Ухвала
від 17.05.2021 по справі 175/33/20
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

№ 175/33/20

№ 6/207/261/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 травня 2021 року Баглійський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді: Бистрової Л.О.

при секретарі: Мозоль О.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Кам`янське подання державного виконавця Південного відділу державної виконавчої служби у місті Кам`янське Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Агеєвої В.Г. про примусовий привід боржника ОСОБА_1 ,

В С Т А Н О В И В:

Державний виконавець Південного відділу державної виконавчої служби у м. Кам`янське Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Агеєва В.Г. звернулась до суду з поданням про примусовий привід боржника ОСОБА_1 .

В обґрунтування подання вказала, що у Південному відділі державної виконавчої служби у м. Кам`янське Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) на виконанні знаходиться виконавче провадження №АСВП 64551295 по примусовому виконанню виконавчого листа № 175/33/20 виданого 21.01.2021 року Баглійським районним судом м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області про стягнення з ОСОБА_1 на користь на користь держави в особі Горьківської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 37976087) шкоду, завдану кримінальним правопорушенням в розмірі 41474 (сорок одна тисяча чотириста сімдесят чотири) гривні 17 копійок.

Боржником рішення суду не виконано, на виклики державного виконавця боржник не з`являється. При виході державного виконавця за адресою місця реєстрації боржника, двері квартири ніхто не відчинив, боржнику залишались виклики державного виконавця у поштовій скриньці, однак на прийом до державного виконавця боржник не з`являється. Просить постановити ухвалу про примусовий привід боржника.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до висновку, що подання задоволенню не підлягає з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст. 438 ЦПК України, розшук боржника, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника чи місцезнаходження їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Судом встановлено, що державним виконавцем Південного відділу державної виконавчої служби у м. Кам`янське Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Агеєвою В.Г. 18.02.2021 року винесено постанову про відкриття виконавчого провадження з примусового виконання виконавчого листа, виданого Баглійським районним судом м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області .

Боржник добровільно рішення суду не виконує.

Разом із тим, матеріали подання не містять будь-яких доказів з примусового виконання виконавчого листа, а також підтвердження того, що державним виконавцем вживалися заходи щодо виклику боржника. Матеріали подання не містять відомостей про належне повідомлення боржника про відкриття виконавчого провадження, про отримання боржником викликів державного виконавця, не долучено копії поштових повідомлень, у зв`язку з чим звернення з поданням про примусовий привід боржника є передчасним.

За таких обставин, суд вважає необхідним в задоволенні подання відмовити.

Враховуючи наведене, керуючись ст. 438 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

У задоволенні подання державного виконавця Південного відділу державної виконавчої служби у місті Кам`янське Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Агеєвої В.Г. про примусовий привід боржника ОСОБА_1 - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бистрова Л.О.

СудБаглійський районний суд м.Дніпродзержинська
Дата ухвалення рішення17.05.2021
Оприлюднено20.05.2021
Номер документу97028374
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —175/33/20

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 17.05.2021

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Рішення від 21.12.2020

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Бистрова Л. О.

Ухвала від 10.04.2020

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Нельга Д. В.

Ухвала від 10.03.2020

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

Ухвала від 27.01.2020

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні