Ухвала
від 04.02.2020 по справі 202/699/20
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 202/699/20

Провадження № 2-а/202/37/2020

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

04 лютого 2020 року м. Дніпро

Суддя Індустріального районного суду м. Дніпропетровська Кухтін Г.О., ознайомившись з адміністративним позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про правцю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Дніпровському регіоні Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Капінус Вікторії Павлівни (49107, м. Дніпро, вул. Казакова, 3) про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з адміністративним позовом до головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про правцю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Дніпровському регіоні Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Капінус Вікторії Павлівни (49107, м. Дніпро, вул. Казакова, 3) про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення.

Позовна заява подана з дотриманням вимог ст.ст. 160, 161 КАС України, справа підсудна Індустріальному районному суду м. Дніпропетровська, підстави для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Відповідно до ст. 19, ст. 257 КАС України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 171, 260 КАС України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняття позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про правцю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Дніпровському регіоні Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Капінус Вікторії Павлівни (49107, м. Дніпро, вул. Казакова, 3) про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення.

Розгляд адміністративної справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання в приміщенні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська за адресою: м. Дніпро, пр. Слобожанський, 84, зал № 5 на 04 березня 2020 року на 17 годину 00 хвилин.

Відповідачу надіслати копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі, копію позовної заяви та доданих до неї матеріалів.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження у справі, має право подати обґрунтовані письмові заперечення проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження або письмовий відзив разом з доказами, що обґрунтовують доводи його заперечень, який повинен відповідати положенням ст. 162 КАС України,

Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення, які повинні відповідати ч.2-4 ст. 162 КАС України.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://ind.dp.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена лише з мотивів порушення правил підсудності (п. 5 ч. 1 ст. 294КАС України) в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г.О. Кухтін

СудІндустріальний районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення04.02.2020
Оприлюднено11.02.2020
Номер документу87459097
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —202/699/20

Рішення від 02.06.2022

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Кухтін Г. О.

Рішення від 02.06.2022

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Кухтін Г. О.

Ухвала від 25.03.2022

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Кухтін Г. О.

Ухвала від 14.02.2022

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Кухтін Г. О.

Ухвала від 19.03.2021

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Кухтін Г. О.

Ухвала від 04.02.2020

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Кухтін Г. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні