Ухвала
від 12.02.2020 по справі 1-60/11
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1-60/11

Провадження № 1-в/0186/6/20

У Х В А Л А

12 лютого 2020 року м.Першотравенськ.

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої - судді ОСОБА_1

при секретарі - ОСОБА_2

з участю начальника Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області - ОСОБА_3

засудженого - ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Першотравенську подання Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області відносно:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с.Василівка, Межівського району, Дніпропетровської області, громадянина України, непрацюючого, зареєстрованого та проживаючого АДРЕСА_1 , раніше судимого:

- 31 січня 2011 року Першотравенським міським судом Дніпропетровської області по ч.2 ст121 КК України до 7 років позбавлення волі,

про продовження строку адміністративного нагляду,

В С Т А Н О В И В :

05 лютого 2020 року в провадження Першотравенського міського суду надійшло подання начальника Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області про продовження адміністративного нагляду відносно ОСОБА_4 .

Подання обґрунтоване тим, що ОСОБА_4 12 листопада 2015 року звільнився з місць позбавлення волі, його офіційно було попереджено про можливість встановлення адміністративного нагляду в разі порушення ним чинного законодавства України, як такого, що формально підпадає під дію вимог Закону України « Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі».

20 лютого 2019 року ухвалою Першотравенського міського суду Дніпропетровської області було встановлено адміністративний нагляд стосовно ОСОБА_4 на строк один рік.

За період перебування під адміністративним наглядом, ОСОБА_4 на шлях виправлення не став, не зробив потрібних висновків та допустив порушення адміністративного нагляду на протязі 2019 року.

В зв`язку з наведеним, на підставі ч.2 ст.6 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», Першотравенський ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області просить суд продовжити адміністративний нагляд над ОСОБА_4 на 6 місяців.

Вислухавши начальника Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області, який подання підтримав та просить його задовільнити, засудженого ОСОБА_4 , який не заперечував проти задоволення подання, суд приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню.

Як встановлено в судовому засіданні ОСОБА_4 був засуджений 31 січня 2011 року Першотравенським міським судом Дніпропетровської області по ч.2 ст.121 КК України до 7 років позбавлення волі, за даним вироком він відбував покарання у місцях позбавлення волі.

20 лютого 2019 року ухвалою Першотравенського міського суду Дніпропетровської області було встановлено адміністративний нагляд стосовно ОСОБА_4 на строк один рік.

Після звільнення з місць позбавлення волі ОСОБА_4 був взятий на облік, як особа, відносно якої встановлено адміністративний нагляд на підставі Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, які звільнилися з місць позбавлення волі».

Строк встановленого адміністративного нагляду відносно ОСОБА_4 закінчується 19 лютого 2020 року.

Після звільнення з місць позбавлення волі, за час встановленого над ОСОБА_4 адміністративного нагляду, він на шлях виправлення не став, не зробив потрібних висновків та допустив порушення адміністративного законодавства, на протязі 2019 року, систематично порушуючи встановлений відносно нього адміністративний нагляд, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Виходячи з вищезазначеного, суд вважає за необхідне задовільнити подання Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області щодо продовження адміністративного нагляду у відношенні ОСОБА_4 .

Також, суд вважає за необхідне встановити наступні обмеження ОСОБА_4 : зобов`язати з`являтися на реєстрацію до Першотравенського ВП 1,4 понеділка кожного місяця, заборонити з`являтися в місцях масового скупчення людей і торгових точках, що торгують спиртними напоями на розлив, заборонити покидати своє місце проживання з 22.00 години по 06.00 годину, заборонити виїзд за межі м.Першотравенська без дозволу Першотравенського ВП.

На підставі викладеного, керуючись ст.3.4.5.6. п.8 Закону України « Про адміністративний нагляд за особами, які звільнилися з місць позбавлення волі » - пунктом 6.1 Інструкції про порядок організації здійснення адміністративного нагляду за особами, звільненими з місць позбавлення волі, затвердженої наказом МВС, ДДВП 04.11.2003 року за №1303/2003,- суд

ПОСТАНОВИВ :

Подання начальника Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області про продовження адміністративного нагляду відносно ОСОБА_4 - задовільнити.

Продовжити строк адміністративного нагляду відносно ОСОБА_4 строком на 6 (шість ) місяців.

Встановити ОСОБА_4 наступні обмеження:

- зобов`язати з`являтися на реєстрацію до Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області 1 та 4 понеділка кожного місяця;

- заборонити з`являтися в місцях масового скупчення людей та торгових точках, де реалізуються спиртні напої на розлив;

- заборонити залишати місце свого постійного проживання з 22.00 по 06.00 годину щодня;

- заборонити виїзд за межі м.Першотравенська Дніпропетровської області без дозволу Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Дніпровського апеляційного суду протягом семи днів з моменту її проголошення.

Суддя: ОСОБА_1 .

СудПершотравенський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення12.02.2020
Оприлюднено06.02.2023
Номер документу87530932
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про установлення, припинення адміністративного нагляду

Судовий реєстр по справі —1-60/11

Ухвала від 23.11.2020

Кримінальне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 04.05.2020

Кримінальне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Порощук П. П.

Ухвала від 12.02.2020

Кримінальне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 20.11.2019

Кримінальне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Вернік В. М.

Ухвала від 20.11.2019

Кримінальне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Вернік В. М.

Постанова від 12.04.2011

Кримінальне

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін В. Є.

Постанова від 29.03.2011

Кримінальне

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін В. Є.

Постанова від 24.12.2010

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Солопов Ю. О.

Постанова від 22.09.2010

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Солопов Ю. О.

Постанова від 06.04.2011

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Солопов Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні