Ухвала
від 02.01.2020 по справі 616/547/19
ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер № 616/547/19

Провадження № 2/616/15/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та призначення

підготовчого засідання

02 січня 2020 року смт.Великий Бурлук

Великобурлуцький районний суд Харківської області в складі судді РИКОВА М.І., перевіривши виконання вимог ст.ст. 175, 177 ЦПК України у справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки ,-

в с т а н о в и в:

ОСОБА_2 звернулася до суду з позовною заявою до територіальної громади Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в якій просить визнати за нею право на завершення приватизації земельної ділянки за законом з отриманням свідоцтва про право власності на її ім`я на земельну ділянку , площею 0,2500 га. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , кадастровий номер 6321486001:00:001:0023 .

Ухвалою Великобурлуцького районного суду Харківської області від 05 серпня 2019 року позовну заяву було залишено без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків зазначених в ухвалі.

Позивач в установлений судом строк усунула недоліки вказані в ухвалі суду.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України, Закону України Про судовий збір та підсудна Великобурлуцькому районному суду Харківської області.

Враховуючи вимоги ст.ст. 274, 276, 277 ЦПК України, суд дійшов висновку про розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Провадження по цивільній справі за вищеназваним позовом підлягає призначенню до розгляду в підготовчому засіданні.

Керуючись ст.ст. 187-192 , 260, 261, 353 ЦПК України , суддя,-

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки .

Розгляд справи здійснити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по справі у приміщенні Великобурлуцького районного суду за адресою: смт. Великий Бурлук, вул. Паркова, 09, Харківська область, зал № 2 на 09 год. 00 хв. 23 січня 2020 року.

Невідкладно надіслати копію даної ухвали та копії позовної заяви з доданими до неї матеріалів - відповідачу. Позивачу та представнику позивача - копію ухвали про відкриття провадження у справі.

В підготовче засідання викликати сторони.

Встановити відповідачеві строк терміном в п`ятнадцять днів із дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, протягом якого вони мають право подати відзив на позовну заяву, з урахуванням вимог статті 178 ЦПК України .

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк терміном в п`ять днів із дня отримання відзиву, протягом якого позивач має право подати відповідь на відзив.

Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) відповідачеві одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Встановити відповідачу строк терміном в п`ять днів із дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, до якого застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою ст.178 ЦПК України .

Копія заперечення на відповідь на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) позивачеві одночасно з надісланням (наданням) заперечення на відповідь на відзив до суду.

Відповідно до ст.83 ЦПК України :

- позивач повинен надати суду докази разом з поданням позовної заяви;

- відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи;

- якщо докази не можуть бути подані у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи має повідомити про це суд;

- докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду не приймаються.

Учасники судового розгляду до початку розгляду справи по суті зобов`язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою https://vb.hr.court.gov.ua (https://court.gov.ua/fair/sud2007).

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Великобурлуцького районного суду

Харківської області М.І.РИКОВ

Дата ухвалення рішення02.01.2020
Оприлюднено08.01.2020
Номер документу86769327
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —616/547/19

Рішення від 05.03.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Рішення від 05.03.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 23.01.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 02.01.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні