Ухвала
від 04.03.2020 по справі 182/2851/19
НІКОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 182/2851/19

Провадження № 2/0182/48/2020

У Х В А Л А

Іменем України

04.03.2020 року м. Нікополь

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого-судді секретар представників позивача відповідачів адвоката відповідача Кобеляцької-Шаховал І.О. Іванова Т.С. Прокопенко О.А. Щербини Л.Ф. Пушкарьова П.О. Пушкарьової Н.Є. Чуприни Т.Ю.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Нікополя матеріали по цивільній справі за позовною заявою Виконавчого комітету Червоногригорівської селищної ради Нікопольського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей Нікопольської райдержадміністрації, про позбавлення батьківських прав, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовною заявою Виконавчого комітету Червоногригорівської селищної ради Нікопольського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей Нікопольської райдержадміністрації, про позбавлення батьківських прав.

Згідно з ч.1 ст.76 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ч.1 ст.83 ЦПК України, сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду.

Згідно з ч.1 ст.84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч.3 ст.84 ЦПК України, у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Згідно з ч.6 ст.84 ЦПК України, будь - яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Як вбачається із досліджених в судовому засіданні доказів та показів свідка, відповідачка по справі ОСОБА_2 мала психічні розлади здоров`я, перебувала на обліку у психіатра із діагнозом шизофренія та їй було рекомендовано відповідне лікування.

Тому, у зв`язку із наведеним, з огляду на те, що до ОСОБА_2 висувається позовна вимога про позбавлення її батьківських прав, з метою повного та об`єктивного розгляду цивільної справи, суд приходить до висновку про необхідність витребування необхідної інформації та медичної документації від КЗ Нікопольська ЦРЛ ДОР та КП Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги ДОР , оскільки така інформація та документи є необхідними для вирішення справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. 84, 260, 261 ЦПК України , суд,-

У Х В А Л И В:

Витребувати від КЗ Нікопольська центральна районна лікарня Дніпропетровської обласної ради (код ЄДРПОУ 05494716), адреса: 53207, Дніпропетровська область, м.Нікополь, вул.Першотравнева, буд.58, інформацію стосовно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а саме: чи перебувала на психіатричному обліку ОСОБА_2 (із зазначенням встановленого діагнозу, періодичності амбулаторних оглядів та стаціонарного лікування, призначеної медикаментозної терапії, а також інформації про дієздатність та працездатність останньої та підстави зняття її з психіатричного обліку), та медичну документацію (належним чином засвідчені копії амбулаторної карти, історії хвороби, виписки, витягів, історії відвідування, результатів оглядів тощо) на ім`я ОСОБА_2 .

Витребувати від КП Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги ДОР (код ЄДРПОУ 01985400), адреса: 49115, м.Дніпро, вул.Бехтерева, буд.1, інформацію стосовно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а саме: чи перебувала на психіатричному обліку ОСОБА_2 (із зазначенням встановленого діагнозу, періодичності амбулаторних оглядів та стаціонарного лікування, призначеної медикаментозної терапії, а також інформації про дієздатність та працездатність останньої та підстави зняття її з психіатричного обліку), та медичну документацію (належним чином засвідчені копії амбулаторної карти, історії хвороби, виписки, витягів, історії відвідування, результатів оглядів тощо) на ім`я ОСОБА_2 .

Витребувані докази надати на адресу Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області у строк до 24 квітня 2020 року . У випадку неможливості надати вказані докази взагалі або у встановлений судом строк, повідомити суд із обов`язковим зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Попередити, що за неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі, і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею, оскарженню не підлягає.

Суддя: І. О. Кобеляцька-Шаховал

СудНікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення04.03.2020
Оприлюднено11.03.2020
Номер документу88086228
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —182/2851/19

Постанова від 18.05.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

Постанова від 18.05.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

Ухвала від 17.05.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

Ухвала від 28.04.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

Рішення від 27.01.2021

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Рішення від 27.01.2021

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Ухвала від 04.03.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні