Ухвала
від 10.02.2020 по справі 910/1627/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про запит

10.02.2020Справа № 910/1627/20

Суддя Господарського суду міста Києва Нечай О.В. , розглянувши

позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю МЕЙНФРЕЙТ УКРАЇНА

до 1) ОСОБА_1

2) Приватного нотаріуса Незнайка Євгена Вікторовича

про визнання недійсним договору купівлі-продажу частки у статутному капіталі та скасування державної реєстрації змін складу учасників

ВСТАНОВИВ:

До Господарського суду міста Києва надійшли позовні вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю МЕЙНФРЕЙТ УКРАЇНА (далі - позивач) до ОСОБА_1 (далі - відповідач - 1), Приватного нотаріуса Незнайка Євгена Вікторовича (далі - відповідач - 2) про визнання недійсним договору купівлі-продажу частки у статутному капіталі та скасування державної реєстрації змін складу учасників.

Як вбачається зі змісту позовної заяви, відповідачем - 1 у цій справі є фізична особа, що не є підприємцем - ОСОБА_2 (громадянин Республіки Молдова), адресу якого позивачем зазначено: АДРЕСА_1 .

Відповідно до частини 6 статті 176 Господарського процесуального кодексу України у разі якщо відповідачем у позовній заяві вказана фізична особа, що не є підприємцем, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

У відповідності до пункту 8.1. Порядку реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні та зразків необхідних для цього документів, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України 22.11.2012 № 1077 (далі - Порядок), відомості про місце проживання/перебування особи та інші персональні дані особи надаються адресно-довідковими підрозділами територіальних органів ДМС і підрозділами ДМС за запитами осіб, органів державної влади, підприємств, установ, організацій, закладів щодо доступу до персональних даних за формою, наведеною в додатку 18 до цього Порядку (далі - запити), та оформлюються відповідно до частини четвертої статті 16 Закону України "Про захист персональних даних" за умови згоди суб`єкта персональних даних, наданої володільцю бази персональних даних на обробку цих персональних даних, або відповідно до вимог закону.

Відомості про місце проживання/перебування особи та її персональні дані на запити органів державної влади, підприємств, установ, організацій, закладів (далі - юридичні особи) надаються протягом тридцяти календарних днів з дня їх надходження, якщо інше не передбачено законом (пункт 8.4 Порядку).

Відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг" від 10.12.2015 № 888-УІІІ, повноваження ДМС у сфері реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб з 04.04.2016 делеговані утвореним органам реєстрації (об`єднані територіальні громади, виконавчі органи сільських, селищних або міських рад, сільські голови (у випадку, коли відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не утворено).

На виконання вимог пункту 3 розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг" від 10.12.2015 № 888-УІІІ реєстраційні обліки територіальних підрозділів ДМС (картотеки, що складаються з відомостей про реєстрацію у формі картки реєстрації особи та адресної картки) передані відповідним органам реєстрації.

Згідно з частиною 7 статті 176 Господарського процесуального кодексу України інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом п`яти днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

Як зазначалося судом, позивач у позовній заяві вказав адресу відповідача - 1: АДРЕСА_1 .

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне звернутися до Виконавчого комітету Миколаївської міської ради щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) фізичної особи ОСОБА_2 (громадянин Республіки Молдова) ( АДРЕСА_1 , посвідка про постійне місце проживання: НОМЕР_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - не відомо).

Керуючись статтями 176, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Звернутися до Виконавчого комітету Миколаївської міської ради із запитом щодо доступу до персональних даних фізичної особи ОСОБА_1 (посвідка про постійне місце проживання: НОМЕР_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - не відомо).

2. Зобов`язати Виконавчий комітет Миколаївської міської ради надати інформацію про зареєстроване місце проживання (перебування) фізичної особи ОСОБА_1 (посвідка про постійне місце проживання: НОМЕР_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - не відомо).

3. Дану ухвалу направити на адресу Виконавчого комітету Миколаївської міської ради (54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20).

4. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя О.В. Нечай

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення10.02.2020
Оприлюднено12.02.2020
Номер документу87510656
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —910/1627/20

Рішення від 17.02.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 20.01.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 07.12.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 28.09.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 15.07.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 17.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 23.04.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 16.03.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

Ухвала від 10.02.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні