Ухвала
від 18.12.2019 по справі 734/3513/19
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/1064/19 Справа № 734/3513/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження

18 грудня 2019 року смт. Козелець

Суддя Козелецького районного суду Чернігівської області Бузунко О.А., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , особи, що облаштовувала кабінки ОСОБА_17 , водія ОСОБА_18 до Окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 210 та Центральної виборчої комісії про стягнення заробітної плати та середнього заробітку,

в с т а н о в и в:

до Козелецького районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 / АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 / АДРЕСА_2 , ОСОБА_3 / АДРЕСА_3 , ОСОБА_4 / АДРЕСА_4 , ОСОБА_5 / АДРЕСА_5 , ОСОБА_6 / АДРЕСА_6 , ОСОБА_7 / АДРЕСА_7 , ОСОБА_8 / АДРЕСА_8 , ОСОБА_9 / АДРЕСА_9 , ОСОБА_10 / АДРЕСА_10 /, ОСОБА_11 / АДРЕСА_11 , ОСОБА_12 / АДРЕСА_12 , ОСОБА_13 / АДРЕСА_13 , ОСОБА_14 / АДРЕСА_14 , ОСОБА_15 / АДРЕСА_15 , ОСОБА_16 / АДРЕСА_16 , особи, що облаштовувала кабінки ОСОБА_17 / АДРЕСА_17 , водія ОСОБА_18 / АДРЕСА_18 / до Окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 210 /ЄДРПОУ: 40260158, 17500, м. Прилуки, вул. Київська, буд. 281 а, Чернігівська область/ та Центральної виборчої комісії /01196, м. Київ, пл. Лесі Українки, 1/ про стягнення заробітної плати та середнього заробітку.

Цивільна справа підсудна Козелецькому районному суду Чернігівської області, так як позов виник з трудових правовідносин (за твердженням позивачів).

Позов підлягає розгляду в суді в порядку цивільного судочинства.

Підстав для відмови у відкритті провадження у цивільній справі або повернення позовної заяви з наданих до суду матеріалів не вбачається, тому вважаю за потрібне відкрити провадження у справі.

Відповідно до даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Окружна виборча комісія № 210 перебуває в стані припинення, проте не припинена.

Враховуючи вимоги статті 274 Цивільного процесуального кодексу України, суд дійшов висновку про розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Провадження по цивільній справі за вищевказаним позовом підлягає призначенню до розгляду в підготовчому засіданні.

На підставі наведеного та керуючись статтями 19, 187, 260, 274, підпункту 15.5 пункту 15 Розділу ХІІІ Перехідних положень Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , особи, що облаштовувала кабінки ОСОБА_17 , водія ОСОБА_18 до Окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 210 та Центральної виборчої комісії про стягнення заробітної плати та середнього заробітку.

Розгляд справи проводити у порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по даній справі на 22 січня 2020 року на 11 годину 00 хвилин в приміщенні Козелецького районного суду Чернігівської області /вул. Свято-Преображенська, 7, смт Козелець Чернігівської області/.

У випадку припинення діяльності Окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 210 - надати суду інформацію про правонаступників (за наявності таких).

В підготовче засідання викликати учасників справи.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право на подання відповіді на відзив протягом строку, який складає десять днів від дня отримання відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.До відповіді на відзив додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення проти відзиву, якщо такі докази не були надані позивачем при поданні позову; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право на заперечення , яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи) протягом десяти днів від дня отримання відповіді на відзив.

У випадку подання учасники справи до суду документів варто враховувати положення частини восьмої статті 43 Цивільного процесуального кодексу України: якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Відповідно до статті 83 Цивільного процесуального кодексу України сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду. Позивач, особи, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб, повинні подати докази разом з поданням позовної заяви. Відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати суду докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи. Якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу. У випадку визнання поважними причин неподання учасником справи доказів у встановлений законом строк суд може встановити додатковий строк для подання вказаних доказів. У випадку прийняття судом відмови сторони від визнання обставин суд може встановити строк для подання доказів щодо таких обставин. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://kz.cn.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання її копії до Чернігівського апеляційного суду через Козелецький районний суд Чернігівської області з мотивів недотримання правил підсудності при вирішенні питання про відкриття провадження у справі.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.А. Бузунко

Дата ухвалення рішення18.12.2019
Оприлюднено19.12.2019
Номер документу86433625
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати та середнього заробітку

Судовий реєстр по справі —734/3513/19

Ухвала від 25.09.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 04.08.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 19.06.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 19.06.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

Ухвала від 18.12.2019

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

Ухвала від 08.11.2019

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

Ухвала від 23.10.2019

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

Ухвала від 01.10.2019

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні