Ухвала
від 14.02.2020 по справі 702/717/19
МОНАСТИРИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/702/21/20

Справа № 702/717/19

У Х В А Л А

про залучення третьої особи,

яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору

14 лютого 2020 року м. Монастирище

Монастирищенський районний суд Черкаської області

під головуванням судді: Мазай Н. В.

за участю секретаря судових засідань: Шевчук О.А.

позивача: ОСОБА_1

представника позивача: ОСОБА_2

представника відповідача: ОСОБА_3

розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Монастирище в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунальної установи "Монастирищенський районний методичний кабінет Монастирищенської районної ради" про поновлення на роботі,

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся в суд з позовом до відповідача про поновлення на роботі.

У судовому засіданні представник позивача ОСОБА_2 заявив клопотання про залучення до розгляду справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Монастирищенську районну раду Черкаської області. Завлене клопотання обгрунтував тим, що на стадії підготовчого судового розгляду позивач користувався послугами іншого представника, який у вказаній стадії клопотання не заявив. В силу того, що позивач юридичної освіти немає, був позбавлений можливості заявити дане клопотання в стадії підготовчого судового розгляду.

У судовому засіданні позивач ОСОБА_1 клопотання свого представника про притягнення до розгляду справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Монастирищенську районну раду Черкаської області підтримав повністю, просить його задоволити.

У судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_3 не заперечує проти задоволення клопотання представника позивача ОСОБА_2 про залучення до розгляду справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Монастирищенську районну раду Черкаської області.

Заслухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи суд вважає, що клопотання представника позивача про залучення до розгляду справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Монастирищенську районну раду Черкаської області підлягає до задоволення, оскільки скорочення посади методиста з математики та методиста з суспільствознавства та естетичної культури відбувалось саме на підставі рішення Монастирищенської районної ради Черкаської області від 30 травня 2019 №36-4/VII Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 №31-8/ VII Про погодження структури та чисельності працівників комунальної установи Монастирищенський районний методичний кабінет Монастирищенської районної ради на 2019 рік , а постановлене рішення у даній справі може вплинути на права та обов`язки Монастирищенської районної ради Черкаської області, виникає необхідність у відповідності до ст. 53 ЦПК України залучити Монастирищенську районну раду Черкаської області до участі у справі в якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача.

Згідно ч.7 ст.53 ЦПК України вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

На підставі викладеного та керуючись ст. 5, 53, 183, 247, 259-261, 353 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 задоволити повністю.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Монастирищенську районну раду Черкаської області.

Направити Монастирищенській районній раді Черкаської області, місцезнаходження: вул. Соборна, 121, м. Монастирище Черкаської області копії позовної заяви з додатками, для відому.

Встановити строк для дачі пояснень 3 особам щодо позову у 5 днів з дня отримання копії ухвали про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Зобов`язати третю особу одночасно із надісланням (наданням) пояснень до суду надіслати (надати) копії такого пояснення та доданих до нього документів позивачу та відповідачу.

Пояснення третіх осіб повинні відповідати вимогам ч.3-6 ст. 178 ЦПК України . До пояснень додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких вони ґрунтуються, документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Попередити учасників справи, що будь-яка письмова заява, клопотання, заперечення повинні відповідати вимогам ст.182-183 ЦПК України . Суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

В судовому засіданні оголосити перерву до 24.02.2020 до 11 год. 30 хв.

Оскарження ухвали діючим законодавством не передбачено.

Суддя Н.В. Мазай

СудМонастирищенський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення14.02.2020
Оприлюднено17.02.2020
Номер документу87606939
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —702/717/19

Постанова від 21.07.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Фетісова Т. Л.

Постанова від 22.07.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 20.05.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 20.05.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Фетісова Т. Л.

Рішення від 12.03.2020

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Рішення від 13.03.2020

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Ухвала від 14.02.2020

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Ухвала від 26.12.2019

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Ухвала від 03.10.2019

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Ухвала від 16.08.2019

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні