Ухвала
від 21.02.2020 по справі 527/2519/19
ГЛОБИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 527/2519/19

провадження № 2/527/108/20

УХВАЛА

21 лютого 2020 року м. Глобине

Глобинський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді - А.В. Павлійчук,

за участю секретаря судового засідання - В.В. Бутко,

розглядаючи в підготовчому засіданні у загальному позовному провадженні у залі суду м. Глобине цивільну справу № 527/2519/19 за позовом представника позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , за участю третіх осіб: Обознівської сільської ради Глобинського району Полтавської області, сектору державної реєстрації, економічного розвитку та торгівлі Глобинської районної державної адміністрації Полтавської області, Глобинської державної нотаріальної контори Полтавської області про визначення часток у спільному сумісному майні подружжя та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом та за заповітом ,-

ВСТАНОВИВ:

20 листопада 2019 року представник позивачів звернувся до суду з позовом до відповідача про визначення часток у спільному сумісному майні подружжя та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом та за заповітом.

Ухвалою від 08 січня 2020 року відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче засідання.

Учасники справи у підготовче судове засідання не з`явилися, належним чином повідомленні про дату, час та місце розгляду справи.

Згідно вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Під час підготовчого судового засідання вивчивши матеріали справи, судом встановлено: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Клопотань, які повинні вирішуватися у підготовчому засіданні, сторонами до суду не направлено. Підстави для відкладення підготовчого засідання та оголошення в ньому перерви відсутні.

Відповідно до 2 ст. 200 ЦПК України ,за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197-200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом представника позивачів ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ) - ОСОБА_3 ( АДРЕСА_3 ) до ОСОБА_4 ( АДРЕСА_1 ), за участю третіх осіб: Обознівської сільської ради Глобинського району Полтавської області (Полтавська область Глобинський район, с. Обознівка, вул. Перемоги, 23а), сектору державної реєстрації, економічного розвитку та торгівлі Глобинської районної державної адміністрації Полтавської області (Полтавська область, м. Глобине, вул. Центральна, 281), Глобинської державної нотаріальної контори Полтавської області (Полтавська область, м. Глобине, вул. Центральна, 212) про визначення часток у спільному сумісному майні подружжя та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом та за заповітом .

Призначити цивільну справу за позовом представника позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , за участю третіх осіб: Обознівської сільської ради Глобинського району Полтавської області, сектору державної реєстрації, економічного розвитку та торгівлі Глобинської районної державної адміністрації Полтавської області, Глобинської державної нотаріальної контори Полтавської області про визначення часток у спільному сумісному майні подружжя та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом та за заповітом до судового розгляду по суті на 09 год. 30 хв. 26 березня 2020 року.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя А. В. Павлійчук

СудГлобинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення21.02.2020
Оприлюднено25.02.2020
Номер документу87779452
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —527/2519/19

Рішення від 30.06.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Павлійчук А. В.

Рішення від 30.06.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Павлійчук А. В.

Ухвала від 18.05.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Павлійчук А. В.

Ухвала від 21.02.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Павлійчук А. В.

Ухвала від 08.01.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Павлійчук А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні