Ухвала
від 18.12.2019 по справі 567/56/18
ОСТРОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 567/56/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 грудня 2019 року м. Острог

Острозький районний суд Рівненської області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

з участю прокурора ОСОБА_3

представника Острозького РС філії ДУ Центр пробації ОСОБА_4

засудженого ОСОБА_5

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали подання Острозького районного сектору філії ДУ Центр пробації у Рівненській області про звільнення від покарання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жителя АДРЕСА_1 , громадянина України, засудженого 05.06.2018 року вироком Острозького районного суду Рівненської області за ч.3 ст.15, ч.3 ст.185, ч.3 ст.185 , ч.1 ст.70 КК України до 3 років 1 місяця позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням із призначенням іспитового строку 1 рік 6 місяців, на підставі ст. 76 КК України зобов`язаного періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи, навчання

встановив

в Острозький районний суд Рівненської області звернувся Острозький РС філії ДУ Центр пробації у Рівненській області з поданням про звільнення ОСОБА_5 від покарання, призначеного вироком Острозького районного суду Рівненської області.

Подання мотивує тим, що під час іспитового строку засуджений ОСОБА_5 , обов`язків встановлених судом не порушував, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався, повторного злочину протягом іспитового строку не скоїв. Згідно з характеристиками скарг та заяв на протиправну поведінку ОСОБА_5 до Могилянівської сільської ради Острозького району Рівненської області не надходило.

В суді представник Острозького РС філії ДУ Центр пробації у Рівненській області ОСОБА_4 подання підтримав в повному обсязі. Вважає за доцільне звільнити ОСОБА_5 від покарання, призначеного вироком Острозького районного суду Рівненської області від 05 червня 2018 року

В суді засуджений ОСОБА_5 не заперечив проти звільнення його від відбування покарання, призначеного вироком Острозького районного суду Рівненської області від 05 червня 2018 року за закінченням іспитового строку.

Суд, вислухавши прокурора, який не заперечив проти звільнення ОСОБА_5 від покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку, представника Острозького РС філії ДУ Центр пробації у Рівненській області, засудженого, вивчивши матеріали справи, вважає, що подання підлягає задоволенню із таких підстав.

ОСОБА_5 засуджений 05 червня 2018 року вироком Острозького районного суду Рівненської області за ч.3 ст.15, ч.3 ст.185, ч.3 ст.185 , ч.1 ст.70 КК України до 3 років 1 місяця позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням із призначенням іспитового строку 1 рік 6 місяців, на підставі ст. 76 КК України зобов`язаного періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи, навчання .

Під час іспитового строку ОСОБА_5 до адміністративної відповідальності не притягувався, встановлені судом обов`язки не порушував, порушень громадського порядку не допускав, повторного злочину протягом іспитового строку не вчинив, скарг та заяв на його поведінку не надходило.

З матеріалів справи вбачається, що ОСОБА_5 покладені на нього судом обов`язки виконав, тому підлягає звільненню від призначеного судом покарання.

На підставі ч. 1 ст. 78 КК України, керуючись ст. 537, 539 КПК України, суд

постановив

подання Острозького районного сектору філії Державна установа Центр пробації у Рівненській області про звільнення від покарання ОСОБА_5 задовольнити.

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , звільнити від відбування покарання, призначеного вироком Острозького районного суду Рівненської області від 05 червня 2018 року.

Апеляційну скаргу на ухвалу може бути подано до Рівненського апеляційного суду через Острозький районний суд протягом семи днів з дня її проголошення.

СуддяОСОБА_1

СудОстрозький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення18.12.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу86414569
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —567/56/18

Ухвала від 18.12.2019

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Вирок від 05.06.2018

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Ухвала від 12.03.2018

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Ухвала від 14.02.2018

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Ухвала від 19.01.2018

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні