Ухвала
від 09.12.2019 по справі 200/8671/18
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/10994/19 Справа № 200/8671/18 Суддя у 1-й інстанції - Женеску Е. В. Суддя у 2-й інстанції - Красвітна Т. П.

УХВАЛА

про повернення справи до суду першої інстанції

09 грудня 2019 року м. Дніпро

Дніпровський апеляційний суд у складі судді Красвітної Т.П., ознайомившись з цивільною справою за апеляційною скаргою Комунального закладу культури "Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка" Дніпропетровської обласної ради" на рішення Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська від 06 серпня 2019 року по справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу культури "Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка" Дніпропетровської обласної ради" про визнання цивільно-правових угод трудовими договорами, -

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська від 06 серпня 2019 року задоволено позов ОСОБА_1 до Комунального закладу культури Дніпровський академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка Дніпропетровської обласної ради про визнання цивільно-правових угод трудовими договорами.

На вказане вище рішення Комунальний заклад культури "Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка" Дніпропетровської обласної ради" подав апеляційну скаргу.

При вирішенні питання про відкриття апеляційного провадження встановлено, що у вступній та резолютивній частинах, а також у повному тексті оскаржуваного рішення суду першої інстанції допущено описку, а саме невірно зазначено найменування відповідача "Комунальний заклад культури Дніпровський академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка Дніпропетровської обласної ради", оскільки з витягу за кодом ЄДРПОУ 02224459 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань вбачається вірне найменування відповідача "Комунальний заклад культури "Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка" Дніпропетровської обласної ради".

Відповідно до ч. 1 ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Відповідно до ч.3 ст.365 ЦПК України якщо під час вивчення матеріалів справи суд виявить нерозглянуті зауваження на правильність і повноту фіксування судового процесу технічними засобами, нерозглянуті письмові зауваження щодо повноти чи неправильності протоколу судового засідання, невирішене питання про ухвалення додаткового рішення, суд постановляє ухвалу із зазначенням строку, протягом якого суд першої інстанції має усунути недоліки.

Згідно з роз`ясненнями, що містяться в п.п. 1 п. 9 Постанови Пленуму ВСУ від 24 жовтня 2008 року №12 "Про судову практику розгляду цивільних справ в апеляційному порядку" при вирішенні питання про повернення до суду першої інстанції справи, яка надійшла разом з апеляційною скаргою, для усунення недоліків у її оформленні апеляційні суди повинні враховувати, що перелік недоліків у оформленні справи, про які йдеться в частині четвертій статті 297 ЦПК України (що узгоджується з частиною 3 статті 365 ЦПК України) як про підставу для повернення справи до суду першої інстанції з метою їх усунення, не є вичерпним.

Враховуючи викладене, наявні підстави для повернення справи до суду першої інстанції для вирішення питання щодо усунення зазначеного недоліку.

Керуючись ч.3 ст.365 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Цивільну справу за апеляційною скаргою Комунального закладу культури "Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка" Дніпропетровської обласної ради" на рішення Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська від 06 серпня 2019 року по справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу культури "Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка" Дніпропетровської обласної ради" про визнання цивільно-правових угод трудовими договорами - повернути до суду першої інстанції для усунення недоліку вказаного в ухвалі протягом 15 (п`ятнадцяти) днів з дня отримання справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.П. Красвітна

Дата ухвалення рішення09.12.2019
Оприлюднено17.12.2019
Номер документу86363140
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання цивільно-правових угод трудовими договорами

Судовий реєстр по справі —200/8671/18

Постанова від 14.12.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 08.12.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Постанова від 21.07.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Постанова від 21.07.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 09.04.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 22.03.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 03.03.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Лукінова К. С.

Ухвала від 09.12.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні