Ухвала
від 31.01.2020 по справі 408/8119/19-ц
БІЛОВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний № 408/8119/1 9 -ц

Провадження 2/408/ 277 /20

УХВАЛА

про відкриття провадження

31 січня 2020 року смт. Біловодськ

Суддя Біловодського районного суду Луганської області Т.В. Кускова, ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 до Станично-Луганської селещної ради Станично-Луганського району Луганської області, Станично-Луганська державна нотаріальна контора, третя особа: Акціонерне товариство Державний ощадний банк України про визнання права власності на будинок в порядку спадкування за законом, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Станично-Луганської селещної ради Станично-Луганського району Луганської області, Станично-Луганська державна нотаріальна контора, третя особа: Акціонерне товариство Державний ощадний банк України про визнання права власності на будинок в порядку спадкування за законом.

У силу вимог ст. ст. 19, 187, 274 ЦПК України, суд дійшов висновку про розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Провадження по цивільній справі за вищеназваним позовом підлягає призначенню до розгляду в підготовчому судовому засіданні.

Враховуючи відсутність підстав для залишення заяви без руху, повернення та відмови у відкритті провадження, а також обов`язок додержання процесуального строку, встановленого законодавством, необхідно вирішити питання щодо відкриття провадження у справі.

Наявні матеріали дозволяють призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. 187 ЦПК України , суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Станично-Луганської селещної ради Станично-Луганського району Луганської області, Станично-Луганська державна нотаріальна контора, третя особа: Акціонерне товариство Державний ощадний банк України про визнання права власності на будинок в порядку спадкування за законом.

Призначити підготовче судове засідання з повідомленням (викликом) сторін на 13 березня 2020 року о 10 годині 40 хвилин у приміщенні Біловодського районного суду Луганської області за адресою: вул. Луганська, 30 смт. Біловодськ Луганської області під головуванням судді Кускової Т.В.

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідач має право в цей же строк надіслати позивачу, за наявності - іншим відповідачам, третім особам - копії відзиву та доданих до нього документів.

Зобов`язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу, а також третім особам.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам справи.

Розглядати справу в складі суду: суддя Кускова Т.В., секретар судових засідань Сіпакова Л.А.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: bv.lg.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду виключно у випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги до Біловодського районного суду Луганської області. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СУДДЯ Т.В. КУСКОВА

СудБіловодський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення31.01.2020
Оприлюднено02.02.2020
Номер документу87288752
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —408/8119/19-ц

Рішення від 07.04.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 24.02.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 13.03.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Кускова Т. В.

Ухвала від 31.01.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Кускова Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні