Ухвала
від 10.03.2020 по справі 175/33/20
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 175/33/20

Провадження № 2/175/13/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 березня 2020 року суддя Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області Новік Л.М., ознайомившись з позовною заявою Керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Горьківської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , третя особа: Дніпропетровська районна організація Українського товариства мисливців і рибалок про стягнення шкоди заподіяної внаслідок знищення дерев,

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшла позовна заява Керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Горьківської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , третя особа: Дніпропетровська районна організація Українського товариства мисливців і рибалок про стягнення шкоди заподіяної внаслідок знищення дерев.

Відповідно ч. 1 ст. 27 ЦПК України , позови до фізичної особи пред`являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її проживання або перебування, якщо інше не передбачено законом.

Як вбачається з позовної заяви відповідач ОСОБА_1 проживає за адресою: АДРЕСА_1 . Згідно отриманої судом інформації за відомостями адресно-довідкового підрозділу ГУДМС УДМС України у Дніпропетровській області вбачається, що місце реєстрації відповідача ОСОБА_1 - АДРЕСА_2 .

Підстав звернення з позовною заявою до Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області позивач не зазначив.

Пунктом 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України , передбачено, що суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Тому, враховуючи наведені обставини, дана позовна заява не підсудна Дніпропетровському районному суду Дніпропетровської області. Суд вважає за необхідне відповідно п. 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України передати справу на розгляд до Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області за місцем проживання відповідача ОСОБА_1 .

Спори між судами про підсудність, згідно ст. 32 ЦПК України , не допускаються.

Керуючись ст.ст. 27 , 28 , 31 ЦПК України , суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Справу за позовом Керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Горьківської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , третя особа: Дніпропетровська районна організація Українського товариства мисливців і рибалок про стягнення шкоди заподіяної внаслідок знищення дерев направити за підсудністю до Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Спір про підсудність справи між судами не допускається.

Роз`яснити учасникам справи, що передача справи, з підстав зазначених вище в ухвалі, здійснюється не пізніше п`яти днів після закінчення строку на оскарження ухвали суду, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її отримання.

Суддя: Л.М. Новік

СудДніпропетровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення10.03.2020
Оприлюднено18.03.2020
Номер документу88239752
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —175/33/20

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 17.05.2021

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Рішення від 21.12.2020

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 10.04.2020

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Нельга Д. В.

Ухвала від 10.03.2020

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

Ухвала від 27.01.2020

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні