 1 аркуші;

2305.Копія ТТН б/н (ТОВ «Трібо Трейд») від 01.04.2019 на 1 аркуші;

2306.Видаткова накладна № 158 від 04.03.2019 (ТОВ «Проско») на 1 аркуші;

2307.Сертифікат 96 від 04.03.2019 2019 (ТОВ «Проско») на 1 аркуші;

2308.ТТН 101 (ТОВ «Проско») від 04.03.2019 на 1 аркуші;

2309.Рахунок № 62 (ФОП ОСОБА_5 ) від 20.03.2019 на 1 арк.;

2310.Накладна № 67 (ФОП ОСОБА_5 ) від 26.03.2019 на 1 арк.;

2311.Копія ТТН б/н від 26.03.2019 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

2312.Паспорт якості 70379 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

2313.Рахунок № 56 (ФОП ОСОБА_5 ) від 11.03.2019 на 1 арк.;

2314.Накладна № 62 (ФОП ОСОБА_5 ) від 20.03.2019 на 1 арк.;

2315.Копія ТТН б/н від 20.03.2019 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.;

2316.Накладна № 42 (ФОП ОСОБА_5 ) від 01.03.2019 на 1 арк.;

2317.Копія ТТН б/н від 01.03.2019 (ФОП ОСОБА_5 ) на 1 арк.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення20.11.2019
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу85892510
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —752/7004/19

Ухвала від 07.10.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 09.08.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

Вирок від 07.07.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мазур Ю. Ю.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 08.11.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Постанова від 27.12.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н. П.

Постанова від 30.12.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н. П.

Ухвала від 20.11.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 20.11.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 20.11.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні