Ухвала
від 21.01.2020 по справі 460/4349/19
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

21 січня 2020 року м. Рівне №460/4349/19

Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Дудар О.М., за участю секретаря судового засідання Свінтозельської К.І., сторін та інших осіб, які беруть участь у справі:

позивача: ОСОБА_1 , представник Косов О.В.,

відповідача: представник не прибув,

у підготовчому засіданні в адміністративній справі за позовом

ОСОБА_1 до Регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області про визнання протиправним та скасування висновку, зобов`язання вчинення певних дій, В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернулася з позовом до Регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області про визнання протиправним та скасування висновку про проведену перевірку від 05.12.2017 в частині скасування всіх реєстраційних операцій щодо транспортного засобу марки BMW, модель Х5, кузов № НОМЕР_1 , зобов`язання поновити державну реєстрацію транспортного засобу марки BMW, модель Х5, кузов № НОМЕР_1 .

Ухвалою суду від 24.12.2019 прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито провадженя та вирішено здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження. Призначено підготовче засідання на 21.01.2020.

У підготовче засідання прибули позивач та представник позивача.

Представник відповідача не прибув, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, просив розгляд справи проводити без його участі за наявними матеріалами.

У підготовчому судовому засіданні позивач та представник позивача позовні вимоги підтримали з підстав, викладених у позовній заяві.

Під час підготовчого провадження судом вирішені питання, визначені частиною другою статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України).

У підготовчому засіданні судом з`ясовано: відсутність підстав для відводів; відсутність уточнень з приводу позовних вимог та заперечень проти них та відповідних заяв з цього приводу; відсутність необхідності заміни позивача, залучення співвідповідача, третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору, об`єднання і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову, відсутність необхідності призначення експертизи, виклику у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста; відсутність необхідності вирішувати питання про вступ у справу інших осіб та про забезпечення позову.

Судом встановлено та роз`яснено, які обставини входять до предмета доказування та з`ясовано, що позивачем надано усі докази, на які вона покликається у заяві по суті.

Судом встановлено, що позивачем повідомлено про всі обставини справи, які їй відомі. Наміру подати додаткові докази позива та представник позивача не висловили.

Судом встановлено, що відповідачем повідомлено про всі обставини справи, які йому відомі. Наміру подати додаткові докази відповідачем не висловлено.

Судом не встановлено необхідності проводити огляд письмових, речових та електронних доказів за їх місцезнаходженням.

Клопотань та заяв учасників справи з приводу виключення з числа доказів або з приводу проведення експертизи доказів, які б викликали обґрунтовані сумніви у їх достовірності, не заявлено.

Підстави для вирішення будь-яких заяв та клопотань учасників справи відсутні, з огляду на неподання таких.

Підстави для колегіального розгляду справи відсутні.

Судом ухвалено, що з`ясування обставин у справі та перевірку їх доказами під час розгляду справи по суті буде здійснено в такому порядку: у судовому засіданні будуть заслухані пояснення позивача та з`ясовано обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог, будуть заслухані пояснення відповідача та з`ясовано обставини, на які він покликається як на підставу своїх заперечень. Після цього судом будуть досліджені письмові докази, якими обґрунтовуються вимоги та заперечення сторін в хронологічному порядку їх надходження та долучення до матеріалів справи.

Судом встановлено, що відповідачем подано відзив на позов.

За приписами пункту третього частини другої статті 183 КАС України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 173, 180-181,183, 241, 256 КАС України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справі.

Призначити розгляд справи по суті у відкритому судовому засіданні о 12:00год. 11 лютого 2020 року в залі судових засідань Рівненського окружного адміністративного суду (м.Рівне, вул.16 Липня, 87).

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала окремо не оскаржується. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Дудар О.М.

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.01.2020
Оприлюднено22.01.2020
Номер документу87040292
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —460/4349/19

Рішення від 11.02.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дудар О.М.

Рішення від 11.02.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дудар О.М.

Ухвала від 04.02.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дудар О.М.

Ухвала від 21.01.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дудар О.М.

Ухвала від 25.12.2019

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дудар О.М.

Ухвала від 24.12.2019

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дудар О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні