Ухвала
від 12.03.2020 по справі 360/541/20
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

12 березня 2020 року СєвєродонецькСправа № 360/541/20

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Басової Н.М.

при секретарі судового засідання: Бутенко К.В.,

без участі представників сторін,

розглянувши у підготовчому засіданні питання щодо призначення до судового розгляду справу за адміністративним позовом Публічного акціонерного товариства Луганськтепловоз до Управління Державної казначейської служби у м. Сєвєродонецьку Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Головне управління ДПС у Луганській області про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Луганського окружного адміністративного суду перебуває справа за адміністративним позовом Публічного акціонерного товариства Луганськтепловоз до Управління Державної казначейської служби у м. Сєвєродонецьку Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Головне управління ДПС у Луганській області про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвалою Луганського окружного адміністративного суду від 06.023.2020 відкрито провадження у справі № 360/541/20 та призначено справу до слухання у підготовчому засіданні (а.с.18-19).

В підготовче засідання представник позивача не прибув, до канцелярії суду 11.02.2020 надав клопотання про проведення підготовчого засідання за відсутності представника (а.с.77-78).

Представник відповідача в підготовче засідання не прибув, у відзиві на позовну заяву просив розглядати справу за відсутності представника (а.с.35).

Представник третьої особи в підготовче засідання не прибув, надав до суду клопотання, в якому просив розглядати справу за відсутності представника (а.с.28).

Відповідно до частин 1-3 статті 173 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до ч.2 ст.183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом, з метою виконання завдань підготовчого провадження, відповідно до ч. 2 ст. 173 Кодексу адміністративного судочинства України остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу; визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрано відповідні докази; визначено порядок розгляду справи.

З врахуванням приписів ст.ст.180, 181, 183 КАС України суд вважає, що підготовче провадження у справі слід закрити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.180, 181, 183, 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом Публічного акціонерного товариства Луганськтепловоз до Управління Державної казначейської служби у м. Сєвєродонецьку Луганської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Головне управління ДПС у Луганській області про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити певні дії.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 25 березня 2020 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Сєвєродонецьк, пр. Космонавтів, буд.18.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Басовою Н.М.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її проголошення.

СуддяН.М. Басова

Дата ухвалення рішення12.03.2020
Оприлюднено13.03.2020
Номер документу88140541
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —360/541/20

Постанова від 01.07.2020

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Ухвала від 01.07.2020

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Ухвала від 10.06.2020

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Ухвала від 10.06.2020

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Рішення від 25.03.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 12.03.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 12.03.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 06.02.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні