Ухвала
від 10.01.2020 по справі 673/2158/19
ДЕРАЖНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 673/2158/19

Провадження № 2/673/199/20

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви

та відкриття провадження у справі

10 січня 2020 р. м. Деражня

Суддя Деражнянського районного суду Хмельницької області Ягодіна Т.В., ознайомившись з матеріалами позовної заяви Служба у справах дітей Деражнянської райдержадміністрації Хмельницької області (місцезнаходження: Хмельницька область, м. Деражня, вул. Миру, 13, код ЄДРПОУ 35314887) до ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) , треті особи Богдановецька сільська рада Деражнянського району Хмельницької області (місцезнаходження: Хмельницька область, Деражнянський район с. Богданівці) та Служба у справах дітей Летичівської райдержадміністрації Хмельницької області (місцезнаходження: Хмельницька область, смт. Летичів, вул. Героїв Крут, 2/1 каб.310, код ЄДРПОУ 26514506) про позбавлення батьківських прав, -

в с т а н о в и в:

Позивач в грудні 2019 року звернувся із означеним позовом до суду.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175, 176, 177 ЦПК України.

Справа підсудна Деражнянському районному суду Хмельницької області.

Підстав, передбачених ст.185 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, її повернення, а також для відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.186 ЦПК України, не вбачається.

За таких обставин, дану справу слід призначити до судового розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 175 - 177, 187 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом Служба у справах дітей Деражнянської райдержадміністрації Хмельницької області (місцезнаходження: Хмельницька область, м. Деражня, вул. Миру, 13, код ЄДРПОУ 35314887) до ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) , треті особи Богдановецька сільська рада Деражнянського району Хмельницької області (місцезнаходження: Хмельницька область, Деражнянський район с. Богданівці) та Служба у справах дітей Летичівської райдержадміністрації Хмельницької області (місцезнаходження: Хмельницька область, смт. Летичів, вул. Героїв Крут, 2/1 каб.310, код ЄДРПОУ 26514506) про позбавлення батьківських прав.

Справу розглянути за правилами загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче засідання на 14 год. 00 хв. 2 березня 2020 року в приміщенні Деражнянського районного суду Хмельницької області (м. Деражня, вул. Миру, 43).

Викликати у підготовче судове засідання учасників справи.

Копії ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, а відповідачу та третім особам - копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідачу встановити строк у 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов, в порядку визначеному ст.178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, право подати до суду письмові пояснення у семиденний строк з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження.

Роз`яснити відповідачу його право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву (у 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі), який має відповідати вимогам статей 175 і 177 цього Кодексу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://dg.km.court.gov.ua/sud2205.

Учасниками справи з підстав, зазначених у ст.ст. 36, 37, 38 ЦПК України, судді, секретарю судового засідання, експерту, спеціалісту, перекладачу, може бути заявлено вмотивований відвід протягом десяти днів з дня отримання учасником справи ухвали про відкриття провадження у справі, але не пізніше початку підготовчого засідання або першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. Після спливу вказаного строку заявляти відвід дозволяється лише у виняткових випадках, коли про підставу відводу заявнику не могло бути відомо до спливу вказаного строку, але не пізніше двох днів із дня, коли заявник дізнався про таку підставу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: Т. В. Ягодіна

Дата ухвалення рішення10.01.2020
Оприлюднено11.02.2020
Номер документу87481216
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —673/2158/19

Рішення від 08.10.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

Рішення від 08.10.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

Ухвала від 12.08.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

Ухвала від 15.07.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

Ухвала від 10.01.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні