Ухвала
від 23.01.2020 по справі 616/547/19
ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер № 616/547/19

Провадження № 2/616/15/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

23 січня 2020 року Великобурлуцький районний суд

Харківської області

в складі головуючого - судді РИКОВА М.І.

за участю секретаря - ЛОГВІНОВОЇ М.В.

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача не з`явився,

розглянувши у підготовчому засіданні справу за позовом ОСОБА_3 до територіальної громади Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки ,-

в с т а н о в и в:

ОСОБА_4 звернулася до суду з позовною заявою до територіальної громади Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в якій просить визнати за нею право на завершення приватизації земельної ділянки за законом з отриманням свідоцтва про право власності на її ім`я на земельну ділянку, площею 0,2500 га. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , кадастровий номер 6321486001:00:001:0023.

Ухвалою Великобурлуцького районного суду Харківської області від 02 січня 2020 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання.

Позивач ОСОБА_4 та її представник ОСОБА_5 позовні вимоги, з урахуванням уточнень, підтримали повністю, не заперечували щодо призначення справи до розгляду по суті.

Представник відповідача Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в судове засідання не з`явився, належним чином сільська рада була повідомлена про час та місце розгляду справи, судову повістку отримано 09 січня 2020 року, що вбачається з рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення (а.с.91). На адресу суду від Шипуватського сільського голови надійшло клопотання в якому сільський голова просить розгляд справи проводити буз участі представника сільської ради (а.с.94)

Передбачених ч. 4 ст. 223 ЦПК України підстав для відкладення розгляду справи судом не встановлено, судом прийнято рішення про проведення підготовчого засідання за відсутності представника відповідача.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. У підготовчому засіданні судом вчинені дії, відповідно до п.2,5,6,7,8,17,19 ч.2 ст.197 ЦПК України та з`ясовано, що справа не вирішена у підготовчому засіданні, підготовлена до судового розгляду. Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, п.п.15.7 п.15 ч.1 розділу ХІІ Перехідні положення ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Закрити підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_3 до територіальної громади Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 08 год. 00 хв. 07 лютого 2020 року у залі судових засідань № 1 за адресою приміщення суду: Харківська область, смт. Великий Бурлук, вул. Паркова, 9.

В судове засідання викликати учасників судового провадження.

Копію ухвали направити на адресу відповідача.

Ухвала оскарженню в силу ч. 1 ст.353 ЦПК України не підлягає, заперечення на неї включаються виключно до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Головуючий - Суддя Великобурлуцького районного суду

Харківської області М.І.РИКОВ

Дата ухвалення рішення23.01.2020
Оприлюднено27.01.2020
Номер документу87115709
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —616/547/19

Рішення від 05.03.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Рішення від 05.03.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 23.01.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 02.01.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні