Ухвала
від 05.03.2020 по справі 648/3051/19
БІЛОЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 648/3051/19

Провадження № 2/648/98/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 березня 2020 року смт.Білозерка

Білозерський районний суд Херсонської області в складі:

головуючого судді Рибас А.В.,

за участю секретаря Кунчевої О.О.,

розглянувши в підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Микільської сільської ради Білозерського району Херсонської області про встановлення факту спільного проживання та визнання права власності на майно в порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В:

19.09.2019 року позивач звернувся до суду з вказаним позовом до відповідача про встановлення факту спільного проживання та визнання права власності на майно в порядку спадкування.

В підготовче засідання представник позивача не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, подав заяву в якій просив призначити справу до судового розгляду та задовольнити надане ним клопотання про виклик в судове засідання свідків ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , з метою з`ясування обставин справи, та долучення до матеріалів справи заяви ОСОБА_5 .

Представник відповідача в призначений час в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, до суду надіслав повідомлення про отримання заяви про уточнення позовних вимог та клопотання про залучення додаткових доказів.

Дослідивши матеріали справи суд вважає, що вказане клопотання представника позивача про виклик свідків є обґрунтованим, оскільки вказані докази мають важливе значення для повного та об`єктивного дослідження обставин справи, в зв`язку з чим вказане клопотання підлягає задоволенню.

Відповідно до ст.197 ЦПК України, в підготовчому засіданні суд, вирішив заяви та клопотання учасників справи, вирішив питання про виклик у судове засідання свідків та здійснив інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання, суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України , заперечень проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду не надійшло, суд вважає необхідним призначити дану справу до розгляду по суті, визначивши дату, час та місце проведення судового засідання.

Керуючись ст.ст. 197 , 200 ЦПК України , суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представника позивача ОСОБА_6 про виклик свідків та долучення письмових доказів - задовольнити.

Підготовче провадження в справі №648/3051/19 за позовом ОСОБА_1 до Микільської сільської ради Білозерського району Херсонської області про встановлення факту спільного проживання та визнання права власності на майно в порядку спадкування - закрити .

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 25 березня 2020 року о 15:30 год. в приміщенні залу №2 Білозерського районного суду Херсонської області за адресою: смт.Білозерка, вул.Д.Яворницького 97/13.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Роз`яснити учасникам справи положення ст.223 ЦПК України , якою визначено, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Викликати в судове засідання свідків:

- ОСОБА_2 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 ;

- ОСОБА_3 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_2 ;

- ОСОБА_4 , який проживає за адресою: АДРЕСА_3 .

Відповідно до ч.3 ст.91 ЦПК України, попередити свідків про кримінальну відповідність за завідоме неправдиве показання (ст.384 КК України) та за відмову від давання показань на вимогу суду (ст. 385 КК України).

Роз`яснити свідкам, що відповідно до ст.147 ЦПК України, належно викликаний свідок, який без поважних причин не з`явився на судове засідання або не повідомив про причини неявки, може бути підданий приводу через відповідні органи Національної поліції України з відшкодуванням у дохід держави витрат на його здійснення.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Рибас А.В.

Дата ухвалення рішення05.03.2020
Оприлюднено10.03.2020
Номер документу88065457
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —648/3051/19

Рішення від 14.08.2020

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Рибас А. В.

Рішення від 14.08.2020

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Рибас А. В.

Ухвала від 05.03.2020

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Рибас А. В.

Ухвала від 12.02.2020

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Рибас А. В.

Ухвала від 23.10.2019

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Рибас А. В.

Ухвала від 23.09.2019

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Рибас А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні