Ухвала
від 26.12.2019 по справі 460/4430/19
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

26 грудня 2019 року м. Рівне№460/4430/19

Рівненський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Жуковська Л.А., перевіривши виконання вимог статті 160, 161 Кодексу адміністративного судочинства України за позовною заявою

Державної екологічної інспекції у Волинській області

до ТзОВ "Захід-Схід-Енерго"

про призупинення виконання робіт,-

В С Т А Н О В И В:

Державна екологічна інспекція у Волинській області звернулася в суд із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Захід-Схід-Енерго" про призупинення виконання робіт в частині експлуатації стаціонарних джерел утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря: сушильний комплекс ОГМ - 0,65 та гранулятор ОГМ - 1,5, які знаходяться за адресою смт. Маневичі, вул. Андрія Снітка, 31 до отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Ухвалою Волинського окружного адміністративного суду від 04.12.2019 адміністративну справу №140/3505/19 за позовом Державної екологічної інспекції у Волинській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Захід-Схід-Енерго" про зупинення виконання робіт передано на розгляд Рівненському окружному адміністративному суду.

Відповідно до витягу з протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 23.12.2019 адміністративній справі присвоєно єдиний унікальний номер судової справи №460/4430/19 та визначено головуючого суддю Жуковську Л.А.

Згідно з п.3 ч.1 ст.171 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суддя після одержання позовної заяви з`ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтями 160, 161, 172 цього Кодексу.

Перевіривши відповідність позовної заяви ст.160, 161 КАС України суддя встановив наступне.

Відповідно до п.2 ч.5 ст.160 КАС України в позовній заяві зазначаються: повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб); поштовий індекс; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України); реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості відомі позивачу), відомі номери засобів зв`язку, офіційна електронна адреса або адреса електронної пошти.

Проте, позивачем в позовній заяві не зазначено: ідентифікаційний код відповідача в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України; відомі номери засобів зв`язку, офіційну електронну адресу або адресу електронної пошти відповідача.

Згідно з ч.2 ст. 161 КАС України суб`єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення іншим учасникам справи, які не мають офіційної електронної адреси, копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Судом встановлено, що позивачем до позовної заяви долучено фіскальний чек від 29.11.2019, про надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів, проте без доказів відправлення даного листа рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Відповідно до ч.1 ст.169 КАС України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 160, 161 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

За таких обставин, позовну заяву слід залишити без руху та запропонувати Державній екологічній інспекції у Волинській області, у встановлений судом строк, усунути недоліки позовної заяви шляхом подання до суду належним чином оформленої позовної заяви у відповідно до вимог ст. 160 КАС України із зазначенням ідентифікаційного коду відповідача в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України; відомих номерів засобів зв`язку, офіційної електронної адреси або адреси електронної пошти відповідача; доказу надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачеві копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Керуючись статтею 169 КАС України, суд,-

У Х В А Л И В :

Позовну заяву Державної екологічної інспекції у Волинській області до ТзОВ "Захід-Схід-Енерго" про призупинення виконання робіт залишити без руху.

Встановити позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви тривалістю не більше 10 днів з дня вручення даної ухвали.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремо не оскаржується.

Суддя Жуковська Л.А.

Дата ухвалення рішення26.12.2019
Оприлюднено02.01.2020
Номер документу86699382
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —460/4430/19

Рішення від 29.12.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Л.А. Жуковська

Ухвала від 10.12.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Л.А. Жуковська

Ухвала від 24.11.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Л.А. Жуковська

Ухвала від 18.02.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Жуковська Л.А.

Ухвала від 30.01.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Жуковська Л.А.

Ухвала від 20.01.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Жуковська Л.А.

Ухвала від 26.12.2019

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Жуковська Л.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні