Ухвала
від 02.12.2019 по справі 155/76/17
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пр.№ 2/155/245/19

Справа № 155/76/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 грудня 2019 року Горохівський районний суд

Волинської області

в складі: головуючого - судді Адамчук Г.М.

при секретарі судового засідання Ревуцької М.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі засідань Горохівського районного суду в м.Горохів Волинської області справу за позовом ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до Фермерського господарства КОМ.ФОР , Горохівської районної державної адміністрації Волинської області про визнання правочину недійсним, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Сільськогосподарський виробничий кооператив Журавники ,-

В С Т А Н О В И В:

Представник позивачів ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 звернувся до суду з позовною заявою до відповідачів Фермерського господарства КОМ.ФОР , Горохівської районної державної адміністрації Волинської області про визнання правочину недійсним, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Сільськогосподарський виробничий кооператив Журавники про визнання правочину недійсним.

Представник позивачів ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явився, однак скерував до суду заяву про відмову від позову у зв`язку з його мирним врегулюванням.

Представники відповідача Фермерського господарства КОМ.ФОР , Горохівської районної державної адміністрації Волинської області в підготовче судове засідання не з`явилися, хоча повідомлявся про час та місце його проведення. Про причини неявки суд не повідомив.

Представник третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору,- Сільськогосподарського виробничого кооперативу Журавники в підготовче судове засідання не з`явилися, хоча повідомлявся про час та місце його проведення. Про причини неявки суд не повідомив.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно ч.1 ст.206 ЦПК України позивач може відмовитися від позову, а відповідач - визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві.

Відповідно до п.4 ч.1 ст.255 ЦПК України, суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Відповідно до ч.2 ст.256 ЦПК УЦкраїни у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається. Наявність ухвали про закриття провадження у зв`язку з прийняттям відмови позивача від позову не позбавляє відповідача в цій справі права на звернення до суду за вирішенням цього спору.

Враховуючи те, що представник позивача відмовився від пред`явленого ним позову, так як це не суперечить закону, не порушує чиї-небудь права, свободи чи інтереси, суд вважає за необхідне прийняти вищевказану відмову від позову, а провадження у справі закрити.

На підставі наведеного, керуючись п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Відмову представника позивача ОСОБА_1 від позову, поданого ним в інтересах ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до Фермерського господарства КОМ.ФОР , Горохівської районної державної адміністрації Волинської області про визнання правочину недійсним, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Сільськогосподарський виробничий кооператив Журавники , прийняти.

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до Фермерського господарства КОМ.ФОР , Горохівської районної державної адміністрації Волинської області про визнання правочину недійсним, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Сільськогосподарський виробничий кооператив Журавники закрити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Волинського апеляційного суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

У відповідності до п.п.15.5) п. 1 Розділу ХШ Перехідних положень ЦПК України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно- телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Головуючий: (підпис)

Згідно з оригіналом.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області Г.М.Адамчук

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення02.12.2019
Оприлюднено06.12.2019
Номер документу86141488
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —155/76/17

Ухвала від 02.12.2019

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 21.10.2019

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 20.08.2019

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 20.08.2019

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 20.08.2019

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 30.05.2019

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 11.03.2019

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 30.11.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 11.10.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 22.08.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні