Ухвала
від 11.12.2019 по справі 472/982/19
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/982/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого судового засідання

та призначення справи до судового розгляду по суті

11 грудня 2019 року смт. Веселинове

Веселинівський районний суд Миколаївської області у складі:

головуючого судді Кучерявенко С.С.

за участі секретаря Чорної О.В.

представник позивача ОСОБА_1

представник відповідача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду № 1 смт. Веселинове цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про поділ майна подружжя,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_3 звернулася з позовом до ОСОБА_4 про поділ майна подружжя.

Ухвалою суду від 15 жовтня 2019 року було відкрито провадженння по справі та призначено підготовче засідання.

Відповідно до ч.1 ст. 189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст. 189 ЦПК України підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Представни позивач ОСОБА_1 у підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримала повністю, проти призначення справи до судового розгляду не заперечує.

Представник відповідач ОСОБА_2 у підготовчому судовому засіданні позовні вимоги не визнав, проти призначення справи до судового розгляду не заперечує.

Підготовче засідання проведено за правилами, встановленими ст.ст. 197,198 ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Розглянувши подані документи та матеріали, всебічно і повно з`ясувавши всі фактичні обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги, об`єктивно оцінивши докази, які мають юридичне значення для розгляду справи і вирішення спору по суті, суд дійшов наступного.

Справа підготовлена для розгляду в судовому засіданні.

У ході підготовки справи до судового розгляду проведені наступні дії:

1) остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) визначені обставини справи, які підлягають встановленню та зібрано відповідні докази;

3) визначено порядок розгляду справи .

Відповідно до положень ст. 197 ЦПК України суд вважає за можливе встановити порядок з`ясування обставин, на які сторона посилається як на підставу своїх вимог та порядку дослідження доказів.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189-200 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про поділ майна подружжя.

Призначити цивільну справу до судового розгляду по суті на 23 січня 2020 року, о 10 год. 00 хв. , у залі судового засідання № 1 у приміщенні Веселинівського районного суду Миколаївської області, що знаходиться за адресою: вул. Мозолевського, 36, смт. Веселинове Миколаївської області.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи та попередити про наслідки неявки до суду, визначені ст. 223 ЦПК України.

Викликати свідків: ОСОБА_5 , який проживає: АДРЕСА_1 , ОСОБА_6 , який проживає: АДРЕСА_2 , ОСОБА_7 , який проживає: АДРЕСА_3 .

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами та невиконання процесуальних обов`язків, внаслідок яких до учасника можуть бути застосовані заходи процесуального примусу, передбачені Главою 9 Розділу І Цивільного процесуального кодексу України (ст. ст. 143-148).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її складання.

Суддя Веселинівського районного суду С.С. Кучерявенко Миколаївської області

Дата ухвалення рішення11.12.2019
Оприлюднено27.01.2020
Номер документу87119163
СудочинствоЦивільне
Сутьподіл майна подружжя

Судовий реєстр по справі —472/982/19

Рішення від 09.07.2020

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 17.07.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні